Mom starom je vlasnik autoškole rekao da se ne isplati 16.-godišnjaku ići polagati za 50ccm. Bolje platit par puta kaznu, pa sa 18. ići polagat za auto i ujedno dobit za 50ccm.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mom starom je vlasnik autoškole rekao da se ne isplati 16.-godišnjaku ići polagati za 50ccm. Bolje platit par puta kaznu, pa sa 18. ići polagat za auto i ujedno dobit za 50ccm.
16.-godišnjaku se ne isplati ić polagati za 50 ccm, ako može za iste pare položit A1 kategoriju (125 ccm).
I nemoj me nasmijavat sa ovim za kaznu, jer je momka kojeg znam prije tjedan dana uhvatila policija bez vozačke i udrili 10 000 kn kazne. Sad je li ekonomičnije platit 6 000 kn za vozački i imat dozvolu za cili život nego platit po 20 - 30 000 kn kazne?
16.-godišnjaku se ne isplati ić polagati za 50 ccm, ako može za iste pare položit A1 kategoriju (125 ccm).
I nemoj me nasmijavat sa ovim za kaznu, jer je momka kojeg znam prije tjedan dana uhvatila policija bez vozačke i udrili 10 000 kn kazne. Sad je li ekonomičnije platit 6 000 kn za vozački i imat dozvolu za cili život nego platit po 20 - 30 000 kn kazne?
Ja ne znam što netko mora napraviti da dobije 10 000kn kazne. Mislim da previše napuhuješ.
Poznajem dečka koji je vozio skuter po gradu između 16. i 18. godine života. Dva puta su ga zaustavili, prvi put je bila opomena, drugi oko 800kn kazne i to je to, sa 18. položio za auto i danas normalno vozi auto i skuter.
Ja ne znam što netko mora napraviti da dobije 10 000kn kazne. Mislim da previše napuhuješ.
Poznajem dečka koji je vozio skuter po gradu između 16. i 18. godine života. Dva puta su ga zaustavili, prvi put je bila opomena, drugi oko 800kn kazne i to je to, sa 18. položio za auto i danas normalno vozi auto i skuter.
Ne vjerujem da će te sada tek tako pustiti. Počeli su sve više patrolirat da skupe novce od kazni jer su se isprsili sad za ove nove škode i kombije.
Ne vjerujem da će te sada tek tako pustiti. Počeli su sve više patrolirat da skupe novce od kazni jer su se isprsili sad za ove nove škode i kombije.
Vjerojatno su onda mijenjali zakone.
Ja se ispričavam na dijeljenju krivih informacija.
Sve ovisi na kakve policajce naiđete. Nekada vas neće ni zaustaviti, pogotovo na selu kada npr. vozite traktor ili skuter. Ja ne znam jesu li ikada koga kod nas zaustavili sa traktorom imao on od 16 ili 40 godina.
Sve ovisi na kakve policajce naiđete. Nekada vas neće ni zaustaviti, pogotovo na selu kada npr. vozite traktor ili skuter. Ja ne znam jesu li ikada koga kod nas zaustavili sa traktorom imao on od 16 ili 40 godina.
Poludili su u zadnje vrijeme. Meni su jučer došli kraj kuće u malu uličicu (inače živim izvan grada, može se reći u selu) sa dva motora, jedan službeni i drugi civilni i zaustavili nekog starca. A otkad znam za sebe nikad nisu tuda prošli eventualno bi prošli kroz centar i to ono bezveze, a sad su počeli i kroz uličice u vukojebine ić -.-
16
jucer imao ispit iz pp. vece srece nisam u zivotu imao valjda.
pozdrav zanima me od ulaska u europsku uniju da li ce i dalje vrijediti zakon do 80kw mladi vozac moze voziti do 24 godine?
pozdrav zanima me od ulaska u europsku uniju da li ce i dalje vrijediti zakon do 80kw mladi vozac moze voziti do 24 godine?
Hrvatska je već godinu dana u Europskoj uniji. I dalje vrijedi taj zakon.
Hrvatska je već godinu dana u Europskoj uniji. I dalje vrijedi taj zakon.
01.01.2015. taj zakon o zabrani voznje jacih vozila od 80kw ide na ustavni sud i vjv ce bit ukinut.

Drz'te mi fige,sutra test propisi
to i ja mislim, recimo mladi voze iz drugih drzava kod nas jake aute stopa ga policeman i eto sran*a xd
to i ja mislim, recimo mladi voze iz drugih drzava kod nas jake aute stopa ga policeman i eto sran*a xd
Nema shranja, jednostavno ga pustaju jer ga ne mogu kaznit.
Drz'te mi fige,sutra test propisi
ja polozio prosli tjedan 118/120, sutra na voznju
sretno!
Fala
Sada jos malo vjezbam,bum jos sutra
Jesam li ja glup ili?
ovdje vjezbaj:
http://www.proprofs.com/quiz-school/search.php?search=prometni+propisi+i+sigurnosna+pravila
lp
Isao sam na tu stranicu jos prosle subote,predavac nam ju prvi dan na ploci napisao i ostavio.
Nije im radilo kak spada pa nastavio dalje.
Evo jos:
Ja bum pal!
EDIT:
Evo opet.Kliknem na odgovor i samo mi se vrti kruzic
AdBlock radio probleme.
ja sam sada u utorak položio propise 120/120, trebao bi idući tjedan početi s vožnjom.
Isao sam na tu stranicu jos prosle subote,predavac nam ju prvi dan na ploci napisao i ostavio.
Nije im radilo kak spada pa nastavio dalje.
Evo jos:
Ja bum pal!
EDIT:
Evo opet.Kliknem na odgovor i samo mi se vrti kruzic
AdBlock radio probleme.
To je dalja ruka policajca mozes vozit ravno lijevo i deyno a promet iz suprotnog smijera ima zabranu bilo di odnosno ko da im je crveno. Stop.

110/120
gg ez
Fala
Sada jos malo vjezbam,bum jos sutra
Jesam li ja glup ili?
ovdje vjezbaj:
http://www.proprofs.com/quiz-school/search.php?search=prometni+propisi+i+sigurnosna+pravila
lp
Ova stranica vam je najbolja. Pao sam jedanput propise sa 93 boda i svaki dan sam po par setova pitanja rješavao i drugi put sam položio sa 118/120.
Evo ja krenuo sa vožnjom lagano,samo da pitam,jel imao tko problema sa onim kretanjem na brijegu gdje treba držati kvačilo i kočnicu i onda pri kretanje pustit kočnicu i lagano davat gasa i pritom puštati kvačilo.Drugo sve ide samo to me malo koči.
Evo ja krenuo sa vožnjom lagano,samo da pitam,jel imao tko problema sa onim kretanjem na brijegu gdje treba držati kvačilo i kočnicu i onda pri kretanje pustit kočnicu i lagano davat gasa i pritom puštati kvačilo.Drugo sve ide samo to me malo koči.
Puno ljudi ima problem sa time, opusti se i prati auto, ako ti je ovo prva vožnja,nemoj se brinuti to ti polako dolazi samo,samo se nemoj bojati. Isto ti je kao kod kretanja na ravnome,samo što daš malo više gasa. Do polaganja će ti to već biti automatski ;),samo kao što kažem nemoj jako rasturat glavu time,jer ako budeš puno razmišljao,samo će ti biti teže.
Ako radiš sa nožnom kočnicom, nađeš promjenu zvuka dok držiš kočnicu, pustiš kočnicu i odmah prebacuješ nogu na gas i stisneš ga lagano, u isto vrijeme puštaš kvačilo.
Ako je sa ručnom kočnicom, nađeš isto promjenu zvuka, desnu nogu stisneš malo gas i samo spustiš ručnu dolje i počinješ se kretati, puštaš kvačilo i stiščeš gas, sve lagano sa osjećajem.
Ako ti to ne ide, onda traži instruktora da to vježbate, doći će s vremenom.
Ugasi radio i slušaj motor, on će ti sve reći kako trebaš.
Ja se mogu pohvaliti da mi auto u autoškoli još nije crknuo do sad. Trenutno sam odvozio 23h i instruktor je prezadovoljan sa mnom od 1. sata.
Rođendan mi je 16.8., tako da na ispit mogu tek 21.8.(kod nas samo četvrtkom).
Kad mijenjate brzine maknete li nogu s gasa ili pritišćete jednako?
Kad mijenjate brzine maknete li nogu s gasa ili pritišćete jednako?
Makneš i kako odpuštaš kuplung tako lagano dodaješ gas. Možda će ti u počecima malo 'zatrzati' auto kad budeš to radil, najbitnija je praksa.