Siri za Android

poruka: 49
|
čitano: 5.809
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Siri za Android

Izgleda da dobivamo Siri i za Android http://mob.hr/iris-siri-za-android/ Još je u beli, ali brzo će konačna verzija

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Siri za Android
Bizarro kaže...

Izgleda da dobivamo Siri i za Android http://mob.hr/iris-siri-za-android/ Još je u beli, ali brzo će konačna verzija

Izgleda, nekako cudno ali i dobro :/ I usput "beti" ne "beli" ;)

16 godina
In your face iphoneasi :D
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
Siri za Android

hahahahhahahahhahahahahah, evo android vec pokusava kopirat!!!! hahahaha, nije dugo trebalo!!!! ali kao sto se zna, na androidu nece sljakat kako treba!!! :D

6 38 hvala 0
16 godina
protjeran
miki-os kaže...

hahahahhahahahhahahahahah, evo android vec pokusava kopirat!!!! hahahaha, nije dugo trebalo!!!! ali kao sto se zna, na androidu nece sljakat kako treba!!! :D

koga kopiraju ? nisam znao da je apple izmislio glasovne nardebe 

to je moja stara nokia jos imala

18 godina
neaktivan
Siri za Android

Bitno da je za iPhone savrseno upotrebljiv. {#}  Zamisli: ides ulicom i pricas sam sa telefonom, a izgleda kako pricas sam sa sobom.{#} Inace, stvar postoji na Androidu odavno i izvrsava akcije bolje nego Siri, samo sto nije pricao... until now.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
8 5 hvala 0
14 godina
protjeran
8ax kaže...

lol

android dobija BETU necega sto vec savrseno radi na iphoneu :)

colonello bastardo
15 godina
Siri za Android

LOL meni debilno izgleda kad s netko razgovara na handsfree, a kamoli dok će koristit ovu Siri - Iris stvar! {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Siri za Android

Ja da vidim kako neko hoda ulicom i razgovara s nekom virtualnom osobom ili mibitelom,pomislio bih da je zreo za ludnicu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Siri za Android

Siri je personal assistance , a ovo što vidim je voice control , što je recimo u usporedbi kao Enterprise i Yugo 45.

Inaće  voice control za neke jednostavnije akcije na mobitelima  je već više od desetljeća.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 13:23 (woodgamesfx).

5 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Siri za Android

Korisno jedino ako zelis poslati poruku nekome dok vozis ili ukljucit satnav na neko mjesto, ali kod nas neupotrebljivo jer se ovdje ne upotrebljava niti jedan od podrzanih jezika, osim ako ne zelis nekome poslati poruku na engleskom, pa da ta ista osoba misli da se qurcis.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
colonello_Bastardo kaže...
8ax kaže...

lol

android dobija BETU necega sto vec savrseno radi na iphoneu :)

Ako se ne varam i Siri na ajfonu je još u beta fazi. :p

14 godina
neaktivan
miki-os kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
miki-os kaže...

koga kopiraju ? nisam znao da je apple izmislio glasovne nardebe 

to je moja stara nokia jos imala

apple nema glasovnu naredbu, apple ima komunikaciju s imaginarnom osobom!!!!!!

To ima i svaki malo bolji luđak u ludnici, pa se ne hvale time... xD

BTW. glede ovih natpisa da savršeno radi (siri jel), pretpostavljam da ste osobno isprobali, pa možete tvrditi tako nešto. ;)

I hoće li siri na vrijeme budit ljude kad dođe do pomicanja sata? xD

9 0 hvala 0
17 godina
miki-os kaže...

sve ovo hahaha mogu ja tebi reć i tvojoj kvaliteti "razmišljanja" kojeg praktički i nema.

Ja sam glasovne naredbe imao na svom 3. telefonu, SE k510

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
hm pa prototip androida 2008. godine je to imao....

također imaš i Vlingo, koji isto kao svi slični softveri, nisu dostupni direktno za HR

0 0 hvala 0
16 godina
U mad sta android ima jedan od glavbih ficra iOS?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam probao, nisam rekao kako android išta ima... iako, mi to možemo i probat, za siri će se kod nas trebati još pričekati koji mjesec.

Hehe, kako su obrisani neki postovi, izgleda kao da i ja imam "komunikaciju s imaginarnom osobom". Eh, moj osobni siri na bug forumu. xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 15:09 (trap).

0 0 hvala 0
17 godina
trap kaže...

Nisam probao, nisam rekao kako android išta ima... iako, mi to možemo i probat, za siri će se kod nas trebati još pričekati koji mjesec.

Hehe, kako su obrisani neki postovi, izgleda kao da i ja imam "komunikaciju s imaginarnom osobom". Eh, moj osobni siri na bug forumu. xD

zašto bismo čekali još koji mjesec?

28.10 dolazi u sloveniju?

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
trap kaže...

zašto bismo čekali još koji mjesec?

28.10 dolazi u sloveniju?

A nisam znao da ima i slovenaca na forumu... šalim se. Pa kad ćemo tako, već je sad dostupan u Njemačkoj, zar ne?

17 godina
ROFL

zaš si sad napisao kad ćemo tako ako sam ja odgovorio na tvoje "morat ćemo pričekati"

WTF ?
14 godina
neaktivan
Siri za Android

Oš reć da dolazi u Hrvatsku 28.10.? Odakle to? Ja sam pročitao negdje da dolazi krajem godine, tj. u prosincu.

0 0 hvala 0
17 godina
trap kaže...

Oš reć da dolazi u Hrvatsku 28.10.? Odakle to? Ja sam pročitao negdje da dolazi krajem godine, tj. u prosincu.

ma ne to lol

ti si rekao da ćemo morati pričekati, no nećemo jer imamo alternative (slovenija i ostale zemlje) ;)

14 godina
neaktivan

Pa no, na to sam ti ja rekao da zašto onda čekati 28.10. ako je već sada dostupan u Njemačkoj i još par zemalja? Anyway, nebitno... nesporazum.

A tko će radi mobitela potegnuti do Slovenije, Njemačke... gdjegod, sretan mu put. :)

16 godina
miki-os kaže...

ovo je postojalo prije nego je iphone objavio siri

https://market.android.com/details?id=com.speaktoit.assistant&feature=search_result

pa ko koga kopira?

i da, "šljaka" na androidu, i bolje nego siri na iphoneu.

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
miki-os kaže...

ovo je postojalo prije nego je iphone objavio siri

https://market.android.com/details?id=com.speaktoit.assistant&feature=search_result

pa ko koga kopira?

i da, "šljaka" na androidu, i bolje nego siri na iphoneu.

ahhahaa mos si mislit, sam sebe lazes :d

16 godina
miki-os kaže...

pa znam, imam instaliranog neko vrijeme. i radi, a vidio sam video kako radi siri, neke stvari ne prepoznaje , a i bio je onaj video od 11 minuta gdje su greške sirija izrezane van i prikazano je samo ono kaj je radilo.

17 godina
neaktivan

Hmmm,mozda nije apple izmislio ali je daleko najvise usavrsio sto se tice mobitela.........

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
miki-os kaže...

pa znam, imam instaliranog neko vrijeme. i radi, a vidio sam video kako radi siri, neke stvari ne prepoznaje , a i bio je onaj video od 11 minuta gdje su greške sirija izrezane van i prikazano je samo ono kaj je radilo.

daj mi link da se i ja uvjerim onda u to.

16 godina
miki-os kaže...
nsoul kaže...
miki-os kaže...

http://www.bug.hr/bugvideo/11-minuta-siri-konverzacije/2676.aspx

evo ti. 

kad počne na iphoneu je 2:34, a kad završi onda je 3:00 to je 17 minuta. a video traje 11 minuta, znači greške su izrezane van iz videa da se ne vide.

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
miki-os kaže...
nsoul kaže...
miki-os kaže...

http://www.bug.hr/bugvideo/11-minuta-siri-konverzacije/2676.aspx

evo ti. 

kad počne na iphoneu je 2:34, a kad završi onda je 3:00 to je 17 minuta. a video traje 11 minuta, znači greške su izrezane van iz videa da se ne vide.

evo pogledao. da li su izrezane greške ili samo nezanimljiv materijal to ne znam. al dobro je pitanje?! ah vidjet cemo kad ga budemo držali u rukama!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice