Komp mi se iskljuci sam od sebe?

poruka: 4
|
čitano: 1.511
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Evo ovako konfiguracija mi je MSI 870-C45,Phenom II X4 955, 8 giga DDR3 i 4870X2.OS je Windows 7 x64.Naime nakon nekog vremena nakon sto nista ne radim na kompu ekran mi se jednostavno ugasi i postane crn a komp jos radi.Izgleda kao da je u sleep modu a zapravo nije jer ga nikako nemogu pokrenuti ma koju kod tipku pristisnuo na tipkovnici  i prisiljen sam resetirati racunalo.Kako da zaustavim kompjuter da mi prelazi u taj mod i u cemu bi mogao biti problem?

sleep mode mi je iskljucen sleep mode mi je iskljucen
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 18:36 (Nitro233).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

moze li mi itko pomoci?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najvjerojatnije graficka, pogledaj temp, da se mozda ne pregrijava. Probaj graficku na drugom kompu. Ako sve radi onda probaj monitor na drugoj grafickoj, ako imas na integriranoj. Ako se bude dogadjao problem, onda je monitor, no probaj s drugim kablom. Ako i s drugim kablom bude ista stvar probaj na drugom ulazu ako ga imas(na monitoru). Javi sta je bilo.,

EDIT: vidim da je CF, probaj prikljucit monitor na drugu diskretnu graficku i ako bude isti problem, izvuci jednu graficku iz crossfire polja.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:24 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Sa grafickom mi je sve u redu i monitorom isto,jedino sta sam novo mijenjao su procesor memorija i ram i otkad imam njih javlja mi se ovaj problem driveri su za maticnu instalirani sad instaliram posljednji update za windowse pa cu opet pricekati i vidjeti kako ce onda raditi.Uvjeren sam da je problem softverski a ne hardverski,mozda neko moguce neslaganje maticne i memorija mozda i procesora?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice