IPhone 4 sklon lomljenju i pucanju stakla

poruka: 73
|
čitano: 18.522
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: IPhone 4 sklon lomljenju i pucanju stakla
Vortac kaže...

Mobitel je, po samoj definiciji, uređaj koji je zbog svoje mobilnosti natprosječno izložen ogrebotinama, padovima, te mogućnosti da bude ukraden ili zagubljen. Investirati u takav tip uređaja tisuće i tisuće kuna je očigledno riskantno, ali zato je tu marketing da ljude malo "pogura" u tu iracionalnost. Iz navedenih razloga, ja uvijek kupujem low-end uređaje takvog tipa i ne brinem o pukotinama i ogrebotinama jer ih tretiram kao potrošnu robu.

Ja nemam problema sa ogrebotinama i pukotinama a još manje sa krađom...{#}

.U.
15 godina
neaktivan

Iphone je skup, svi se slažemo.

Ima super izgled i ima fora touch, svi se slažemo.

Ali Htc mi se više svidja jer je bolji od Iphone.

Sta Iphone ima samo super igre ostalo ne. Htc je pravi prijenosni uredjaj gdje imas word i ostale aplikacije koje ti pomazu a ovaj Iphone ima tako retardiran engine kakvog nema.

Eto otovris mob i dobijes onu prvu stvaru da ne govorim o glupom ipod touch. Cini mi se da je Iphone za klince i ljude koji nisu gameri. Sto me briga sto imas taj super mobitel. Stvorite si zlato s njim ali nista nemoze biti bolje nego kad sjednes i odigras 1 sat vremena mw2 ili starcraft2, a za to vrijeme vi ste mogli putovati i buljiti u mali ekrancic i igrati neke reterdirane igre za reterdiranu djecu koja nikad nisu sjela za računalo, ipak iphone je prijenosan sto vam vrijedi mozete ga imati  stalno ali nikad ne dobijete 100% zabave, ja se u sat vremena dobro zabavim. Primim Iphone kod sestricne malo cvrsce cuje se pucketanje, pa o cemu mi raspravljamo, čim već malo crči kad ga jače stisneš, kako ce onda kad rukne na pod. Nema te sile koja bi me natjerala da platim 7000 kuna za tu glupost Radje bi si kupio box, kinect i brdo igara i uzivao do kraja života.

I recite mi koliko Microsoft ovo placa s obzirom da vlasnik niti nezna koliko dubog džep ima

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina

ocemu ti brojis boze sacuvaj kakav engine!? jel ti znas sta je engine!? imas word i iphonu ako se nevaram i powerpoint i ostatak ekipe znam da imaju vieweri za editore nemogu reci 100%

retardirane igre poput asphalt urban 4,5,6 splinter cell-a, mirrors egda ili duke nukem 3d(kompletna igra)...ima ih jos posjeti appstore pa vidi...neznam koji si ti mobitel drzao da cvrci ali nakon nekoliko iphona koje sam imao/testirao/isporbava nista nije cvrcalo niti puckala doduse bio je cvrsci od vecnie mobitela,da je skup tu se slazem ali nitko normalan nece dati toliko love za njega nego ce ga uzeti na oglasniku za 2700kn ili pretplati za 1300kn...microsoft placa!? nekuzim!

Nisam apple lover niti slicno doduse mislim da ce mi iduci mobitel biti sa android os-om al netrpim kad netko lupeta a mobitel nije vidio a kamoli radio sa njime nekoliko dana/mjeseci/tjedana...

ako ciljas na pravi poslovni mobitel onda kupi blackberry ili neku nokiu(symbian jedini pravi multitasking) koja ima tu namjenu...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
Bera kaže...

Iphone je skup, svi se slažemo.

Ima super izgled i ima fora touch, svi se slažemo.

Ali Htc mi se više svidja jer je bolji od Iphone.

Sta Iphone ima samo super igre ostalo ne. Htc je pravi prijenosni uredjaj gdje imas word i ostale aplikacije koje ti pomazu a ovaj Iphone ima tako retardiran engine kakvog nema.

Eto otovris mob i dobijes onu prvu stvaru da ne govorim o glupom ipod touch. Cini mi se da je Iphone za klince i ljude koji nisu gameri. Sto me briga sto imas taj super mobitel. Stvorite si zlato s njim ali nista nemoze biti bolje nego kad sjednes i odigras 1 sat vremena mw2 ili starcraft2, a za to vrijeme vi ste mogli putovati i buljiti u mali ekrancic i igrati neke reterdirane igre za reterdiranu djecu koja nikad nisu sjela za računalo, ipak iphone je prijenosan sto vam vrijedi mozete ga imati  stalno ali nikad ne dobijete 100% zabave, ja se u sat vremena dobro zabavim. Primim Iphone kod sestricne malo cvrsce cuje se pucketanje, pa o cemu mi raspravljamo, čim već malo crči kad ga jače stisneš, kako ce onda kad rukne na pod. Nema te sile koja bi me natjerala da platim 7000 kuna za tu glupost Radje bi si kupio box, kinect i brdo igara i uzivao do kraja života.

I recite mi koliko Microsoft ovo placa s obzirom da vlasnik niti nezna koliko dubog džep ima

je*te, odakle izlaze ovakvi likovi. sta je ovo, google translate?

14 godina
neaktivan

LOL!

Kao da je i jedan mobitel otporanna kvarenje,pucanje, rušenje sustava, i slično... 

Vidim da svi uzimate kao problem cijenu... Znate li da je iP svake godine ima cijenu oko 5000kn? Znate li da je svake godine bude jedan od najprodavanijih telefona? Dokle god će biti snobova koji će kupovati iP po cijeni 8000kn, te samim time zasnovati titulu naj prodavanijega telefona, on će koštati... 

U raspravu dali on vrijedi 8k neželim ulaziti... 100 ljudi 100 čudi... 

To da ima problema sa signalom - vijest je prenapuhana, znam dosta korisnika iP i nitko se ne žali na ovaj propust...

Uglavnom, volim vas gledati kako se svađate... Samo gubite vrijeme uzalud...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 17:26 (Izbjeglica_02).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ocemu ti brojis boze sacuvaj kakav engine!? jel ti znas sta je engine!? imas word i iphonu ako se nevaram i powerpoint i ostatak ekipe znam da imaju vieweri za editore nemogu reci 100%

retardirane igre poput asphalt urban 4,5,6 splinter cell-a, mirrors egda ili duke nukem 3d(kompletna igra)...ima ih jos posjeti appstore pa vidi...neznam koji si ti mobitel drzao da cvrci ali nakon nekoliko iphona koje sam imao/testirao/isporbava nista nije cvrcalo niti puckala doduse bio je cvrsci od vecnie mobitela,da je skup tu se slazem ali nitko normalan nece dati toliko love za njega nego ce ga uzeti na oglasniku za 2700kn ili pretplati za 1300kn...microsoft placa!? nekuzim!

Nisam apple lover niti slicno doduse mislim da ce mi iduci mobitel biti sa android os-om al netrpim kad netko lupeta a mobitel nije vidio a kamoli radio sa njime nekoliko dana/mjeseci/tjedana...

ako ciljas na pravi poslovni mobitel onda kupi blackberry ili neku nokiu(symbian jedini pravi multitasking) koja ima tu namjenu...

Ajde sada reci da je Iphone bolji od konzole, samo da još to kažeš, ima word ali je jadan, htc je poslovni ali to je druga prica. Vau Duke nukem 3d(kompletna igra) i spigane kontrole. Znam igre na Iphone kao za zaostalu djecu uostalom ima na netu takvih free flash igara, Asphalt 4, vauuu igra je kao za playstation 1, lol Mirrors edge 2d, hahhahah, ti to mene nasmijavaš, i statistički je dokazano da drugi "smarphonovi" imaju bolji engine, ne kazem da nema engine ali je presiromašan, ako me razumijes sto govorim.

15 godina
neaktivan

u jebote, za 8k kuna si skuter kupim...

pero_HR
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

jel ti znas sta je engine kad naucis javi se!? nisam usporedivao smarphone sa konzolom zato sto je besmisleno posto uredaji nemaju istu namjenu. Primarna namjena je telefoniranje na iphonu sve ostalo je dobro doslo nije samo duke nukem kompletna igram ima prince of persia ww isto kompletan i jos dosta igara! nisam spominjao niti kontrole samo kazem da nisu retardirane igre ali dobro tebi je to retardirano onda igra mw2 na kompu i nosi sa sobom komp u dzepu nemoj korisiti mobitel u opce za sve koristi konzolu ili komp... igre na iphonu su dodatci kao i na drugim mobitelima...Htc je poslovan koliko i iphone za tvoju informaciju imaju jako slicne mogucnosti stoga pricati da je jedan bolji od drugoga je besmisleno pravi poslovni mobiteli su oni koje sam ti naveo...i da mislim da si pod engine mislio OS sto su razlicite stvari! evo ti nekoliko igara na iphonu pa pogledaj meni je to bolje nego kupiti mobitel + PSP ili slicnu konzolu pa nositi sa sobom ionako rijetko igram igre na iphonu jednio u vlaku ili tako negdje za punokrvne igre je PC...ili konzola...

Prince of Persia Warrior Within

Asphalt 6(podrzava vise nacina kontrole kao i prosle)

Modern Combat 2(ima multiplayer ako netko zeli igrat)

P.S otisli smo debelo u {#}

15 godina
neaktivan

Daj mooolim te suti ko Boga te mooolim. Meni govoris da neznam sto je engine, hahhahahah, daj koji debilizam, apple-ovac  mi govori da neznam sto je engine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nisam appleovac da si procitao moje postove znao bi ali nema veze... Posto nisi rekao sta je prihvacam da neznas... I da usporedivanje konzole kojoj je prva namjena igranje i mobitela kojemu je to samo dodatna mogucnost je u najmanju ruku glupost...
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Daj mooolim te suti ko Boga te mooolim. Meni govoris da neznam sto je engine, hahhahahah, daj koji debilizam, apple-ovac  mi govori da neznam sto je engine.

Dali ti pročitaš cijeli post ili samo dio koji misliš da je dobar/loš?

15 godina
neaktivan

Money talks, bullshit walks {#}

16 godina
odjavljen

{#} Meni se čini da će modovi imati ovdje jako puno posla.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice