Preminuo je Dennis Ritchie kreator UNIX i C programskog jezika. Dennis Ritchie je umro u svojem domu u dobi od 70 godina.
Više vijesti i linkova uskoro...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Ritchie
RIP za jednog od velikih umova u IT-u.
Preminuo je Dennis Ritchie kreator UNIX i C programskog jezika. Dennis Ritchie je umro u svojem domu u dobi od 70 godina.
Više vijesti i linkova uskoro...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Ritchie
RIP za jednog od velikih umova u IT-u.
Počivao u miru...
O njemu su nam pričali u školi, ništa puno, ali je spomenut... i cjeni ga se...
70 godina, lijep broj, ako je živio dobro još bolje.
Počivao u miru kreatoru svega meni najmilijega...
printf("Bye world!\n");
Stvarno šteta-čovjek je sudjelovao u nastajanju novog doba. RIP

rip
R.I.P.
R.I.P.
R.I.P.
R.I.P.
R.I.P.
printf ("goodbye, world!");

R.I.P.

R.I.P.
pa de šta je sad ovo, sve IT face počele nestajat !? This is too much...I can't take it...
ja padam u depru, svi mi uzori nestaju, još sam fali da i Bill Gates ode onda sam stvarno u ku*cu...
Počivao u miru, još jedan velik um koji je usmjerio digitalni svijet k pravome pravcu!!
Ne mogu ne komentirati, ali bit ću blag.
Ovo je stvarno jadno.
O ovakvom čovjeku jedna vijest, a niti u jednim novinama nije spomenut ili na TV-u, dok o Stevi, neću ni komentirati (tko god čitao/gledao/vidio zna o čemu pričam).
Danas u frizerskom otvorim Story, kada ono o Stevi. De lmfao 
Počivali u miru obojica, no hype oko Steve je prenapuhan.
Čovjek umro, možda se spasio, možda nije, a sada se svi napalili.
Svi ga imaju na profilu, svi statuse pišu, a jedino što znaju o njemu je, ajfon, ajfon i samo ajfon.
To što ne znaju kako je počeo? Kakav je bio u mladosti? Koga briga. Važno da ga obožavajuuuu.
R.I.P. istinskom geniju i hackeru u pravom smislu te rijeci.
Cudi me kako da Bug nista nije objavio, ili mozda je samo ja nisam snimio, u svakom slucaju nije kao "neki" dobio crni banner preko pol ekrana a zasluzio je barem jednakog - al jbg ljudski rod gotovo nikad nije za zivota znao cijenit istinske velicine.
Napokon su un-lockali temu... Da komentiram... Sta mislite da je neke klinke ili djecake od 15-16 godina briga tko je izmislio to programiranje? Unix i ostalo? Mislite da njima nesto to znaci? Mislim da ne, Steve je napravio cool gadgete za igranje i tako te stvari, neki ih vole, neki ne, kako ko. Ali opet sve je skoro bazirano na tom programiranju, odnosno, temelj toga je programiranje, ali to ne zanima nikog ko se ne bavi time i to nejde u skolu za to, zar ne? 
Napokon su un-lockali temu... Da komentiram... Sta mislite da je neke klinke ili djecake od 15-16 godina briga tko je izmislio to programiranje? Unix i ostalo? Mislite da njima nesto to znaci? Mislim da ne, Steve je napravio cool gadgete za igranje i tako te stvari, neki ih vole, neki ne, kako ko. Ali opet sve je skoro bazirano na tom programiranju, odnosno, temelj toga je programiranje, ali to ne zanima nikog ko se ne bavi time i to nejde u skolu za to, zar ne? 
evo vidiš daješ bezazlene izjave. Ja sam evo jedno od rijetkih luđaka koji sam se navuko na programiranje još od 5. osnovne. A to je kolko, 11godina starosti? I vjeruj mi da ima takvih, malo, jako malo, ali ih ima. I opet ispadate moroni što se sad svađate tko je imao koliko ljudi na sahrani. Nešto sasvim bezvezno. Nemojte da se ti jadnici moraju počet vrtit u vlastitom grobu jer je stvarno ne potrebno. Obojica su radili dobre i korisne stvari, svatko se izrazio na svoj način, i gotovo.