Ispričavam se,sad sam vidio da je tema već pokrenuta,molim moderatore da ovu obrišu.
http://www.vg247.com/2011/01/27/psp2-is-ngp-everything-in-one-place/
http://kotaku.com/5744675/yes-ive-played-with-sonys-new-gaming-portable-the-ngp
Ispričavam se,sad sam vidio da je tema već pokrenuta,molim moderatore da ovu obrišu.
http://www.vg247.com/2011/01/27/psp2-is-ngp-everything-in-one-place/
http://kotaku.com/5744675/yes-ive-played-with-sonys-new-gaming-portable-the-ngp
a sta je bilo s onim psp go(propali projekt),
dizajn je dobar, a bome i specifikacije...
no problem ce svakako bit cjena
Stvarno lijepo izgleda :O
Samo, kakve ce igrice za njega biti?
Stvarno lijepo izgleda :O
Samo, kakve ce igrice za njega biti?
Igre bi se čak mogle paralelno razvijati za XBOX360 PS3 i novi PSP,ne bi trebalo biti nikakve razlike,ovo je po mom mišljenju prvi prijenosni stroj u povijesti koji će moći konkurirati,bar zasada, velikim konzolama.
Na eventu je pokazano kako konzola vrti bez problema Uncharted i Metal Gear Solid 4 portan sa ps3 konzole.
a sta je bilo s onim psp go(propali projekt),
dizajn je dobar, a bome i specifikacije...
no problem ce svakako bit cjena
Psp Go je već dugo u prodaji,čak i kod nas se može legalno nabaviti,ali to nije bila nova konzola nego samo redizajn postojećeg psp-a
Problem je možda i u tome da se igre mogu nabaviti samo download-anjem,a neki naslovi i to čak bitne igre nisu izašle u tom obliku(Monster Hunter npr.)
S druge strane,dobra je stvar da se uz njega odmah u startu dobije 10 igara i to hit naslova,čak i kod nas.
Specs include a 5-inch OLED display with 960 x 544 resolution, dual analog sticks (not nubs as on the current generation), 3G, WiFi, GPS, front and rear touchpads, an electronic compass, and cameras on both the front and the rear. Oh, and the CPU is described as "the most advanced" in its class. Available this holiday season.
Games will come on "new media," not UMD anymore, but we're unclear on what sort of flash memory is being used. Sony's rather proud of the fact it's offering the world's first dual analog stick combo on a portable device, though we're more geeked about the quadrupling of pixel count from the original PSP.
Games being shown off at Sony's live event right now include Killzone, Resistance, Little Big Planet, and Uncharted -- with the latter serving as a demo platform to show off how the rear touchpad can be used to climb up some vines. That touch panel on the back is the same size as the front OLED display and is "mapped" directly to the game screen, which really should make it intuitive to use.
Trophy Support Coming
c/p
Gle,Sony nije mogao kopirati Nintendovu strategiju,oni su svoju platformu zamislili više kao konzolu namijenjenu hardcore igračima dok Nintendo i dalje fura svoj film i to vrlo uspješno izdajući po 150-ti put Super Mario Bros i četvrti remake Zelde,ovaj put u "3D" izdanju.
Gle,Sony nije mogao kopirati Nintendovu strategiju,oni su svoju platformu zamislili više kao konzolu namijenjenu hardcore igračima dok Nintendo i dalje fura svoj film i to vrlo uspješno izdajući po 150-ti put Super Mario Bros i četvrti remake Zelde,ovaj put u "3D" izdanju.
Ali tu ti je najzalosnije i najsmjesnije to sto 150ti SMB i 40ta Zelda još uvijek imaju više maštovitosti od ostatka mainstreama...
To je najžalosnije...
Ali tu ti je najzalosnije i najsmjesnije to sto 150ti SMB i 40ta Zelda još uvijek imaju više maštovitosti od ostatka mainstreama...
To je najžalosnije...
Gle to je diskutabilno,ja sam igrao prvog,drugog i trećeg Maria ali ga nikad nisam završio jednostavno jer mi je postajala preteška kako sam napredovao,a Zeldu sam isto igrao i ne kažem da je to loša igra,ali sa današnjeg gledišta i uz svu nostalgiju koju mogu osjetiti igra mi je jednostavno primitivna i ne pada mi na pamet kupovati 3DS zbog Zelde.
Platforma je zanimljiva i nadam se da će ju ovaj put iskoristiti i nezavisni razvojni timovi za razliku od dosadašnje loše potpore takvih studija i ponuditi osvježenje u tom smislu.
Istu stvar očekujem i od Sonyja jer i oni stalno muzu iste krave(Uncharted,Killzone) ali ipak tu i tamo naprave nešto novo i svježe poput LittleBigPlaneta.
ma znam da je psp go izasa
samo nije dozivia nikakvu popularnost
kao prvi psp...
sta se tice ds pa cak bi i kupia
samo zbog zelde, na kompu imam
par emulatora, a i s bratom sam
raspravlja da uzmemo wii, naravno
ja samo zbog zelde
kao prvi psp...
ja samo zbog zelde
Imam i ja Nintendo64 emulator,nije da nemam :)
Ali trenutno mi je jedan drugi emulator u funkciji a to je onaj za Ps2,po n-ti put igram Final Fantasy X koji je meni najbolji rpg svih vremena,u visokoj rezoluciji(jadan moj procesor,tu i tamo štucne)
Evo par sličica za nostalgičare:
kao prvi psp...
ja samo zbog zelde
psp go nije bio popularan jer je imao samo digital download i nije bila nesto ponuda,nije bilo pirata
a i na kraju oni nije niti trebao bit zamjena za obican psp
par puta sam pokusa ps2 emulatore, samo
sta su moji proc i grafa preslabi, steta...