Google Circles - Nova Googleova društvena mreža

poruka: 10
|
čitano: 2.512
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nakon neuspjeha Googleovih mreza Orkut, Wawe i Buzz Google je osmislio novu mrezu koja ce pokusati otjerati Facebook sa trzista, koja bi trebala biti objavljena u svibnju.

Portal The Next Web objavio je da će se nova mreža zvati Google Circles (Google krugovi), a bit će predstavljena na konferenciji I/O.

Čelnici Goolgea nisu zeljeli komentirati navode o novoj trazilici.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
Re: Google Circles - Nova Googleova društvena mrež
Bogme Wawe je bio potpuni promasaj i ljudi ga ipak na kraju nisu pihvatili. i sam sam koristio wawe no vise ne znam ni dali on uopce radi? Dali ga netko jos koristi od vas...naravno ako radi servis uopce? Na wawe sam dosloce zaboravio. Buzz nisam nikada ni koristio, ali zanima me kakvi ce biti "krugovi"....hoce razvijati mrezu, a nekako sam skeptican prema svemu tome posto ljudi masovno koriste Facebook, My Space, Twitter te vidim da se sve vise profila pocinje otvarati na LinkedIn....e sada da svi oni pocnu koristit neku novu mrezu, hmmmm tesko. Google treba imho onda napraviti stvarno nesto revolucionarno sto I'm do sada sto se tice socijalnih mreza nije nikako uspjevalo. Bolje neka se drze razvijanja trazilice i Chromea....no budemo vidjeli sta ce biti od svega toga.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

buzz sam isključio odmah, ali mi se wave bio dopao. Koristili smo ga u firmi kao nekakav brainstorming tool i za praćenje napretka rada u projektima. Bio mi je i više nego dobar.

Sad me zanima što su napravili sa krugovima. Koliko love tuku na FB-u, normalno da svi žele dio tog kolača. Da li će im upaliti, sumnjam.

iddqd
16 godina
neaktivan

Da, trebali bi uraditi nesto bas revolucionarno sto se do sada nije vidjelo u drustvenim mrezama, iako mislim da ce tesko preuzeti teren Facebooku, My Spaceu i Twiteru.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Da, trebali bi uraditi nesto bas revolucionarno sto se do sada nije vidjelo u drustvenim mrezama, iako mislim da ce tesko preuzeti teren Facebooku, My Spaceu i Twiteru.

tocno tocno...svi bi htjeli "srusit" facebook i zasjet na tron drustvenih mreza al ne ide to tako...trebaju napravit nesto novo sto jos nije videno i sta ce ljude otupit, a to uvijek pali ;)

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
neaktivan

Imaju resurse ali nemaju ideju...{#}

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | www.ivankunjasic.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta su svi na taj FB nafurani.

Nek izmisle neš novo ili nek ciljaju na pojedinu grupu, nešto  tipa Google G.A.M.E.R. xD

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nista, ako im ne ide, neka kupe Facebook  {#}

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT kaže...

Nista, ako im ne ide, neka kupe Facebook {#}

Bili su pokusali, pa nisu uspijeli

16 godina
neaktivan

Ne hvala. Važna mi je privatnost. To je jedan od razloga zbog kojeg niti ne koristim "društvene" mreže.

Pogotovo kada je u pitanju idontgiveashitaboutyourprivacy Google.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice