Instalacija win 7 preko mreze

poruka: 15
|
čitano: 11.197
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Dali je moguce, i na koji nacin je moguce instalirati windows 7 preko utp kabla sa drugog racunara tako da na njemu ubacim DVD sa instalcionim diskom?

Na ovom pokvarenom racunaru nema DVD pogon a kuciste se nemoze otvarati pa sam mislio odradit instalaciju sa drugog racunara na kom ima DVD pogon,preko utp kabla.

Imali neko ideju kako ovo da se izvede?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radije nadji USB drive od 4GB i napravi instalacijsku s njega.

http://wintoflash.com/download/en/ - program da napravis instalacijski USB.

Sretno

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Instalacija win 7 preko mreze

Teoretski je moguće, ali kao što je netko već napisao, instalacija preko USB-a je daleko jednostavnije rješenje.

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region
14 godina
neaktivan

Pri otvaranju boot menija pojavljuju se opcije

a)   HDD

b)   floppy

c)   cd rom

d)   LAN

e)   USB

Sve su ove opcije su mi poznate osim ove sa LAN kako da se instalira operativni sistem.

Stvarno mi nije jasno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebao bi imati windows server, na njemu active directory i windows deployment... treba ti previse vremena da sve do poriktas...

Rade usb

14 godina
neaktivan

Ma imam problem sa  usb-om.Na  njemu ima slobodnog prostora 3.7gb  posle forata ,mada na njemu pise da je od  4 gb ja sam odradio proceduru preko dos-a

ali kad treba da ubacim folder sa win 7 na kojem ima 4,2 gb kaze da nemam dovolno prostora za taj fil.

Sta predlazete da uradim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instalacija Windows 7 OS-a nije na jednom fajlu (osim ako ne pokušavaš kopirati ISO).

Nadalje, uvijek češ imati manje prostora nego je to deklarirano.

Što se procedure tiće, pogledaj ovaj link:http://superuser.com/questions/42263/how-to-install-windows-7-from-the-network

Naravno, preporučam nabavku većeg sticka ili eksternog optičkog pogona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 23:10 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-mrežna instalacija je za server, previše posla i nešto znanja.

-4.2GB? Koristi čisti OS, bejži od yogurta. Original ISO i prebaci ga na USB.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

help!!!

Gdje na racunaru nadjem product key windowsa 7 koji mi je instaliran??? Ovo je firmin racunar, ali su instalacijske diskove izgubili!!!!!! Non stop mi iskace da moram aktivirati windows, a ja ne znam kako?? postoji li mogucnost da to ukinem ili nekako drugacije pronadjem taj product key?

hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
Idana kaže...

help!!!

Gdje na racunaru nadjem product key windowsa 7 koji mi je instaliran??? Ovo je firmin racunar, ali su instalacijske diskove izgubili!!!!!! Non stop mi iskace da moram aktivirati windows, a ja ne znam kako?? postoji li mogucnost da to ukinem ili nekako drugacije pronadjem taj product key?

hvala!!

Za tako nešto se mora pobrinuti informatičar, nije preporučljivo ništa dirati na svoju ruku, da ne bi poslije bilo ne znam šta.{#}

Valentin
14 godina
protjeran

Pozdrav

Dali zna netko kako (i dali se može) da isključim obavjesti o neregistriranom Windows7 softveru ? koje mi iskaču svako malo. Unapred hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
dadonv1 kaže...

Pozdrav

Dali zna netko kako (i dali se može) da isključim obavjesti o neregistriranom Windows7 softveru ? koje mi iskaču svako malo. Unapred hvala.

Tako da kupiš software i onda ga lijepo aktiviraš bez problema.{#}

Valentin
14 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
dadonv1 kaže...

Pozdrav

Tako da kupiš software i onda ga lijepo aktiviraš bez problema.{#}

Heheheh da, to si apsolutno u pravu, samo kupi, kupi..., svejedno hvala na dobroj namjeri.

Bojite se kartona haha kao da ćete dobiti batina {#}, lipi pozdrav svima.

16 godina
moderator
dadonv1 kaže...
Heheheh da, to si apsolutno u pravu, samo kupi, kupi..., svejedno hvala na dobroj namjeri.

Nije to samo kupi,kupi,nego na ovom forumu nije dozvoljeno tražiti pomoć za takve stvari.

Pročitaj pravila foruma i sve će ti biti jasno.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 21:01 (pirat).
14 godina
protjeran
pirat kaže...
dadonv1 kaže...

Nije to samo kupi,kupi,nego na ovom forumu nije dozvoljeno tražiti pomoć za takve stvari.

Pročitaj pravila foruma i sve će ti biti jasno.

Ma znam da nije po pravilima, ali eto. Nisam se nikada interesirao, postoje li forumi za takve teme ?, vjerojatno postoje, ali eto, samo pitam.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice