Stigao update 7.8 za Windows Phone 7

poruka: 27
|
čitano: 8.694
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

WP 7.8 za Lumiu 800

(1750.0823.8858.12460)

WP 7.8 WP 7.8

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 5:23 (Memphis).

0 1 hvala 0
17 godina

Kad ga misle pustit sluzbenim kanalima? Ono, normalni upgrade?

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stigao update 7.8 za Windows Phone 7
sta im znaci ovo podijeljeno po drzavama i bojama jel to za jezik ili moram znat koji mi je carier da stavim novi 7.8
vlastoručni potpis
16 godina

To je ROM, moras flashat uredaj. Bolje je pricekat sluzbeni update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako se ne varam ovo wipe-a system a time i aplikacije, mislim da je bolje pricekat OTA
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Nije služben.

17 godina
neaktivan

ništa  posebno nije ova nadogradnja, početni zaslon dobio nešto veče tile-ove,  malo više boja , slanje i primanje putem  bluetoth-a ostalo je manje više isto, tako da ako vam ovih par stvari nije potrebno bolje pričekajte oficial... jedan bug ima koji je ostao od  tango verzije je  taj što kad je upaljen internet explorer i zune mobitel nakon nekog vremena se skroz zaledi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karaandrijan kaže...
sta im znaci ovo podijeljeno po drzavama i bojama jel to za jezik ili moram znat koji mi je carier da stavim novi 7.8

to nije za amatere ... ti nećeš morat ništa birat jer će po product codeu tvog uređaja se tražit update za tvoj telefon, boja i lokalizacija

14 godina

Ovo nemojte stavljati na mobitel, bolje čekati službeni upgrade, jer ionako ne donosi ništa revolucionarno, a postoji rizik da ćete brickati mob i u svakom slučaju izgubiti garanciju. Ako ste se već odlučili na alternativni rom bolje staviti RainBow ili LumiaMatrix ako ste vlasnik Lumije.

Inače, WP 7.8 je od davno dostupan kao custom rom.

1 1 hvala 0
16 godina
royalhero kaže...

Ovo nemojte stavljati na mobitel, bolje čekati službeni upgrade, jer ionako ne donosi ništa revolucionarno, a postoji rizik da ćete brickati mob i u svakom slučaju izgubiti garanciju. Ako ste se već odlučili na alternativni rom bolje staviti RainBow ili LumiaMatrix ako ste vlasnik Lumije.

pa ovo je službeni samo nije zapakiran ... i nije custom ...

16 godina
Memphis kaže...
royalhero kaže...

Kako nije? Trebaju ga objavit i stavit na servere da svi mogu skinuti a ne na neki tamo ljevi program koristit za skinut isti, i jos flashat uredaj, i izgubit sve podatke radi update-a.

14 godina
neaktivan
ne pitam ja za sluzbeni update nego za ovaj jer u mene je tel od nekog GB operatera pa pitam mogu li ja stavit ovi sto ga skidan sa navifirma npr neznam ima li kod vas ko je kupio u hrv hrvatski jezik na tel pa ako ima stavio bi ovu hrv verziju
vlastoručni potpis
16 godina
Fake_Alert kaže...
Memphis kaže...
royalhero kaže...

Kako nije? Trebaju ga objavit i stavit na servere da svi mogu skinuti a ne na neki tamo ljevi program koristit za skinut isti, i jos flashat uredaj, i izgubit sve podatke radi update-a.

nemaš pojma to je isto kao phonexi, ručno flashanje za servisere ... za koji dan će ti obavit na netu pa ćeš onda biti sretan, bug.hr već je ...

16 godina
Memphis kaže...

nemaš pojma to je isto kao phonexi, ručno flashanje za servisere ... za koji dan će ti obavit na netu pa ćeš onda biti sretan, bug.hr već je ...

Da bit cu sretan jer cu update-at bez problema bez da podatke gubim.

16 godina
Fake_Alert kaže...
Memphis kaže...

teško ti je napravit backup jel? To ti isto radi nokijin program prije nego ga flasha i nakon flasha ti napravi restore .... stvarno velika mudrolija 

16 godina
Memphis kaže...
Fake_Alert kaže...
Memphis kaže...

teško ti je napravit backup jel? To ti isto radi nokijin program prije nego ga flasha i nakon flasha ti napravi restore .... stvarno velika mudrolija 

Stvar je u tome sto treba vratit sve postavke gore, applikacije i ostale stvari. Kako cu to pomocu backupa? Nikako.

17 godina
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Po komentarima, dosta država nije dobilo update. Za sad niti meni ga nema.

17 godina

Naravno... potrajati će par dana...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

:\

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavio sam 7.8 na l800 ima i bt transfer  i ringtone maker nije lose kako mi se cini na prvu :D

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
14 godina
karaandrijan kaže...

Stavio sam 7.8 na l800 ima i bt transfer  i ringtone maker nije lose kako mi se cini na prvu :D

Ozbiljno da li ima BT transfer?

14 godina
neaktivan
royalhero kaže...
karaandrijan kaže...

Ozbiljno da li ima BT transfer?

ima dođe instaliran a ring maker skines sa nokia collectiona backupiraj tel i instaliraj dobra je stvar skroz :D

vlastoručni potpis
17 godina
neaktivan

Evo danas napravio update na 7.8 za HTC Titan,doduše   ne preko zuna nego preko cab sender-a.Sve radi,jako zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jedno pitanje:

Sto znacajno ima wp8 a wp7.8 ne?

Isplati li se uopce davati (realno gledajuci) davati oko 500 kn vise za model sa wp8 pored wp7.8?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da ne otvaram novu temu, zanima me jel se moze na samsung omnia w staviti 7.8 ili 8???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice