Instaliranje tema na visti

poruka: 8
|
čitano: 1.678
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Dobar dan svima. Imam sitan problem. skinuo sam si neke teme za vistu koje želim instalirati. na jubitou sam našo neki video ali sam skužio iz videa samo gdje trebam kopirati i zaljepiti datoteke od teme (Windows>Resources>Themes). Primjetio sam da tema Aero koja je default na visti ima datoteke isto ko i ove moje izuzev jedne koja ima nastavak .theme. e sad pitanje je kako to da nijedna tema koju sam skinuo nema fajl sa tim nastavkom i jednostavno je nemog instalirat bez te datoteke. dali ju trebam ja napravt nekak il šta. hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dovnload i install osnovnih igara za winxp

Nakon reinstala windoza izgubio sam osnovne igre za windoze (frecell, spider solitair, minesweper itd) pa molim za pomoć kako ih ponovno instalirati ako ih nema na instalacionom CD-u koji je prerađen sa nliteom. Ove igre voli moj klinac pogotovo mine

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

uspio sam instalirati. trebo sam tri fajla u system32 zamjenit. to su patch fajlovi za uxtheme i još dv neka. eto. rješen problem.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dovnload i install osnovnih igara za winxp
yaro kaže...

Nakon reinstala windoza izgubio sam osnovne igre za windoze (frecell, spider solitair, minesweper itd) pa molim za pomoć kako ih ponovno instalirati ako ih nema na instalacionom CD-u koji je prerađen sa nliteom. Ove igre voli moj klinac pogotovo mine

Samo kopiraj exe datoteke sa nekog drugog kompa, nalaze se u Windows/System32, mine su npr. winmine.exe

17 godina
RE: Instaliranje tema na visti

ILI mozes na jednostavniji nacin.

instaliras tune up utililties 2008->customize windows->add theme

kod mene uvijek upali.

I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
protjeran
unknown kaže...

kod mene uvijek upali.

TuneUp Utilities rules!
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
unknown kaže...

kod mene uvijek upali.

TuneUp Utilities rules!
 malo bezveze izgledaju teme na tune up utillitiesu
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ne teme izgledaju odlicno a s time da tune up utililties za razliku od drugih programa sa temama vrlo malo zauzima resurse od komp.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice