Gawker Media pred bankrotom

poruka: 2
|
čitano: 522
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gawker Media pred bankrotom, prodan za 130mil $

Ili ja ne mogu naci temu, ili nitko nije pokrio ovu mjesec dana staru vijest ali - neprofesionalne konjine iz bahatog Twitter-vrtica su na kraju pali u jamu koju su si sami iskopali.

Navodno, izgubili 7-8 cifri u oglasavanju, a skandalcic sa Hoganom ce ih pojesti do kraja.

Good riddance, lazljiva stocadi, dabogda nikad ne bili sposobni napisati nista vise osim blog-posta na Thumblru.

http://www.reuters.com/article/us-gawkermedia-founder-idUSKCN10C2RV

P.S. Treba mi se diviti kako sam profesionalno, bez osobnog biasa, pokrio ovu novost :-D

Are you looking at me? Why do you keep looking at me? Am I not merciful? Am I not - merciful...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 21:30 (Deus ex machina).

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Gawker Media pred bankrotom

Miranda afforded this owners this cause Cheap CSGO Skins previous to a unique purpose by Maquinhos levelled factors in place prior to a bust. The experience seemed to be expensed seeing that anything of any grudge fit intended for ex- captain Neymar, exactly who received some sort of struggling beyond up against the Colombians dating back to help Earth Goblet 2014. Although soon after foremost his or her area CSGO knives beyond the under23 area from the Rio Olympics in the earlier thirty days, Neymar exorcised many spirits seeing that he / she attack a stunning victorious one to help closure a significant gain intended for his or her area.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice