Preminuo je Dennis Ritchie

poruka: 24
|
čitano: 3.551
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Preminuo je Dennis Ritchie kreator UNIX  i C programskog jezika. Dennis Ritchie je umro u svojem domu u dobi od 70 godina.

Više vijesti i linkova uskoro...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Ritchie

RIP za jednog od velikih umova u IT-u.

( ˘͡ -˘͡)

18 0 hvala 17
15 godina
neaktivan

Počivao u miru...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...

7 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

O njemu su nam pričali u školi, ništa puno, ali je spomenut... i cjeni ga se...

70 godina, lijep broj, ako je živio dobro još bolje.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Počivao u miru kreatoru svega meni najmilijega...

FOSS FTW!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

printf("Bye world!\n");

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
30 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Stvarno šteta-čovjek je sudjelovao u nastajanju novog doba. RIP

{#}

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

rip

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

R.I.P.{#}

ivek

1 0 hvala 1
15 godina

R.I.P.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

R.I.P.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
R.I.P.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

#!

http://av-gurus.blogspot.com/

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

R.I.P.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

R.I.P.

0 0 hvala 1
17 godina

printf ("goodbye, world!");

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Preminuo je Dennis Ritchie

{#}

R.I.P.

{#}

AOM... (mmm)
14 godina
neaktivan

R.I.P.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Ovo je tuzan dan. Jedan od velikih velikana 20 stoljeca nas je napustio :'(

Again...

Never say RIP... Because Legends never die!

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

R.I.P.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Moj PC  
11 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa de šta je sad ovo, sve IT face počele nestajat !? This is too much...I can't take it...

ja padam u depru, svi mi uzori nestaju, još sam fali da i Bill Gates ode onda sam stvarno u ku*cu...

Počivao u miru, još jedan velik um koji je usmjerio digitalni svijet k pravome pravcu!!

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!

2 0 hvala 1
15 godina

Ne mogu ne komentirati, ali bit ću blag.

Ovo je stvarno jadno.
O ovakvom čovjeku jedna vijest, a niti u jednim novinama nije spomenut ili na TV-u, dok o Stevi, neću ni komentirati (tko god čitao/gledao/vidio zna o čemu pričam).
Danas u frizerskom otvorim Story, kada ono o Stevi. De lmfao {#}

Počivali u miru obojica, no hype oko Steve je prenapuhan. 

Čovjek umro, možda se spasio, možda nije, a sada se svi napalili.

Svi ga imaju na profilu, svi statuse pišu, a jedino što znaju o njemu je, ajfon, ajfon i samo ajfon.
To što ne znaju kako je počeo? Kakav je bio u mladosti? Koga briga. Važno da ga obožavajuuuu. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
protjeran

R.I.P. istinskom geniju i hackeru u pravom smislu te rijeci.

Cudi me kako da Bug nista nije objavio, ili mozda je samo ja nisam snimio, u svakom slucaju nije kao "neki" dobio crni banner preko pol ekrana a zasluzio je barem jednakog - al jbg ljudski rod gotovo nikad nije za zivota znao cijenit istinske velicine.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina

Napokon su un-lockali temu... Da komentiram... Sta mislite da je neke klinke ili djecake od 15-16 godina briga tko je izmislio to programiranje? Unix i ostalo? Mislite da njima nesto to znaci? Mislim da ne, Steve je napravio cool gadgete za igranje i tako te stvari, neki ih vole, neki ne, kako ko. Ali opet sve je skoro bazirano na tom programiranju, odnosno, temelj toga je programiranje, ali to ne zanima nikog ko se ne bavi time i to nejde u skolu za to, zar ne? {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preminuo je Dennis Ritchie
Fake_Alert kaže...

Napokon su un-lockali temu... Da komentiram... Sta mislite da je neke klinke ili djecake od 15-16 godina briga tko je izmislio to programiranje? Unix i ostalo? Mislite da njima nesto to znaci? Mislim da ne, Steve je napravio cool gadgete za igranje i tako te stvari, neki ih vole, neki ne, kako ko. Ali opet sve je skoro bazirano na tom programiranju, odnosno, temelj toga je programiranje, ali to ne zanima nikog ko se ne bavi time i to nejde u skolu za to, zar ne? {#}

evo vidiš daješ bezazlene izjave. Ja sam evo jedno od rijetkih luđaka koji sam se navuko na programiranje još od 5. osnovne. A to je kolko, 11godina starosti? I vjeruj mi da ima takvih, malo, jako malo, ali ih ima. I opet ispadate moroni što se sad svađate tko je imao koliko ljudi na sahrani. Nešto sasvim bezvezno. Nemojte da se ti jadnici moraju počet vrtit u vlastitom grobu jer je stvarno ne potrebno. Obojica su radili dobre i korisne stvari, svatko se izrazio na svoj način, i gotovo.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice