- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Kad ga misle pustit sluzbenim kanalima? Ono, normalni upgrade?
To je ROM, moras flashat uredaj. Bolje je pricekat sluzbeni update.
Nije služben.
ništa posebno nije ova nadogradnja, početni zaslon dobio nešto veče tile-ove, malo više boja , slanje i primanje putem bluetoth-a ostalo je manje više isto, tako da ako vam ovih par stvari nije potrebno bolje pričekajte oficial... jedan bug ima koji je ostao od tango verzije je taj što kad je upaljen internet explorer i zune mobitel nakon nekog vremena se skroz zaledi..
to nije za amatere ... ti nećeš morat ništa birat jer će po product codeu tvog uređaja se tražit update za tvoj telefon, boja i lokalizacija
Ovo nemojte stavljati na mobitel, bolje čekati službeni upgrade, jer ionako ne donosi ništa revolucionarno, a postoji rizik da ćete brickati mob i u svakom slučaju izgubiti garanciju. Ako ste se već odlučili na alternativni rom bolje staviti RainBow ili LumiaMatrix ako ste vlasnik Lumije.
Inače, WP 7.8 je od davno dostupan kao custom rom.
Ovo nemojte stavljati na mobitel, bolje čekati službeni upgrade, jer ionako ne donosi ništa revolucionarno, a postoji rizik da ćete brickati mob i u svakom slučaju izgubiti garanciju. Ako ste se već odlučili na alternativni rom bolje staviti RainBow ili LumiaMatrix ako ste vlasnik Lumije.
pa ovo je službeni samo nije zapakiran ... i nije custom ...
Kako nije? Trebaju ga objavit i stavit na servere da svi mogu skinuti a ne na neki tamo ljevi program koristit za skinut isti, i jos flashat uredaj, i izgubit sve podatke radi update-a.
Kako nije? Trebaju ga objavit i stavit na servere da svi mogu skinuti a ne na neki tamo ljevi program koristit za skinut isti, i jos flashat uredaj, i izgubit sve podatke radi update-a.
nemaš pojma to je isto kao phonexi, ručno flashanje za servisere ... za koji dan će ti obavit na netu pa ćeš onda biti sretan, bug.hr već je ...
nemaš pojma to je isto kao phonexi, ručno flashanje za servisere ... za koji dan će ti obavit na netu pa ćeš onda biti sretan, bug.hr već je ...
Da bit cu sretan jer cu update-at bez problema bez da podatke gubim.
teško ti je napravit backup jel? To ti isto radi nokijin program prije nego ga flasha i nakon flasha ti napravi restore .... stvarno velika mudrolija
teško ti je napravit backup jel? To ti isto radi nokijin program prije nego ga flasha i nakon flasha ti napravi restore .... stvarno velika mudrolija
Stvar je u tome sto treba vratit sve postavke gore, applikacije i ostale stvari. Kako cu to pomocu backupa? Nikako.
Po komentarima, dosta država nije dobilo update. Za sad niti meni ga nema.
Naravno... potrajati će par dana...
:\
Stavio sam 7.8 na l800 ima i bt transfer i ringtone maker nije lose kako mi se cini na prvu :D
Stavio sam 7.8 na l800 ima i bt transfer i ringtone maker nije lose kako mi se cini na prvu :D
Ozbiljno da li ima BT transfer?
Ozbiljno da li ima BT transfer?
ima dođe instaliran a ring maker skines sa nokia collectiona backupiraj tel i instaliraj dobra je stvar skroz :D
Evo danas napravio update na 7.8 za HTC Titan,doduše ne preko zuna nego preko cab sender-a.Sve radi,jako zadovoljan.
Jedno pitanje:
Sto znacajno ima wp8 a wp7.8 ne?
Isplati li se uopce davati (realno gledajuci) davati oko 500 kn vise za model sa wp8 pored wp7.8?
da ne otvaram novu temu, zanima me jel se moze na samsung omnia w staviti 7.8 ili 8???