Zbogom Android Marketu

poruka: 6
|
čitano: 928
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zbogom Android Marketu

Android Market će se kroz par dana preimenovati u Google Play kako tvrde na njihovom službenom blogu. Svi korisnici Androida od verzije Froyo pa naviše će dobiti update marketa kroz par dana kojim će se sama aplikacija preimenovat, a i podijeliti u više skupina. Tako bi sada trebali imati Play Books, Play Music, Play Movies i Apps n Games.

Po meni potpuno neočekivano, ali dobro. Valjda oni imaju svoje razloge.

Prvo što sam pomislio je neka nova tužba od Applea zbog korištenja "market" ili nešto u imenu, al izgleda da nema takve tužbe..

A dolazi i cloud storage, naravno u svaku zemlju postupno tako da ćemo na to morati još malo pričekati..

Malo više informacija pogledajete u videu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 20:52 (EchoOne).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Zbogom Android Marketu
Prilagođavaju se tržištu. Danas svaki klinac ima androida. Osobno, ne sviđa mi se naziv, ali ako bude funkcioniralo kao i prije, nije baš neka velika promjena pa nema problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zbogom Android Marketu

Pa Market je bio odličan naziv tog servisa. :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Zbogom Android Marketu

Uff, prepade me naslovom, kao da za Jutarnji pišeš.....

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
neaktivan
Zbogom Android Marketu

Lol, naslov teme me pošteno isprepadao dok se loadalo.

A što se tiče ove podjele, podjela je super, ali naslov - glupost svjetska. Google Play? http://tinyurl.com/7oeb642

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Gran Turismo 5 freak
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zbogom Android Marketu

Ma naslov sam i prenio sa nekog žutog portala hahaha. To je da vijest bude čitanija ^^

U svakom slučaju, uz promjenu imena dolazi i nekoliko novih stvari, svakako očekivanih. Treba vidjeti kako će sve to funkcionirati u praksi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice