Vlada dovodi Google u Hrvatsku

poruka: 18
|
čitano: 5.896
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Osobno, smatram da je to samo jeftini predizborna demagogija, ali da bas zato zasluzuje (cinicni {#}) komentar (od one vrste cinizma kakva se moze naci samo u Bugu {#})

U Vladi puni optimizma: U Hrvatsku žele dovesti Google i ojačati tehnološki sektor

Vlada priprema zaokret u dosadašnjoj politici privlačenja ulaganja u hrvatsko gospodarstvo. Novi cilj Banskih dvora glasi: želimo privući što je moguće više investicija u tehnološki sektor, a voljeli bismo da u Hrvatsku dođu i jake i velike kompanije iz IT sektora, poput Googlea i drugih.

(http://www.nacional.hr/clanak/101443/u-vladi-puni-optimizma-u-hrvatsku-zele-dovesti-google-i-ojacati-tehnoloski-sektor)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 16:31 (Guillermo Temblalanza).

1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
RE: Vlada dovodi Google u Hrvatsku
Samo nam još oni ne trebaju... nisu dovoljni nijemci i talijani... sada još i amerikance...
17 godina

po meni je dovodenje goolga u HR puno pogodak jer je jaka tvrtka koja ce omoguciti dosta novih radnih mjesta za one koji znaju

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nek Google dođe a HDZ ode{#}

28 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Pametna je Vlada. Računaju oni ako bi Google u Hrvatskoj godišnje zaradio milijardu kuna, pola od toga bi išlo u državnu blagajnu. {#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Puni su oni svačega, ali nisu optimizma.

Vidjeli ljudi da nema ništa od proizvodnog sektora pa se okreću nekim drugim vodama.

Mada je sve to najvjerojatnije 'bacanje maltera u oči'.

Oni žele google, ja isto neke stvari želim, ali željeti je {#}  imati.

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je li netko pitao Google što misli o tome?

Sigurno su željni i oni prolaziti sve užase i bespuća rada s našom birokracijom - evo, baš je ovih dana vijest u novinama o Švicarki koja je došla u Liku otvoriti pogon za izradu čokolade pa se čudi koje sve administrativne prepreke imamo pri otvaranju posla i kasnijem poslovanju.

Najbolje je da Google napravi po onom sistemu kako bi naši turistički djelatnici htjeli za "furešte" - neka pošalju pare a ne moraju ni dolaziti.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vlada dovodi Google u Hrvatsku

Ma daj hajde, spin za spinom...

Prije par dana su nas htjeli pretvoriti u pastire, a danas dovode Google u Hrvatsku. Pitam se sto ce li tek sutra smisliti?

Dno dna, a prilike (poput one ponude Eurofighter GmbH) koje su im pred nosom ne primjecuju.

Uff, bolje ni ne spominjati politiku ovdje, ljudi se samo bezveze zivciraju :D

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 18:07 (rustweaver).
16 godina
neaktivan

al je to naša vlada sposobna?

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmmmm neću bit nositelj loših vijesti , ali : 

http://www.jutarnji.hr/google-pobjegao-iz-hrvatske-zbog-nase-birokracije/923792/ , ovo mi je malo kontradiktorno s obzirom na naslov, ako je ovo istina onda je ovo za "Što se događa s našim društvom". 

I'm from Hollywood

1 0 hvala 0
17 godina

listam jutros taj jutarnji...takodjer pobjegli: samsung,ford,kia.

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što vam više paše?

2 GOOGLE DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
0 GOOGLE DEMOKRATSKA PARTIJA
15 NOTHING ABOVE?

0 0 hvala 0
17 godina

napisete hdz + google u googlu :))

pa slike

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 9:32 (torrente).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina

.. ''neš' ti naše Jace'', što me podsjeća na njene lingvističke ispade. .... ima li uopće razlike između Jace i Ave Kara...batić (špreha i latinski)? Osim te da je Ava 'jezično spretnija' i mlađa.

Spin, glupost, pamfleti... sve za još jedan glas (uz pribrojenih 150 pastirskih) skoro dobiveni izbori. Mislim da je definicija sitnozube stoke povezana s tim.

-prijedlog, da svi u znak pažnje damo poneku kunu, nebili poslali našu vladu na turističko putovanje (exkurziju), recimo u zemlje Magreba i pogled na piramide (- možda im se nešto desi..).

Vidite da se sad i na flomasterima štedi, nema više okusa vode itd. -pa mislim, stvarno, Jaca je moj idol, treba joj podići spomenik, što je obično povezano sa smrću dotične osobe, ali to bi već nekako prežalili... I tad bi nakon povratka (rizik uvijek postoji, kao i nada..) možda imali neku bolju 'odmorenu' vladu. Odmorenu od korupcije, kretenizma i raznih Karabatića....

Tad bi i google bio moguć (nakon par mandata bez ovih 'ovčara' na vlsti, što je u godinama 4-8..). Paušalna procjena, ništa od svega toga...{#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ova bi zemlja na zelenu granu došla samo ako bi ju Google kupio. Baš danas sam se smijao onim "uštedama" u vodi, spajalicama, gumenim bonbonima i čemu sve ne-a opet nas zadužuju. LOL!!!  Ja više nisam siguran hoće ova država preživjeti do slijedećih izbora.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nik Titanik Nik Titanik
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

čini se da ipak google ne dolazi u hr, na vijestima je bilo da idu u poljsku jer ovi kreteni u vladi su mislili da će nas pokrast a google je namjeravao otvoriti više radnih mjesta

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

0 0 hvala 0
16 godina

Ma to HDZ izdaje svoj smartphone s androidom pa zato google u hrvatskoj.

A smartphone bi trebao imati jednu novost a to je glasanje mobitelom na izborima, a budući da je HDZov smartphone, može se glasati samo za HDZ.

A sad ozbiljno, naša vlada je tolko glupa da gluplja ne može bit.

Da google dođe u krvatsku, pa kolko bi se informatičara zaposlilo, kolko njih s diplomama radi u raznim skladištima, smrdljivim pogonima, ili su na burzi.

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice