Asus EEE PC1008 PG/PGO problem s internetom

poruka: 4
|
čitano: 1.334
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam problem s 3G modemom, ne mogu se spojiti na internet. SIM kartica je u redu, ali u programu Bandluxe connection manager mi kažer No device, Not connected. Tražio sam po svuda i pod upraviteljom uređaja, probao sam reinstalirati drivere...nažalost, oni nisu došli na nikakvom CD-u već sam ih tražio po netu s obzirom da sam uzeo Asusa u T Comovoj akciji prije nekoliko godina... Pod upraviteljom zadataka jedini uređaj koji ne radi ispravno je pod Ostali uređaji Bluetooth periferni uređaj... ali ne znam kakve veze ima to s 3G modemom :S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Interni 3G modem nije očitan u sustavu. Da li je do Windows sedmice koja ga možda ne raspoznaje ili nečeg drugog? Da li je moguće da ga sustav očita pod Ostali uređaji kao Bluetooth uređaj?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Asus EEE PC1008 PG/PGO problem s internetom
Lav IsTom kaže...

Interni 3G modem nije očitan u sustavu. Da li je do Windows sedmice koja ga možda ne raspoznaje ili nečeg drugog? Da li je moguće da ga sustav očita pod Ostali uređaji kao Bluetooth uređaj?

-slično.. tj. mrežni uređaji su zapravo jedan uređaj, wlan, bt, .. ništa bez drivera. Sedmica bi ga povukla da postoji originalan certificiran i ako imaš funkcionalnu LAN s internetom, ali očigledno proizvođač nije to napravio. Moraš nabaviti driver i instalirati ga. Ako ništa drugo, pokušaj s driverom za XP. Predpostavka da koristip 32bitni OS (to je bitno).

AKo za taj model ne postoji driver, traži neki za wlan chip (podakte pronađi u specifikacijama, utilsom ili pročitaj s naljepnice obično s doljnje strane..)

-drugo rješenje, pokušaj livemedij, npr ubuntu 12.04 ili openSuse, šansa 90% da će raditi. Tad ćeš barem biti siguran da je samo driver problem (jer može biti bilo što, kao kvar).

-btw, uvjek postoji i neki prekidač (i indikator-diodica), prije instalaicije drivera potrebno 'upaliti' uređaj. Može biti utils-software za paljenje-gašenje wlana,  kombinacija fn-F tipki, kao i opcija u BIOSu koja pali-gasi uređaje. Provjeri, čitaj manual... probaj. Tek nakon tog se driver može instalirati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

Našao sam na stranicama Asusa nekaj, instalirao al to nije to :/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice