Explorer se sruši kad obrišem pdf s desktopa

poruka: 7
|
čitano: 2.162
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

eto, u naslovu teme sve piše

kad god neki pdf obrišem sa desktopa, explorer se prvo zablokira i ne reagira pa ga ili moram ručno restartati ili win izbaci ovaj prozor

već dugo me muči taj problem, ali više ne mogu trpit pa sam otvorio temu jer google ne pomaže

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Explorer se sruši kad obrišem pdf s desktopa
jurluk kaže...

eto, u naslovu teme sve piše

kad god neki pdf obrišem sa desktopa, explorer se prvo zablokira i ne reagira pa ga ili moram ručno restartati ili win izbaci ovaj prozor

već dugo me muči taj problem, ali više ne mogu trpit pa sam otvorio temu jer google ne pomaže

Ajme...

Mislim da bi ovo mogao biti jedan od onih virusa o kojem će se kasnije prepričavati kako čudne greške na računalu mogu biti...pokušaj skenirati,iako ako to doista je virus možda ti je već i antivirus zaražen...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan

hmm, skeniro sam ga prije možd tjedan dana i nije našlo ništa. a problem se pojavio prije možd 2 mjeseca. koristim aviru free

Atomska bubamara
16 godina

Pročitaj zadnji post. Imao sam sličan problem da nisam mogao obrisati mapu pa mi je to pomoglo.

http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

hmm, skeniro sam ga prije možd tjedan dana i nije našlo ništa. a problem se pojavio prije možd 2 mjeseca. koristim aviru free

neovisno od toga da li je do virusa ili ne,koji još skener koristiš osim svog antivirusa?

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
16 godina
neaktivan
Zayc_17 kaže...

Pročitaj zadnji post. Imao sam sličan problem da nisam mogao obrisati mapu pa mi je to pomoglo.

e hvala. pomoglo je. jedan od ovih je. nije mi bitno koji je, sve sam deaktiviro

seneka kaže...

neovisno od toga da li je do virusa ili ne,koji još skener koristiš osim svog antivirusa?

mbam tu i tamo, al ok. nije to sad više važno :P

Atomska bubamara
16 godina
Meni se starom rusi explorer ak upise "cal" u search :D.
2.411 Posts! And counting...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice