HTC-ov tablet napokon služben

poruka: 29
|
čitano: 4.112
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTC-ov tablet

Oho, HTCov tablet je napokon služben. http://mob.hr/htc-flyer-sluzbeno-predstavljen/

1 0 hvala 0
16 godina

Taman sam krenuo pisat kad vidim da tema već ima :)

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zgodno ali nekako 7" mi ne leži, ali baš me zanima što ce imati za ponuditi novi desire 2, HD2 i naravno mini hit Wildfire 2....

1 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC-ov tablet napokon služben
Lex Luthor kaže...

Zgodno ali nekako 7" mi ne leži, ali baš me zanima što ce imati za ponuditi novi desire 2, HD2 i naravno mini hit Wildfire 2....

Meni je 7" premalo ali nekima više odgovara od 10" .

Ali HTC bi negdje u ljeti trebao izbaciti 10" tablet :)

Ne znam za ostale desiree, ali htc je danas predstavio Incredible S za američko tržište, i Desire S, koji je europska verzija Incrediblea.

A  Desire S bi trebao imati 4" ekran i 1450mAh bateriju, znači  duuuugo bez punjenja :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 9:53 (nsoul).
17 godina

Evo predstavljanje uživo : http://www.ustream.tv/channel/htc-mwc-2011-live

(ako se neko pitao od kud mi te sve vijesti.)

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

Evo predstavljanje uživo : http://www.ustream.tv/channel/htc-mwc-2011-live

(ako se neko pitao od kud mi te sve vijesti.)

Da, gledam, zanimljiv je taj flyer, pogotovo Scribe, pa ovaj cloud gaming ...

17 godina
Lol počnu o HTC Watch-u i dođu za 15 sek na cloud gaming koji nema veze sa Watchem
16 godina

Ma da, ali kaj god rekli, mislim da je ovaj flyer trenutno najzanimljiviji od svih tableta. Scribe, Watch, Cloud gaming, čak i joystick dobiješ i pretvoriš flyer u konzolu.

1 0 hvala 0
17 godina

Ovaj Flyer je stvarno super, hardverski jak, a može sve ko neki laptop (ne netbuk, već laptop od 4-5 k kn) i još se pretvara u svašta (konzolu, mali monitor i hotspot za net, igranje), samo neznam šta radi Steve Ballmer na stage-u ? HM  {#}{#}{#}

0 0 hvala 0
16 godina

Nisam gledao početak, je bilo kaj o gingerbreadu, mislim update?

0 0 hvala 0
17 godina
Nije, samo sense 3.0, i Safron Digital neš kaka o tome da su oni radili 9 mjeseci na njemu i da su jako jako zadovoljni
17 godina
neaktivan

baterija 4 sata?

A.

0 0 hvala 0
17 godina
Ma duže, nisu još sve specifikacije vani, ali mora bit duža, jer Tab 10.1 će držat do 6 dana (6860 mAh)
16 godina
artfull kaže...

baterija 4 sata?

baterija 4 sata kontinuiranog gledanja videa.

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
artfull kaže...

baterija 4 sata?

iPad u stvarnim uvjetima vrti video i preko 11 sati bez problema ... 4 sata je neprihvatljivo za tablet. period.

A.
17 godina
ma vrti moš mislit, ja nisam mogo avatara pogledat kod frenda u hd (nije baterija dovoljno dugo trajala, a bio je napunjen do kraja)
16 godina
artfull kaže...
nsoul kaže...
artfull kaže...

baterija 4 sata?

iPad u stvarnim uvjetima vrti video i preko 11 sati bez problema ... 4 sata je neprihvatljivo za tablet. period.

A nisam ništa drugo od tebe očekivao nego vic.

11 sati u komadu gledanja videa na ipadu?

hahaha, baš me zanima ko je to bez prekida gledao filmove na ipadu 11 sati pa da može dokazat ovo gore tvoje napisano.

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
artfull kaže...
nsoul kaže...
artfull kaže...

baterija 4 sata?

A nisam ništa drugo od tebe očekivao nego vic.

11 sati u komadu gledanja videa na ipadu?

hahaha, baš me zanima ko je to bez prekida gledao filmove na ipadu 11 sati pa da može dokazat ovo gore tvoje napisano.

http://www.pcworld.com/businesscenter/article/193580/ipad_battery_tests_and_application_performance.html onda tip i u appleu lažu jer ga ja nisam testirao.

A.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ma vrti moš mislit, ja nisam mogo avatara pogledat kod frenda u hd (nije baterija dovoljno dugo trajala, a bio je napunjen do kraja)

http://www.zdnet.com/blog/hardware/ipad-battery-appears-to-exceed-apple-estimates/7897 evo još malo ... 

A.
17 godina
neaktivan
ajmo hejteri? nista? :/
A.

1 0 hvala 0
16 godina
Ono kaj sam ja procitao na prvom linku je to da je lik prenio JEDAN film na ipad, i kad je pustio film otpojio je ipad s punjaca, i 4 sata i 15 minuta kasnije, baterija je pala za 30%. E pa mene zanima koji to film traje 4 sata i 15 minuta? I kasnije je svakih sat vremena provjeravao svih 11 sati dok ipad nije sam zaustavio film.
A i super su mi ovi kaj daju TU za sve vezano uz apple, a za sve ostalo daju TD, i skrivaju se kad nemaju kaj pametno za reci

1 1 hvala 0
17 godina
Šta hejteri, držo ga u rukama 11h a ti ga tolko ni na slici nisi gledo.

Ja ti kažem mogu ovi ameri napisat šta god žele, ali nije mogo sa 3Gom upaljenim držat Avatara u HF duže od 2,5 h.
16 godina
E i da, hejteri? Pa ko je prvi poceo pljuvat? Ti si prvi poceo, i sad smo mi hejteri

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neznam ja kakav si ti to HD vrtio, al ja sam vrtio video satima i jos se poslje igrao i surfao. trajalo mi je cijeli let od 3 sata i jos cca 3-4 sata po aerodromu i kad sam došao u hotel imao sam jos preko 30%. a koliko vidim i drugi prijavljuju od minimalno 6-7 sati maltretiranja pa do cca12 sati konstantnog korištenja.
A.

0 0 hvala 0
14 godina

WoW! ovo ja zovem tabletom :D

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

artfull kaže...
Neznam ja kakav si ti to HD vrtio, al ja sam vrtio video satima i jos se poslje igrao i surfao. trajalo mi je cijeli let od 3 sata i jos cca 3-4 sata po aerodromu i kad sam došao u hotel imao sam jos preko 30%. a koliko vidim i drugi prijavljuju od minimalno 6-7 sati maltretiranja pa do cca12 sati konstantnog korištenja.

Ajde se odluči jesi testirao ili ne?

Nisi ga testirao,  a igrao si se na njemu, gledao video...

17 godina
artfull kaže...

720p (8160 MB) CineXplayer sa srt titlom, držao je do 121 minute.

Onda je počeo davat signale battery low i onda je još 3 minute to radio i ugasio se.

Kad sam ga stavio na punjenje bilo je problema (kao da se CMOS restarto, pito je za nekakvu kalibraciju itd.)

Surfat može, ali kad ostavim Angry Birds HD upaljenog (nakon neaktivnosti svjetlina ekrana se smanji na 10%) i odem ručat baterija se spusti za 3/4, odnosno sa 90% padne na 10-ak. Oni prozorčići gdje bi se trebao prikazivat flash cijelo vrijeme dosađuju i nemreš normalno surfat ako ne dovršiš neki update koji također waista bateriju.

17 godina
neaktivan
nisam ga testirao ja na tim sajtovima. imaš gore link gdje neznam pet novinara za različite it sajtove mjeri preko 10 sati videa između ostalog. ja sam uzeo pad od sestre na put za probu i to je moje iskustvo s njim.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
Daj pogledaj sajtove, ko da su skopirani, svi imaju skoro u minutu trajanje baterije, a i imaju mac ili malo i u adresi:P. Takvim stvarima ne vjerujem dok sam ne isprobam. I ne nisam hejter, dhd sam kupio kad sam isprobao konkurenciju a ne na temelju recenzija na netu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice