Novi CryEngine SDK

poruka: 10
|
čitano: 1.916
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Novi CryEngine SDK

Crytek je jučer najavio novi CryEngine SDK za developere, nazvan jednostavno CryEngine (umjesto standardne brojčane oznake), s kojim dolazi niz poboljšanja, uključujući podršku za next-gen konzole.

Besplatni CryEngine SDK je također dobio update, pa je tako napokon moguće raditi i u offline modu.

Evo i službeni video koji demonstrira neke nove mogućnosti:

IZVOR

CRYENGINE STRANICA

The world is your playground.
Moj PC  
4 0 hvala 5
14 godina
odjavljen
Novi CryEngine SDK

kako cryengine stoji sa pomocnom dokumentacijom,cuo sam da je to je to zasada mana koristenja ovog enginea nasuprot unreala.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Novi CryEngine SDK
Nitro233 kaže...

kako cryengine stoji sa pomocnom dokumentacijom,cuo sam da je to je to zasada mana koristenja ovog enginea nasuprot unreala.

Ne znam otkud ti to, ima dva wikia, Dashboard i Crydev wiki, i pregršt tutoriala na YT. 

16 godina
neaktivan
Novi CryEngine SDK

Imaš puno besplatnih tutorijala na youtube-u, imaju i forum posvećen cryengine-u gdje možeš pitat ako negdje zapneš, a možeš i kupit (ili bar skinut s torenta) komercijalne tutorijale koji su iznimno kvalitetni

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi CryEngine SDK

Stigla je free verzija! Posjetite ovaj link i isprobajte.

Nažalost, izbacili su podršku za DX9 kartice, pa ništa od toga za mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Medikus kaže...
Nitro233 kaže...

Ne znam otkud ti to, ima dva wikia, Dashboard i Crydev wiki, i pregršt tutoriala na YT. 

cuo sam od vise ljudi to,cak na ovom forumu od Minoze mislim da sam cuo da je sluzbene dokumentacije za pomoc premalo kad je radio neke animacije sa puskom u cryengineu,sad neznam

14 godina
Novi CryEngine SDK

Više slika ovdje:

http://imgur.com/a/P1Ppf#0

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 15:26 (Cromaki).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Cromaki kaže...

Više slika malo kasnije...

koji je to directx,ova slika unutar enginea sta si je postao izgleda predivno,moze li se vrtiti sa directx10 karticom?

14 godina

koji je to directx,ova slika unutar enginea sta si je postao izgleda predivno,moze li se vrtiti sa directx10 karticom?

Ovo sam igrao na DX11 sa MSI GT 430 OC, mislim da ne podržava DX10

Majke mi
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Ovo sam igrao na DX11 sa MSI GT 430 OC, mislim da ne podržava DX10

Podržava i DX10 i DX11. Službeno, DX9 ne podržava, ali ja sam uspio pokrenuti editor i vrtiti ga na nekih 6 fps.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 14:27 (Medikus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice