Imate Skylake CPU, morate nadograditi na Win10

poruka: 13
|
čitano: 2.338
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Vlasnici Intelovog procesora Skylake imaju 18 mjeseci da nadograde sa starijih Windowsa na Win10. Također, sljedeća generacija Intelovog procesora Kaby Lake neće podržavati ranije verzije Windowsa, kao ni ostali proizvođači, stoga pažnja pri kupnji. 

Next generation processors, including Intel's "Kaby Lake", Qualcomm's 8996 (branded as Snapdragon 820), and AMD's "Bristol Ridge" APUs (which will use the company's Excavator architecture, not its brand new Zen arch) will only be supported on Windows 10. Going forward, the company says that using the latest generation processors will always require the latest generation operating system.

Održavanje kompatibilnosti unatrag košta, a kad nešto košta svima nam je mrsko, pa iz Microsofta kažu:

Microsoft's Terry Myerson, Executive Vice President, Windows and Devices Group, was a little less direct about this, but made similar implications. He told us that change was driven by a desire to preserve quality. Ensuring high quality support for Skylake on Windows 7 and Windows 8.1 took a "large investment," and future processor innovations will demand continued investment.

http://arstechnica.com/information-technology/2016/01/skylake-users-given-18-months-to-upgrade-to-windows-10/

There is no job like cron job!

3 0 hvala 3
14 godina
Re: Imate Skylake CPU, morate nadograditi na Win10
Microsoft ima prste u svem tomu...
15 godina
protjeran
3n3m1 kaže...

Sigurno da ima

da lakše špijuniraju

http://www.soundstream.com/
16 godina

Bas sam mislio na najnoviji intel socket i cpu upgrade-ati stari DDR2 PC, ali izgleda da necu...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Upravo to koji debili! A i naslov je clik bait:)
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
soundstream kaže...
3n3m1 kaže...

Sigurno da ima

da lakše špijuniraju

U članku i izjavi Microsofta piše da je to odluka Microsofta,  :) Dakle, nema mjesta teorijama zavjere, sve je jasno 

Uvijek je zgodno pročitati članak prije komentiranja

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 12:30 (hrvooje).
16 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

U članku i izjavi Microsofta piše da je to odluka Microsofta,  :) Dakle, nema mjesta teorijama zavjere, sve je jasno 

Ti isto očekuješ pametne kometare od svakog...

Inače, bilo bi čudno da netko sa skylakeom vrti ikspe. Ili Windows 7. Mogao bi se kladiti da MBO (chipset) nema neke baš super drivere za Win7.

Ali treba pljuvati po windows 10 i MSu bez pol posto mozga, to je sad in

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
hrvooje kaže...

Ti isto očekuješ pametne kometare od svakog...

Inače, bilo bi čudno da netko sa skylakeom vrti ikspe. Ili Windows 7. Mogao bi se kladiti da MBO (chipset) nema neke baš super drivere za Win7.

Ali treba pljuvati po windows 10 i MSu bez pol posto mozga, to je sad in

Pa i ti očekuješ pametne komentare inače se ne bi javljao jelte... 

Pljuvanje je prenošenje činjenica?! Ispričavam se ako sam nekom povrijedio osjećaje ovom Microsoftovom odlukom. Vjerojatno  će ovaj članak uskoro biti na BOL-u pa se i za njega ispričavam ;) 

14 godina

Znači oni s skylake-om idu na linux :D

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

Pa i ti očekuješ pametne komentare inače se ne bi javljao jelte... 

Pljuvanje je prenošenje činjenica?! Ispričavam se ako sam nekom povrijedio osjećaje ovom Microsoftovom odlukom. Vjerojatno  će ovaj članak uskoro biti na BOL-u pa se i za njega ispričavam ;) 

Ma ne govorim o tebi niti o tvom postu, govorim o onom majstoru gore.

soundstream kaže...

...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Pa mislim da je logicno da ce se vecina prebaciti za godinu i pol ,ja sam na win8.1 ,ali prebacit cu se i ja na 10ku cim se to sve malo poslozi sa updateovima jer vidim jos uvijek podosta negativnih komentara
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
16 godina

klasičan nastavak priče nedavne wintel najave... umobolno, nadam se i kažnjivo. bemti eu komisiju.. di su sad?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice