Oprosti, al samo teska sirotinja na apple proizvode gleda kao nesto elitisticko. Iphone je debelo najprodavaniji smartphone i "svaki seljo" ga ima, a ipadova ne mogu proizvest kolika je potraznja. Dal tebi treba objasnjavat znacenje rijeci elitizam???
Kitch? - Apple? Opet imas problema sa semantikom.
Zakljucak je da sam te zbunio s prekompliciranim stranim rjecima. Al cemu to tebi objasnjavat...
Dobro si rekao, svaka ga seljacina ima. Imas ga i ti.
Ali ono sto tvoj mozgic ne moze shvatiti jest Appleova reklamna kampanja. Nokiini mobiteli (Taj Verto i ti neki spesl edisni) jesu elitisticki. Appleovi mobiteli se samo predstavljaju kao elitisticki.
Reklamna kampanja navodi potencijalnog kupca da misli da ce biti nesto vise kada kupi iPhone, nemojmo se pretvarati da to nije tako. Appleovi videopozivi su bolji od drugih, Appleova bijela boja je bolja od drugih, Appleova kakica je magicna i bolja od drugih.
A samim time sto ti trollas po ovakvim temama i pokusavas me uvrijediti je dokaz da Apple radi razliku izmedu ljudi.
Ja sam 99% siguran da bi me neki Apple fanovi izgrizli do smrti da me sretnu na ulici, a da znaju da sam to ja.