Ovako, znaci unistalirao sam jedan program i u registriryu mi i dalje ostanu neke datoteke
tojest fajlove sta je to vec i zanima me kako da to izbrisem da nemam problema dalje ?
Ovako, znaci unistalirao sam jedan program i u registriryu mi i dalje ostanu neke datoteke
tojest fajlove sta je to vec i zanima me kako da to izbrisem da nemam problema dalje ?
s registry cleanerom,imaš koji?
i u čemu deinstaliraš?
TuneUP Utilities, Glary Utilities, CCleaner....
e kako da s tim porgramima nadjem taj dio i sve te datoteke koju ocu izbrisat iz registriya?
Tebi treba RevoUninstaller.
e kako da s tim porgramima nadjem taj dio i sve te datoteke koju ocu izbrisat iz registriya?
bez brige,glary-jev reg cleaner će znati šta se smije obrisati
Tebi treba RevoUninstaller.
evo skinia sam i to
glary,pa neće valjda kupovat ili crackirat tuneup
Iskreno nisam ni znao da je TuneUP shareware, jedinio što sam čuo da je jako dobar, a pošto ja koristim sve legalno ili freeware nisam ga probavao.
evo koristija sam revo unistaler unistalira i pobrisa neke datoteke uz pomoc njega no nigdje to nije registriry cistilo . mislim barem nisam vidia ..
taj glary nisam proba jos
evo koristija sam revo unistaler unistalira i pobrisa neke datoteke uz pomoc njega no nigdje to nije registriry cistilo . mislim barem nisam vidia ..
taj glary nisam proba jos
da,samo revo koristi u naprednoj deinstalaciji,zadnjoj dole i briši sve do kraja
u tome i je poanta da on sam pobriše stavke iz registra koje bi inače ostale
glary si skini,to je dobar optimizator,sve ostavi kako je podešeno po defaultu
on ima integriran registry cleaner komponentu, sam prepoznaje šta smije brisati da ne našteti registru,radi automatski backup
no nemoj pretjerivati ni sa revom ni sa glaryjem
makar ja nikad nisam imao negativno iskustvo s ta dva programa
edit:koje datoteke si brisao s revom?
koristi ga samo za deinstalaciju programa,ostale njegove alate zaboravi ako ne znaš točno šta radiš,isto se odnosi i na glary utilities