Playstation 2 se još drži

poruka: 4
|
čitano: 818
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Sony je danas objavio da je isporučio 150-milijunitu Playstation 2 konzolu distributerima,što je još uvijek čini najprodavanijom konzolom u povijesti.Konzola je svjetlo dana ugledala 2000-te godine u Japanu,a danas,skoro 11 godina kasnije,je još u prodaji.Takođe je objavljeno da je za konzolu prodano 1,5 milijardi komada software-a te objavljeno 10 828 igara.Najprodavanija igra je Grand Theft Auto:San Andreas koja je do danas prodana u 20 milijuna primjeraka.Među poznatije naslove koje je ova konzola iznjedrila svakako spadaju i Final Fantasy X i XII,Killzone,God of war 1 i 2,Metal Gear Solid 2 i 3,Burnout serija,Gran Turismo 3 i 4,Ico,Shadow of the Colossus,Eye Toy,Sing Star te gomila japanskih rpg-ova kakvih danas manjka na svim platformama.

Čestitke Sonyju.

http://www.vg247.com/2011/02/14/playstation-2-hits-150-million-shipped-worldwide/

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Moj PC  
8 0 hvala 5
15 godina

Kad se samo sjetim koliko se prije igrao play station 2. Nije bio preskup kao play station 3, a i prvi je uspio dovesti malo napredniji grafički engine kojim je nadmašio doatdašnje igraonice. Na njemu su potrošeni sati i sati vremena. A njegove igre su bile jedne od najboljih na svijetu po igrivosti(Slient hill serial itd). Današnje igre jednostavno nemaju to nešto.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Playstation 2 se još drži
captain_soap_McTawish kaže...

Kad se samo sjetim koliko se prije igrao play station 2. Nije bio preskup kao play station 3, a i prvi je uspio dovesti malo napredniji grafički engine kojim je nadmašio doatdašnje igraonice. Na njemu su potrošeni sati i sati vremena. A njegove igre su bile jedne od najboljih na svijetu po igrivosti(Slient hill serial itd). Današnje igre jednostavno nemaju to nešto.

Da,to i ja mislim,mada su današnje igre grafički daleko naprednije jednostavno mi nešto fali,kad se sjetim Sillent Hill 2 igre,ja sam se doslovno bojao igrati tu igru po noći jer je bila totalno f***** up,jezivi zvuk i prestrašna atmosfera,a ovaj zadnji sam odigrao uz smijeh(od jada naravno).

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
16 godina
neaktivan
Re: Playstation 2 se još drži
captain_soap_McTawish kaže...

Jedino se s ovim boldanim ne slažem jer PS3 je pre jeftin za ono što nudi, pogledaj hardverske komponente i bit će ti jasno, pa zna se da je Sony prodavao PS3 "ispod cijene", kako bi ga prodao u što više komada kako bi zarađivao na igrama i PSN-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 21:25 (Joco55).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice