Izbacivanje pirata sa PSN-a

poruka: 4
|
čitano: 1.315
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PSN banovi

Zbog nemogućnosti krpanja rupe u sustavu koja je pogodna za probijanje zaštite na PS3 Sony je odlučio koristiti Microsoftovu politiku protiv pirata. Nekolicina korisnika koja je koristila piratski softver na svojim konzolama je već dobila ban, skupa sa porukom „Niste u mogućnosti koristiti Playstation Network s ovim računom“. Istina, ova kazna je blaža od one koju dobiju vlasnici Xbox360 konzola kad pokušaju se priključiti na Xbox Live. Njima za razliku od vlasnika PS3 sama konzola bude onesposobljena.  Iako se Sony bori svim silama, budimo realni, ništa mu više ne može pomoći. Već sada ima ljudi koji uz pomoć homebrew softwarea igraju piratske igre, ali to ne mora biti kraj. PS2 je probijen mnogo brže nego PS3 pa je još uvijek naprodavanija konzola ikad, a i broj prodanih igara za staru konzolu je izrazito velik. Sigurni smo da upravo sada grupa hakera smišlja način zaobilaženja ovih kazni.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izbacivanje pirata sa PSN-a

Ma neka oni hackaju, banaju... samo da na PSN-u nema cheatera. Upravo zbog njih ne podrzavam hackanje PS3-a. Kod PS2 je bilo drugacije. Rijetko koja igra je imala online mod pa nije bilo ni cheatera. Za PS3 se moze kupit dobra igra preko ShopTo-a za 150kn. Dobijes kutiju, uputstva, original, online, a poslije mozes i prodat mozda za isti novac. Ova stvar sa hackanjam bi mogla unistit online igranje.

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Izbacivanje pirata sa PSN-a

Stariji naslovi su tipa 70-100 kuna već i kod nas u jednom od dučana u AMallu. Ja kupio klincima nogomet ok 2009 PS za 70 kn i neku UFC šoru 140 kuna 2010g. GMC je najbezobraznija firma kaj postoji u HR kaj se tiće igara , inaće bi već odavno i kod nas igre bile ispod NERAZUMNIH 249 kuna za Platinum edition tipa Algoritam koji naručujuju preko GMC a.

Čekiraš nabava. net ili neki slični sajt, nove igre su ti po 150-200 kuna origigi zapakirane ispod cijene tih "cijenjenih" dučana. Sada će netko reći "ok ali oni imaju zaposlenike, prostor i sl" . Da slažem se. Ali recimo izašao je MOVE za PS3. Otišao sam kupio starter paket, i SVE igre 8+ nastavak za shotere) i onda sam čekao 2 mjeseca da im dodju dodatni kontroleri ne samo njima nego svima u HR. Ali da se vratim. Da oni stave Platinum naslove po cijeni koja je i vani , prodavali bi po 100+++++ igrica dnevno original a ne tipa 1-2 po 249 kada je 25 metara dalje taj isti naslov 150 kuna manje.

Tipa GoW 3 koji drži cijenu kao novi 1 g nakon izlaska? Ma hvala...

Kada sam kupovao PS3 išao sam na opciju da sve živo skidam sa neta klincima i breakam konzolu ali kada sam kupio  rekoh, ma daj bum radje kupovao platinum naslove i svi zadovoljni.

16 godina
Re: Izbacivanje pirata sa PSN-a

Ma lijepo Shopto, game.co.uk ili base.com i nema problema.

Ja ću ga uzeti sad za krizmu, ne mogu više gledati ekskluzive što izlaze za njega. Skoro svaka je napravljena po mom ukusu, no ako budu počeli naplaćivati PSN neću niti kupovati orginal. Nema mi smisla, baš zbog toga mnogi vole PS3. Besplatno igranje preko neta, samo kupiš igru i dereš.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice