Steve Jobs je zdrav

poruka: 11
|
čitano: 1.375
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Steve Jobs je zdrav

Znaći prema vjestima : http://www.cultofmac.com/steve-jobs-spotted-at-apple-hq-looking-healthy-and-happy/81273 , Stevo nam je živ i zdrav , čak štoviše puca od zdravlja !

I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Steve Jobs je zdrav
woodgamesfx kaže...

Znaći prema vjestima : http://www.cultofmac.com/steve-jobs-spotted-at-apple-hq-looking-healthy-and-happy/81273 , Stevo nam je živ i zdrav , čak štoviše puca od zdravlja !

Pohrvatio se... ide na bolovanje kad mu se neda radit :)

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
17 godina
neaktivan
Steve Jobs je zdrav

This changes everything.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Steve Jobs je zdrav

Good to know.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Steve Jobs je zdrav

Nekaj se spominjalo na bugu da bi se više kažnjavalo trolanje i spamanje. ajd u redu, a kaj s onima koji trolaju ovakvim temama?

joj Jobs je zdrav, joj veselimo se kaj je stevica zdrav, dok u svijetu miljardu ljudi boluje od raznih bolesti.

Ali stevica je zdrav, {#}

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Nekaj se spominjalo na bugu da bi se više kažnjavalo trolanje i spamanje. ajd u redu, a kaj s onima koji trolaju ovakvim temama?

joj Jobs je zdrav, joj veselimo se kaj je stevica zdrav, dok u svijetu miljardu ljudi boluje od raznih bolesti.

Ali stevica je zdrav, {#}

Pa ovo je informatički sajt, na kojem se objavljuju vijesti vezane za informatiku, a Stevo je jaaako važan za današnji pogled na IT. Možda zvuči okrutno ali ukoliko Stevicu zaboli zub, dionice Apple-a će pasti, i izgubit će se milioni, pa sad ti procijeni je li ova vijest važna.

P.S.

Ovo vezano za zub je samo karikirano!

16 godina
Steve Jobs je zdrav

Da ovo je informatički forum, u kojem se budu objavljivale vijesti, jobs dobio gripu, jobs ozdravio, jobs na bolovanju, jobs viđen da ide na wc, jobs viđen kako izlazi iz wca...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Steve Jobs je zdrav

Što je bilo sa Stivicinim tumorima na gušterači i ponovno na jetri???

0 0 hvala 0
16 godina
VirtUoso kaže...

This changes everything.

...again.

15 godina
protjeran
Steve Jobs je zdrav

Spašavanje dionica...Sad će zabraniti pristup svima u blizinu Stivice,pa će ga onda kao i Titu,proglašavati živim i zdravim još mjesecima..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Spašavanje dionica...

Nažalost i ja tako mislim, mislim da mu nije ništa bolje. Nadam se da nisam u pravu. Čovjeku želim sve najbolje, puno zdravlja i da izbaci  nove stvarčice tako da imamo dobrih razloga za flame war na forumu {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice