Informacije Windows 7....key

poruka: 9
|
čitano: 8.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Vozdrica, naime sa informatikom sam malo duže pauzirao (dodje mi kao hobi), ali htia sam da pitam sljedeće: imam instalacioni DVD WIN 7, ali nemam koda za njeg, i da li taj windows ima neko vremensko ograničenje, pošto su mi neki pričali da traje neko vrijeme (mjesec dana), i da li to ovisi o kodu ili, šta već...molim za osnovne neke korisne informacije, jer sam dobio dobru mašinu, laptop, pa bi da inst win7...unaprijed hvala...

0 0 hvala 0
15 godina

koliko će trajati aktivacija to neznam, ja nikad problema sa tim nisam imao

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 13:24 (matija656).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Koliko sam uspio zaključiti iz autorovog posta,nigdje nije spomenuo pirateriju.

Čovjek se želi informirati kakva su ograničenja neaktiviranih Windows 7.

Nema baš puno razlike između aktivirane verzije i trial,kad istekne.

Probni rok traje 30 dana i ako ih ne aktiviraš,sklanja ti wallpaper s desktopa

i malo napinje s popup porukama: "This copy of Windows is not Genuine"

prilikom logiranja na account i stoji ti iznad sata na taskbaru isto to upozorenje.

Evo šta kaže Wiki:

"After 30 days without successful activation or immediately after a failed activation,

Windows 7 will add a text message stating that the copy of Windows in question is not valid,

reset the desktop background to black every hour and give periodic notifications to activate the operating system"

Old Insomniac
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliraš windowse bez ikakvog ključa, makeš kvačicu s Automatically activate Windows when I'm online opet imaš 30 dana do aktivacije, što je najbolja opcija ako nemaš nikakav valjan (plaćen) key.

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Informacije Windows 7....key
Bellatrix kaže...

Instaliraš windowse bez ikakvog ključa, makeš kvačicu s Automatically activate Windows when I'm online opet imaš 30 dana do aktivacije, što je najbolja opcija ako nemaš nikakav valjan (plaćen) key.

Sory ljudi sto bumpam temu ali hitnmo je imam Windows 7 Ultimate trial jel mi moze netko napisat gdje se nalazi ova opcija gore u navedenom tekstu od Bellatrix....Molim vas pomozite stvarno je hitno...... Zahvaljujem se unaprijed......

Softwer
16 godina

Ljudi pomozite molim vas hitno mi je stvarno....

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Informacije Windows 7....key
Softwer kaže...

Ljudi pomozite molim vas hitno mi je stvarno....

Ova opcija je dostupna tijekom instalacije Windowsa 7. Ako ti je istekao trial period - možeš ga resetirati i biti miran sljedećih 30 dana. Iz administrativnog prompta pokreneš

slmgr -rearm [enter]

i resetiraš komp. Trial period će ti biti produžen za 30 dana. Rearm možeš napraviti ukupno tri puta za ukupno 120 dana Windows 7 triala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 8:35 (Langsdorff).
16 godina

A jel mi mozete rec sto se dogodi kad istekne taj perio od 30 dana jel padne sustav ili sto vec????...

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Mogu, ali jednostavije je da čitaš thread od početka. Mislim, ako sam ga pročitao ja koji nemam pitanje - zakaj ne bi i ti? {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice