Redovi u Zagrebu za novi model iPhonea

poruka: 123
|
čitano: 12.237
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Redovi u Zagrebu za novi model iPhonea
Činjenica je da su korisnici iPhonea baš specifični korisnici, dok svi ostali prvo biraju tarifu koja im najviše paše a zatim toj tarifi pridružuju mobitel koji im najviše odgovara, korisnici iPhone prvo biraju mobitel a zatim tarifu i to najčešće onu koja im nije potrebna samo da bi uređaj dobili jeftinije...
16 godina
neaktivan

Da prodam bubreg opet bi mi falilo za ovaj novi iphone...Cool

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jel ga netko kupio pa da o njemu raspravlja kako Bog zapovjeda?
Inace Iphone me raocarao ali novi cu dobiti za 100kn ali inace ga nebi kupovao...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
woodgamesfx kaže...
Noćas točno u ponoć započela je prodaja najpopularnijeg pametnog telefona na svijetu. Appleovi fanovi stajali su u redovima kako bi se dočepali zadnjeg modela iPhonea koji predstavlja najnoviji standard u brzo rastućem smartphone tržištu.

Vijest preuzeta sa, te više o istoj pročitajte : http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/09/24/0014006.html

Bog neka blagoslovi te Bud.le. Šta je takav problem pričekat nekoliko tijedana da se navala Bud.la smiri, pa onda ko čovik kupit uređaj?

A cuj, meni je ajfoun super, znam da ima boljih mobitela po nizim cijenama ali nijedan nema takvu podrsku u jeftinima aplikacijama kao ajfoun, i to mi je daleko vaznije od par stotina kuna razlike i ne postojanja multitaskinga (iako sad ima neki kvazi multitasking). Jedino sto me stvarno smeta kod uredaja je sugava kamera, ali kako nemam naviku previse slikati, onda mi to nije kljuvno. Svejedno nisam manijak da idem stajati u redu i cekati da si kupim novi model jer ga moram imati, vjerojatno ni necu dok ovaj kojeg sad imam ne crkne.

No ono gdje grijesis je tvoje pitanje - u slucaju ajfouna onaj koji ceka ne doceka. Siguran sam da ce se, ako vec nisu, svi primjerci rasprodati prije nego se navala smiri, i onaj koji ceka ce se nacekati i nekoliko mjeseci da tad dode na red. Nema se para, ali ajfouni su uvijek rasprodani i rezervirani po 0preko mjesec dana unaprijed. Barem u Zagrebu

17 godina
ulinsky kaže...
vexx5555 kaže...

Imam ja jedno pitanjce- zašto se oko tipično kapitalističkog primjera konzumerizma stvara tolika halabuka? Za godinu-dvije će doći novi i opet će iLjudi iStajati u iRedu i iČekati na iUređaje. Brate mili, 8000 kn!!!! Za te novce složiš dobar komp, ili položiš vozački (koji za razliku od iStvari traje više od godinu-dvije), ili kupiš motor,bicikl,platiš si godinu na faksu....

U pravu si,ali tamo ljudi koji su bili kupovali,šta misliš,da je to bila radnička klasa ?

To su neki "kvazi" menadžeri koji rade za strane kompanije (koji će možda iskoristiti njegove funkcije),onda glumci i glumice,tipa Nikoline Pišek,koja ne zna da složi proširenu rečenicu,a ne da koristi ovaj telefon (oni neće iskoristiti sve funkcije,za njih je to stvar prestiža..)

Ne vrijedjaj mi Nikolinu Pisek!

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Jučer ja u vlaku, idem s faksa, i sjedne prekoputa mene neki momak, otprilike mojih godina, student reklo bi se.

Nije baš lijepo obučen, onako DC tenisice, fishbone majica i tak...

I zujim ja kroz prozor, kad vidim frajer vadi neki cool mobitel. Na prvi pogled si mislim neki HTC, kad onda skuzim jbte iphone 4.

Uglavnom, uređaj je dosta tanji nego što izgleda na slikama, ekran se stvarno dobro vidi, prema onom što sam imao prilike primjetiti.

hoću reći, tako frajer najnormalniji, zapuštena kosa, brada, i vadi novi iphone. Jbte sve se nema, kad je studentima potreban novi iphone...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

Jučer ja u vlaku, idem s faksa, i sjedne prekoputa mene neki momak, otprilike mojih godina, student reklo bi se.

I zujim ja kroz prozor, kad vidim frajer vadi neki cool mobitel. Na prvi pogled si mislim neki HTC, kad onda skuzim jbte iphone 4.

Uglavnom, uređaj je dosta tanji nego što izgleda na slikama, ekran se stvarno dobro vidi, prema onom što sam imao prilike primjetiti.

hoću reći, tako frajer najnormalniji, zapuštena kosa, brada, i vadi novi iphone. Jbte sve se nema, kad je studentima potreban novi iphone...

Sta je trebao biti u Armaniju da bi izvadio iPhone4? U ostalom, svi imaju prioritete nasto ce trosit novce. Ja radije potrosim na nekakav gadget nego na odjecu.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 17:37 (tnakir).
16 godina
neaktivan
Tnakir, samo nemoj ko onaj iz Oatmeal-ovog stripa završit... :P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Obleka nema veze s ničim. Nebi vjerovao kako se oblači moj prijatelj sa 3 puta većom plaćom od mene (doslovno).

Čovjek bi rekao da nema za kruh.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Jel ga netko kupio pa da o njemu raspravlja kako Bog zapovjeda?
Inace Iphone me raocarao ali novi cu dobiti za 100kn ali inace ga nebi kupovao...

Točno to. Nisam nikada bio protiv iPhone-a jer je po specifikacijama u redu i sve to, ali nikad ga nisam htio imati samo zbog cijene. Tu su svi ostali proizvođači :D I sada ako mi se pruži jefitno dobiti 3gs naravno da ću ga uzeti :D

15 godina
protjeran
xDinichx kaže...

Točno to. Nisam nikada bio protiv iPhone-a jer je po specifikacijama u redu i sve to, ali nikad ga nisam htio imati samo zbog cijene. Tu su svi ostali proizvođači :D I sada ako mi se pruži jefitno dobiti 3gs naravno da ću ga uzeti :D

Da ja sam imao 3GS jel sam ga dobio za 1 kunu i nisam bio zadovoljan sa njim tako da sam ga brzo prodao!

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Obleka nema veze s ničim. Nebi vjerovao kako se oblači moj prijatelj sa 3 puta većom plaćom od mene (doslovno).

A jel se vozi vlakom il autom?

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

A jel se vozi vlakom il autom?

Nema auto. Obično se vozi taksijem.

Neki dan je išao samnom na rujanfest, vraćao se kući noćnim busom.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 18:51 (Danny_HR).
17 godina

Odgovor na naslov :

LAME !!!!

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
xDinichx kaže...

Da ja sam imao 3GS jel sam ga dobio za 1 kunu i nisam bio zadovoljan sa njim tako da sam ga brzo prodao!

Ma ja sad imam cookie tako da je bilo šta bolje...

17 godina
xDinichx kaže...
CROifer kaže...
xDinichx kaže...

Ma ja sad imam cookie tako da je bilo šta bolje...

Meni je cookie dovoljan.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Meni je cookie dovoljan.

e vidiš meni nije... prespor, nema wifi itd itd...

17 godina
Šef kaže...
Tnakir, samo nemoj ko onaj iz Oatmeal-ovog stripa završit... :P

Nisam upoznat?

I'm going woo woo
17 godina
Danny_HR kaže...
FlyBoy kaže...

Danny... nekima ipak odjeca cini covjeka... Dakle ako nemas Diesel traperice, Lacosta torbicu, Lacosta cipele, Armani cvike nisi covjek vec sirotinja koja ceka red za pucku kuhinju. Stalez ispod. You know...

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Danny_HR kaže...
FlyBoy kaže...

Danny... nekima ipak odjeca cini covjeka... Dakle ako nemas Diesel traperice, Lacosta torbicu, Lacosta cipele, Armani cvike nisi covjek vec sirotinja koja ceka red za pucku kuhinju. Stalez ispod. You know...

ili ako nemaš Fred Perry, ovdje u Osijeku je to mega skupa moda.....

Dont bug me!
16 godina
neaktivan

Direkt riječ student vama je sinonim za siromaštvo,skroman život..Nije uvijek tako,ima i studenata bogatih roditelja .

Inače meni su starci kupili 3GS dok je bio popularan,ja ga nisam htio,a bilo mi žao prodati jer je poklon i dao sam tati,i kupio sebi "običnu" nokiju (5530 XM).

Neću to,jednostavno mi ne trebaju Jobes-ove stvari ..

Vezano za odjeću,kupujem onu koja mi je udobna i koja mi se sviđa,a sad kupovati samo Lacoste zato što je na njemu znak krokodila (ili šta već..) mi nije bitno..

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 19:26 (ulinsky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Pa istina neki vole mobitele a ne skupe odjevne predmete i to je uredu svako kupuje ono sto voli,a sta se tice Armanija i ostaloga pola toga se fejk kupuje da ispadnes faca...

16 godina
ulinsky kaže...

Direkt riječ student vama je sinonim za siromaštvo,skroman život..Nije uvijek tako,ima i studenata bogatih roditelja ..

Da to i meni ne ide u glavu. Mislim ja nisam ni bogataš niti išta, ali ja nisam od onih koji svake subote u birtajama ostave par stotina kuna i slično. Ja štedim i ako se nađe neki poslić da još zaradim super. Tako sam si već zaradio za svaki svoj mob koji sam imao, i za zadnji komp.

Stoja
16 godina
neaktivan
Joooj tnakir...
theoatmeal.com/comics/apple
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
tnakir kaže...

Pa istina neki vole mobitele a ne skupe odjevne predmete i to je uredu svako kupuje ono sto voli,a sta se tice Armanija i ostaloga pola toga se fejk kupuje da ispadnes faca...

Dokaz tome je ovo,ŽIVA ISTINA:

Stari bio poslom u Milanu,uđe u neki butik odjeće,nije ni znao da je jedan od najskupljih u svijetu,htio meni nešto da uzme,gleda on..Gleda..i gleda..

I prije izlaska slučajno vidi nekog čovjeka i ženu,rusi oboje,i žena uzima haljine ne gledajući,samo pita da li je ovo armanijeva,bez probavanja kako joj stoji..

To je čist dokaz da se uzima samo radi prestiža-..Btw,farmerice koje mi je mislio stari uzeti,za koje je mislio da su otprilike 30-50 eura su bile ni manje ni više,sad nećete vjerovati..

1 900 eura Šutim

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Stari bio poslom u Milanu,uđe u neki butik odjeće,nije ni znao da je jedan od najskupljih u svijetu,htio meni nešto da uzme,gleda on..Gleda..i gleda..

I prije izlaska slučajno vidi nekog čovjeka i ženu,rusi oboje,i žena uzima haljine ne gledajući,samo pita da li je ovo armanijeva,bez probavanja kako joj stoji..

To je čist dokaz da se uzima samo radi prestiža-..Btw,farmerice koje mi je mislio stari uzeti,za koje je mislio da su otprilike 30-50 eura su bile ni manje ni više,sad nećete vjerovati..

1 900 eura Šutim

Je to je istina, ali mene moji moraju nagovarati da mi kupe nešto za obući :S Meni je potpuno svejedno bitno da nije kratko :D To što danas društo procjenjuje po robi i telefonima to me baš briga :P Kupio sam jednom lacoste tenisice i samo zato jer su mi se sviđale ne zbog krokodila

isto tako je sa tehnologijom... svojima sam rekao da želim laptop i čekao i čekao i dočekao :) nisam ih gnjavio i to kao neki razmaženi klinci :D i isto je tako s mobitelom :P

15 godina
protjeran
ulinsky kaže...
CROifer kaže...
tnakir kaže...

1 900 eura Šutim

Offtopic:Baš su naletili usred Milana na vašu braću Ruse pa to je nevjerovatno

Ontopic:Velikim dijelom se slažem da se roba kupuje zbog prestiža ali nadodao bih još da čak mobitel ima veću vrijednost i veći prestiž od odjeće.Ispravite me ako griješim

15 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Ontopic:Velikim dijelom se slažem da se roba kupuje zbog prestiža ali nadodao bih još da čak mobitel ima veću vrijednost i veći prestiž od odjeće.Ispravite me ako griješim

To samo oni po 30.000kn optočeni dijamantima, inače ovako baš ne, odjeća boljih robnih marki doseže ogromne iznose.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
protjeran

Jeste vidli legendu Bitorajca:Ovaj mob me totalno očarao budem si nabavio jedan primjerak.

Moj savjet:Rene kad pređeš s Ajfona na Android to će ti biti ko da glumiš u Holywoodu.

0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
ulinsky kaže...

Direkt riječ student vama je sinonim za siromaštvo,skroman život..Nije uvijek tako,ima i studenata bogatih roditelja ..

Da to i meni ne ide u glavu. Mislim ja nisam ni bogataš niti išta, ali ja nisam od onih koji svake subote u birtajama ostave par stotina kuna i slično. Ja štedim i ako se nađe neki poslić da još zaradim super. Tako sam si već zaradio za svaki svoj mob koji sam imao, i za zadnji komp.

Istina... iako dok sam ja bio student, paralelno sam radio bilo u IT-u bilo kao konobar i imao sam uvijek novca i za izac vani i za kupit gadget i za cvike od 1500 kn i za cipele od 1000 kn i slicno.

Šef kaže...
Joooj tnakir...
theoatmeal.com/comics/apple

A toooo.... to sam vidio... Ne brini, imao sam 3G... nakon pola godine sam ga prodao... nakon toga sam uzeo N97, nakon toga sam je prodao u roku od odmah i sada imam legend. Sto nisi do sada skuzio da nisam Apple fan (zapravo obratno)... ali iPhone4 mi je cisto ok. Mislim da ce mi iPhone4 trajat do kraja produljenja pretplate.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 20:04 (tnakir).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice