Google Play

poruka: 15
|
čitano: 2.654
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google Play

Pre par minuta otvori google kad gore nova usluga Google Play

https://play.google.com/

https://play.google.com/about/

Usluga Google Play pomaže vam pronaći i kupiti aplikacije i igre u kojima možete uživati na svom uređaju sa sustavom Android ili na mreži gdje god da se nalazite. Stotine tisuća aplikacija na usluzi Google Play jamstvo su da će svatko pronaći aplikaciju za sebe. 

Aplikacije i igre na usluzi PlayPronađite omiljene aplikacije i igre za Android na usluzi Google Play. S više od 450.000 aplikacija Google Play ima ponešto za svakoga. Pretražujte i instalirajte omiljene aplikacije za Android izravno sa svog uređaja ili s mreže.

Savanovic.NET

0 2 hvala 1
17 godina
Re: Google Play
newen kaže...

Usluga Google Play pomaže vam pronaći i kupiti aplikacije i igre u kojima možete uživati na svom uređaju sa sustavom Android ili na mreži gdje god da se nalazite. Stotine tisuća aplikacija na usluzi Google Play jamstvo su da će svatko pronaći aplikaciju za sebe. 

Aplikacije i igre na usluzi PlayPronađite omiljene aplikacije i igre za Android na usluzi Google Play. S više od 450.000 aplikacija Google Play ima ponešto za svakoga. Pretražujte i instalirajte omiljene aplikacije za Android izravno sa svog uređaja ili s mreže.

Zao mi je, ta je vijest stara vec par tjedana.

- Psiho246
14 godina
neaktivan
Google Play
  1. To je Android Market, samo preimenovan
  2. Ima već 2-3 tjedna da se Market zove Play.
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bogami, cini mi se da do danas nije bio link prema Playu na www.google.com.

Fora je. Svidja mi se onaj dio gdje ti pokaze sve i jednu aplikaciju koju si ikada imao/imas na mobitelu

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
15 godina
neaktivan
Google Play

Naravno, kad apple naplaćuje svoje appove: "Govna, smradovi, pederi...!", a kada google naplaćuje: "super stvar, fora, pametno..."

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

0 2 hvala 0
14 godina
pbandov kaže...

Naravno, kad apple naplaćuje svoje appove: "Govna, smradovi, pederi...!", a kada google naplaćuje: "super stvar, fora, pametno..."

Odgovorio si u krivu temu... ili?

Kakvo naplacivnjanje? Kakav Apple?

Tu se govori o tome da je Google preimenovao svoj Market u Google Play.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
pbandov kaže...

ma znam, ali obično budu applehejteri na ovakvim temama pa odmah krenu sa argumentima. Ja sam samo rekao svoje i to je sve što ću pisati na ovoj temi. (Ovo se nadovezuje, općenito društveni razgovori, svi napadaju iOS jer ga naravno nemaju, a Google je u zadnje vrijeme postao jako očajan oko preuzimanja ovlasti nad svim IT sektorima i mrežama. Google+ je jedno od njihovih najvećih failova i to ih je koštalo milijune. Google mi se počinje gadit jer im je politika postala jako odvažna od njihove početne etike. Krenuli su kao browser a sada žele cijelo tržište, što je evo, poveznica na ovu temu. Nije više Android market već Google PlayTM

14 godina
pbandov kaže...

ma znam, ali obično budu applehejteri na ovakvim temama pa odmah krenu sa argumentima. Ja sam samo rekao svoje i to je sve što ću pisati na ovoj temi. (Ovo se nadovezuje, općenito društveni razgovori, svi napadaju iOS jer ga naravno nemaju, a Google je u zadnje vrijeme postao jako očajan oko preuzimanja ovlasti nad svim IT sektorima i mrežama. Google+ je jedno od njihovih najvećih failova i to ih je koštalo milijune. Google mi se počinje gadit jer im je politika postala jako odvažna od njihove početne etike. Krenuli su kao browser a sada žele cijelo tržište, što je evo, poveznica na ovu temu. Nije više Android market već Google PlayTM

Znaci preventivno odgovaras "apple hejterima"? To bi znacilo da si ti Apple fanboy, ili?

Nego Google i Apple slicne pohlepne tvrtke, kojima je samo novac na pameti.

Google zeli pokupiti sve sto moze, kopira sve moguce, tu i tamo izmisli nesto novo.

A najgore je da vec ima toliko usluga da moze doslovno znati vise o nama od nasih partnera i mama.

Pa uzme brojeve, kontakte i nasa privatna dopisivanja s gmaila, pa slike s google+, pa stranice i nase interese s googla i chromea, pa kud se krecemo s google maps i latitudea....

Al nije ni pohlepni Apple nista bolji.

Otkrili su zlatnu udicu, iPhone i iPad za naivce, i sad dalje ih skoro pa ne moraju usavrsavati, samo izdaju nove ultra cool S verzije i samo zgrcu novce.

Troskovi proizvodnje jednaki ko i kod konkurencije, a cijene 2 puta vece.

Imaju (karikiram) 5% trzista, i 50% ukupne zarade u tom segmentu u svijetu.

Brinu se kao za korisnika, al je zarada ipak vaznija.

Zasto uopce ovo pisem???

Uglavnom, tema je Google play, pa da pitam dal u HR imamo potpuno iste mogucnosti u programu kao i oni u SAD, ili oni imaju i nekakve dodatne mogucnosti?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
neaktivan
Google Play

Zavadi pa vladaj!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
pbandov kaže...
CyberDemonVZ kaže...
pbandov kaže...

Ti imas nekih mentalnih problema?

Ova tema apsolutno nikakve veze s Appleom, ali ipak si uspio nekako dovest svoje frustracije ovdje.

Sta ti to znaci kad Apple naplacuje svoje Appove? Molim te mi linkaj di je ikad itko govorio protiv Applea zbog naplacivanja aplikacija. Sizofrenija je gadna stvar.

Aplikacije se naplacuju i naplacivale su se puno prije nego li je Apple uopce razmisljao o sastavljanju mobitela.

- Psiho246
16 godina
Rugala se sova sjenici. Psiho, pa to ti je isto kao kad ti i horde drugih frustriranih applehejtera dodjete na apple teme pa tamo pisete gluposti i laži. Ako sljedeci put nekom takvom ne prepises terapiju normabelom kao sto si sad napravio njemu prijaviti cu te abuse sluzbi tvojeg internet providera.
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Rugala se sova sjenici. Psiho, pa to ti je isto kao kad ti i horde drugih frustriranih applehejtera dodjete na apple teme pa tamo pisete gluposti i laži. Ako sljedeci put nekom takvom ne prepises terapiju normabelom kao sto si sad napravio njemu prijaviti cu te abuse sluzbi tvojeg internet providera.

Ja ne vjerujem, ima ljudi koji dobro pamte i stvarno pokrijepljuju valjanim argumentima. Ezio, hvala, u tom trenu se nisam mogao sjetiti na što me točno nadovezao moj spisak ali evo, oči širom otvorene.

Mislim jedna stvar me stvarno šalje u umobolnicu na hrv. forumima općenito. Nema tu normalne javne rasprave. Ako netko istakne svoje osobno mišljenje, bilo ono objektivno ili subjektivno, uvijek reakcija mora biti agresivna i napadačka uz motive. Ustvari, ne daj bože istaknuti osobno mišljenje, onda si mrtav. A SPECIFIČNO, kad su u pitanju apple proizvodi i proizvodi nekog drugog branda, onda je apple uvijek jadan, samo ubiru pare, ljudi su stoka što to kupuju... A onda se desi čudo, netko od njih dobije recimo iPhone, i odjednom je prvi u redu za pohvale. Jedna stvar stoji, oni koji putuju iz Francuske kako bi kupili novi iPad, stvarno jesu specijalni. Ali gle, ako si mogu priuštiti, pa šta ne odu. Nemam ništa protiv. Neka kampiraju. Ja da imam mjesečnu plaću od 6000€ pa mislim da bi do Azerbažana putovo po neko novo govno. Zašto? Jer mogu! Kod nas Hrvata/Balkanaca, ako si nešto ne možeš priuštiti, samo zavidiš drugima što mogu, a oni koji ovdje mogu, oni su najguplja stoka.

Sad sam opet malo razvuko od teme, ali se moralo reći. Iako uzalud trud svirači jer smo mi narod u začaranom krugu. Čim izađe novi iPhone, flame war begins! I đabe meni i drugima što išta pišemo.

Baš sam htjeo napisati još otkad sam na forumu da imam dijagnosticirano nekih desetak mentalnih i psihičkih bolesti. Za šizofreniju se ne sjećam, još se neke pretrage obavljaju. Preporučuju mi "electro-free" terapije, bez računala i televizora, da posadim po koji cvijet itd.

17 godina
pbandov kaže...
Ezio kaže...

Ja ne vjerujem, ima ljudi koji dobro pamte i stvarno pokrijepljuju valjanim argumentima. Ezio, hvala, u tom trenu se nisam mogao sjetiti na što me točno nadovezao moj spisak ali evo, oči širom otvorene.

Mislim jedna stvar me stvarno šalje u umobolnicu na hrv. forumima općenito. Nema tu normalne javne rasprave. Ako netko istakne svoje osobno mišljenje, bilo ono objektivno ili subjektivno, uvijek reakcija mora biti agresivna i napadačka uz motive. Ustvari, ne daj bože istaknuti osobno mišljenje, onda si mrtav. A SPECIFIČNO, kad su u pitanju apple proizvodi i proizvodi nekog drugog branda, onda je apple uvijek jadan, samo ubiru pare, ljudi su stoka što to kupuju... A onda se desi čudo, netko od njih dobije recimo iPhone, i odjednom je prvi u redu za pohvale. Jedna stvar stoji, oni koji putuju iz Francuske kako bi kupili novi iPad, stvarno jesu specijalni. Ali gle, ako si mogu priuštiti, pa šta ne odu. Nemam ništa protiv. Neka kampiraju. Ja da imam mjesečnu plaću od 6000€ pa mislim da bi do Azerbažana putovo po neko novo govno. Zašto? Jer mogu! Kod nas Hrvata/Balkanaca, ako si nešto ne možeš priuštiti, samo zavidiš drugima što mogu, a oni koji ovdje mogu, oni su najguplja stoka.

Sad sam opet malo razvuko od teme, ali se moralo reći. Iako uzalud trud svirači jer smo mi narod u začaranom krugu. Čim izađe novi iPhone, flame war begins! I đabe meni i drugima što išta pišemo.

Baš sam htjeo napisati još otkad sam na forumu da imam dijagnosticirano nekih desetak mentalnih i psihičkih bolesti. Za šizofreniju se ne sjećam, još se neke pretrage obavljaju. Preporučuju mi "electro-free" terapije, bez računala i televizora, da posadim po koji cvijet itd.

{#}

......

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Google Play

Nek se tema locka, postalo je jadno i bezvezno...

0 1 hvala 0
17 godina
newen kaže...

To je staro od 7.3. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice