Izgleda da dobivamo Siri i za Android http://mob.hr/iris-siri-za-android/ Još je u beli, ali brzo će konačna verzija
Izgleda da dobivamo Siri i za Android http://mob.hr/iris-siri-za-android/ Još je u beli, ali brzo će konačna verzija
Izgleda, nekako cudno ali i dobro :/ I usput "beti" ne "beli" ;)
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
hahahahhahahahhahahahahah, evo android vec pokusava kopirat!!!! hahahaha, nije dugo trebalo!!!! ali kao sto se zna, na androidu nece sljakat kako treba!!! :D
hahahahhahahahhahahahahah, evo android vec pokusava kopirat!!!! hahahaha, nije dugo trebalo!!!! ali kao sto se zna, na androidu nece sljakat kako treba!!! :D
koga kopiraju ? nisam znao da je apple izmislio glasovne nardebe
to je moja stara nokia jos imala
Bitno da je za iPhone savrseno upotrebljiv.
Zamisli: ides ulicom i pricas sam sa telefonom, a izgleda kako pricas sam sa sobom.
Inace, stvar postoji na Androidu odavno i izvrsava akcije bolje nego Siri, samo sto nije pricao... until now.
lol
android dobija BETU necega sto vec savrseno radi na iphoneu :)
LOL meni debilno izgleda kad s netko razgovara na handsfree, a kamoli dok će koristit ovu Siri - Iris stvar! 
Ja da vidim kako neko hoda ulicom i razgovara s nekom virtualnom osobom ili mibitelom,pomislio bih da je zreo za ludnicu.
Siri je personal assistance , a ovo što vidim je voice control , što je recimo u usporedbi kao Enterprise i Yugo 45.
Inaće voice control za neke jednostavnije akcije na mobitelima je već više od desetljeća.
Korisno jedino ako zelis poslati poruku nekome dok vozis ili ukljucit satnav na neko mjesto, ali kod nas neupotrebljivo jer se ovdje ne upotrebljava niti jedan od podrzanih jezika, osim ako ne zelis nekome poslati poruku na engleskom, pa da ta ista osoba misli da se qurcis.
lol
android dobija BETU necega sto vec savrseno radi na iphoneu :)
Ako se ne varam i Siri na ajfonu je još u beta fazi. :p
koga kopiraju ? nisam znao da je apple izmislio glasovne nardebe
to je moja stara nokia jos imala
apple nema glasovnu naredbu, apple ima komunikaciju s imaginarnom osobom!!!!!!
To ima i svaki malo bolji luđak u ludnici, pa se ne hvale time... xD
BTW. glede ovih natpisa da savršeno radi (siri jel), pretpostavljam da ste osobno isprobali, pa možete tvrditi tako nešto. ;)
I hoće li siri na vrijeme budit ljude kad dođe do pomicanja sata? xD
sve ovo hahaha mogu ja tebi reć i tvojoj kvaliteti "razmišljanja" kojeg praktički i nema.
Ja sam glasovne naredbe imao na svom 3. telefonu, SE k510
također imaš i Vlingo, koji isto kao svi slični softveri, nisu dostupni direktno za HR
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Nisam probao, nisam rekao kako android išta ima... iako, mi to možemo i probat, za siri će se kod nas trebati još pričekati koji mjesec.
Hehe, kako su obrisani neki postovi, izgleda kao da i ja imam "komunikaciju s imaginarnom osobom". Eh, moj osobni siri na bug forumu. xD
Nisam probao, nisam rekao kako android išta ima... iako, mi to možemo i probat, za siri će se kod nas trebati još pričekati koji mjesec.
Hehe, kako su obrisani neki postovi, izgleda kao da i ja imam "komunikaciju s imaginarnom osobom". Eh, moj osobni siri na bug forumu. xD
zašto bismo čekali još koji mjesec?
28.10 dolazi u sloveniju?
zašto bismo čekali još koji mjesec?
28.10 dolazi u sloveniju?
A nisam znao da ima i slovenaca na forumu... šalim se. Pa kad ćemo tako, već je sad dostupan u Njemačkoj, zar ne?
zaš si sad napisao kad ćemo tako ako sam ja odgovorio na tvoje "morat ćemo pričekati"
WTF ?
Oš reć da dolazi u Hrvatsku 28.10.? Odakle to? Ja sam pročitao negdje da dolazi krajem godine, tj. u prosincu.
Oš reć da dolazi u Hrvatsku 28.10.? Odakle to? Ja sam pročitao negdje da dolazi krajem godine, tj. u prosincu.
ma ne to lol
ti si rekao da ćemo morati pričekati, no nećemo jer imamo alternative (slovenija i ostale zemlje) ;)
Pa no, na to sam ti ja rekao da zašto onda čekati 28.10. ako je već sada dostupan u Njemačkoj i još par zemalja? Anyway, nebitno... nesporazum.
A tko će radi mobitela potegnuti do Slovenije, Njemačke... gdjegod, sretan mu put. :)
ovo je postojalo prije nego je iphone objavio siri
https://market.android.com/details?id=com.speaktoit.assistant&feature=search_result
pa ko koga kopira?
i da, "šljaka" na androidu, i bolje nego siri na iphoneu.
ovo je postojalo prije nego je iphone objavio siri
https://market.android.com/details?id=com.speaktoit.assistant&feature=search_result
pa ko koga kopira?
i da, "šljaka" na androidu, i bolje nego siri na iphoneu.
ahhahaa mos si mislit, sam sebe lazes :d
pa znam, imam instaliranog neko vrijeme. i radi, a vidio sam video kako radi siri, neke stvari ne prepoznaje , a i bio je onaj video od 11 minuta gdje su greške sirija izrezane van i prikazano je samo ono kaj je radilo.
Hmmm,mozda nije apple izmislio ali je daleko najvise usavrsio sto se tice mobitela.........
pa znam, imam instaliranog neko vrijeme. i radi, a vidio sam video kako radi siri, neke stvari ne prepoznaje , a i bio je onaj video od 11 minuta gdje su greške sirija izrezane van i prikazano je samo ono kaj je radilo.
daj mi link da se i ja uvjerim onda u to.
http://www.bug.hr/bugvideo/11-minuta-siri-konverzacije/2676.aspx
evo ti.
kad počne na iphoneu je 2:34, a kad završi onda je 3:00 to je 17 minuta. a video traje 11 minuta, znači greške su izrezane van iz videa da se ne vide.
http://www.bug.hr/bugvideo/11-minuta-siri-konverzacije/2676.aspx
evo ti.
kad počne na iphoneu je 2:34, a kad završi onda je 3:00 to je 17 minuta. a video traje 11 minuta, znači greške su izrezane van iz videa da se ne vide.
evo pogledao. da li su izrezane greške ili samo nezanimljiv materijal to ne znam. al dobro je pitanje?! ah vidjet cemo kad ga budemo držali u rukama!