Google u potrazi za mladim talentima

poruka: 11
|
čitano: 1.470
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije 8 dana Google je objavio natječaj, koji ima za cilj otkriti mlade i perspetkivne učenike, u dobi od 14 do 18 godina.

Prijaviti se može za razne kategorije, tipa: Računalna znanost i matematika, Elektronika, Biologija, Ekologija, itd. a prijave su otvorene do 4. travnja, dok će pobjednici biti objavljeni 11. srpnja.

Ukoliko smatrate da spadate u ovu kategoriju, možete se prijaviti na stranici: http://www.google.com/events/sciencefair

Fond nagrada iznosi 100.000$ u stipendijama i školarinama, tu su i putovanja na otočje Galapagos ili putovanje u labaratorij CERN-a u Ženevi.

Izvor: http://www.moj-posao.net/jseeker_wiki?wikiName=GoogleZnanstvaniNatjecaj&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MojPosaoVijesti+%28MojPosao+-+vijesti%29

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
RE: Google u potrazi za mladim talentima
Joco55 kaže...

Fond nagrada iznosi 100.000$ u stipendijama i školarinama, tu su i putovanja na otočje Galapagos ili putovanje u labaratorij CERN-a u Ženevi.

Uf sto su pretrgali od nagrada... S tim ce moci platiti jednu skolarinu... mozda...{#}

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
U SAD-u jedna za vrhunski fakultet, 2 za neki obican, i oko 8 za neki community college...

Ajde lijepo da je išta (iako je ovo vjerojatno samo čisto zbog poreznih olakšica :) )...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
neaktivan

Za nekoga ko zarađuje milijarde godišnje, nagrade su pravo smiješne.

May the Force be with you!!
15 godina
neaktivan

Ima netko kome je to dovoljno i koji će završit fakjultet s tim, a po završetku školovanja ostati u Googleu radit i vidjeti više od 100.000$ godišnje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 10:00 (paranoid).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Doduše ima i toga, onda će svakako imati extra godišnja primanja.

17 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Kakve veze ima koliko zaradjuju? Valjda se gleda prema onome ko dobija nagradu? Koliko njemu znaci ta cifra.Ti bi radje primio 1000 od nekoga ko zaradjuje 2000 ili 100.000 od nekoga ko zaradjuje milijarde?

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 10:15 (logic).
14 godina
neaktivan
logic kaže...
Linkosaan kaže...

Kakve veze ima koliko zaradjuju? Valjda se gleda prema onome ko dobija nagradu? Koliko njemu znaci ta cifra.Ti bi radje primio 1000 od nekoga ko zaradjuje 2000 ili 100.000 od nekoga ko zaradjuje milijarde?

Imaš pravo druže, prenaglio sam sa postom. Taj ko dobije nagradu siguran je da se može upisati na elitni fax, a nakon njega ima i super zaposlenje u elitnoj IT firmi.

17 godina
neaktivan

Po tvom prvom postu ispade da je to lose ;)

14 godina
neaktivan
logic kaže...

Po tvom prvom postu ispade da je to lose ;)

Zato sam i rekao da sam prenaglio. Kad čovjek malo bolje razmisli to je extra lova za nekoga ko počinje studije{#}

17 godina
neaktivan

Samo lagano i opusteno ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice