Tvrtka Nippon predstavila je primjerak stakla koje reflektira manje od 1% svijetla koje pada na njega. Navodno, klasična stakla reflektiraju oko 8% svijetlosti.
Tvrtka Nippon predstavila je primjerak stakla koje reflektira manje od 1% svijetla koje pada na njega. Navodno, klasična stakla reflektiraju oko 8% svijetlosti.
Idealno za zgrade "obavijenim" staklom.
Idealno za zgrade "obavijenim" staklom.
Nope.
Idealno je za ekrane, pogotovo na laptopima, mobitelima i tabletima ;)
Svi proizvođači muku muče kako bi baš njihov ekran bio dobro vidljiv i na danjem svjetlu.
Nope.
Idealno je za ekrane, pogotovo na laptopima, mobitelima i tabletima ;)
Svi proizvođači muku muče kako bi baš njihov ekran bio dobro vidljiv i na danjem svjetlu.
Nope 
Idealno za stakla plasma televizora. Rak rana svih plazmi [osim mozda potrosnje koja pada prema dole svake godine....mislim na potrosnju struje]
Nope.
Idealno za vjetrobranska stakla aka šofer-šajbe.
Nema refleksije svjetala kada neka dobra riba prolazi u dobrom autu, a mi ju ne vidimo zbog ovog efekta.
idealno za Sniper Scope.
ovo očekujem što prije u bf3,a ne da me vide sa 6 km
Ovo će naći primjenu i u lunaparcima, u onom faking labirintu od stakla u kojem sam si glavu skoro razbio kad sam bio mali 
Nope.
Idealno za vjetrobranska stakla aka šofer-šajbe.
Nema refleksije svjetala kada neka dobra riba prolazi u dobrom autu, a mi ju ne vidimo zbog ovog efekta.
Nah, meni nepotrebno.. Možda vama potrebno..
Riba je ionako u mom autu :P
Nah, meni nepotrebno.. Možda vama potrebno..
Riba je ionako u mom autu :P
A kada kuliraš gradom bez ribe u autu?
I glumiš da si solo? 
Haha, još jedna primjena je kada se igraš voayera, kada gledaš susjedino dupe kada briše prašinu u stanu
Glupan 1#
KRALJ 2#
Idealno za fancy konzumaciju kokaina.