Pošta vraća novac za krive pošiljke!

poruka: 11
|
čitano: 1.572
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Hrvatska pošta vraća novac svima koji u paketima nisu dobili ono što očekuju. Najčešći slučajevi su upravo s mobilnim telefonima kada dobijete ciglu umjesto telefona. Pred poštarom ili u pošti potrebno je otvoriti paket i ukoliko u njemu nije ono što ste očekivali pošta vraća novac.

IZVOR

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a koji to novac pošta vraća???

0 3 hvala 0
15 godina
Re: Pošta vraća novac za krive pošiljke!
I mene to zanima?!
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina

Ukoliko primiš pošiljku za koju se plaća otkupnina, imaš pravo provjeriti njen sadržaj. U slučaju da si umjesto iPhonea 5S dobio Wienerberger Porotherm ciglu ili Tondach crijep, imaš pravo na povrat netom uplaćene otkupnine od Pošte, a pošiljka se vraća pošiljatelju.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pazi, tebi kad dode otkupnina na dostavu ti nemozes odma otvorit paket, vec ga moras prvo potipsat i platit i tek onda mozes provjerit paket i ako te privarilo, onda radis zapisinik sa postarom ili ces morat ici u pu u kojem se postar zaduzi, da dobijes pare natrag! posta ima pravilo da je svka otkupnina u vlasnistu posiljatelja dok primatelj ne potpise i plati i zato nemozes odmah otvorit paket. ja sam postar, tako da znam... 

ludonnjaHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 19:34 (pasko21).
Moj PC  
2 0 hvala 7
15 godina
Prvo platit pa onda otvorit. Ako nebu to ono što si rekao da je, oni ti vraćaju pare.
17 godina

Evo i službenog citata:

Novost je da primatelj može odmah nakon primitka pošiljke, bilo na svojoj adresi bilo u poštanskom uredu, u nazočnosti radnika Hrvatske pošte otvoriti pošiljku kako bi se uvjerio da se u njoj nalazi sadržaj koji je platio. Ako to nije slučaj, Hrvatska pošta će na zahtjev primatelja sastaviti zapisnik o nepravilnosti pošiljke te će primatelj odmah ostvariti pravo na povrat plaćenog iznosa otkupnine i poštarine za doznačavanje otkupnog iznosa, a pošiljka će se vratiti pošiljatelju.

više

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam jedan problem s poštom, pošta mi nije uplatila lovu od otkupnine, prošlo je već tjedan dana od primitka pošte, a službenik mi danas kaže, da je najkasnije do danas trebalo doći. 

Tu sam opisao problem

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jesi siguran da ti je kupac 100% uplatio novce??
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ja imam jedan problem s poštom, pošta mi nije uplatila lovu od otkupnine, prošlo je već tjedan dana od primitka pošte, a službenik mi danas kaže, da je najkasnije do danas trebalo doći. 

Tu sam opisao problem

I ja imao taj problem. Jucer sam se isao zaliti jer je proslo tjedan dana sa vikendom, ali navodno vikendi se ne racunaju, i danas ujutro mi je postar doneso novce. Jako dugo sam cekao knjizenje u posti, obicno treba 2 dana, a sad sam cekao 8 dana.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Jesi siguran da ti je kupac 100% uplatio novce??

Pa ne bi pisalo da je paket primljen da kupac nije dao lovu poštaru. 

Bernard Huky Hux kaže...
Franjo15 kaže...

Tu sam opisao problem

I ja imao taj problem. Jucer sam se isao zaliti jer je proslo tjedan dana sa vikendom, ali navodno vikendi se ne racunaju, i danas ujutro mi je postar doneso novce. Jako dugo sam cekao knjizenje u posti, obicno treba 2 dana, a sad sam cekao 8 dana.

Znači nešto kod njih šteka malo. Ma ovo s uplatom na račun je najbrže, jer čak mi nekad isti dan odmah sjedne lova kad kupac primi, nikad više od dva dana. Do ovog slučaja :D

Đuro#2155
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice