Facebook se ipak ne gasi

poruka: 75
|
čitano: 15.761
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Facebook se ipak ne gasi
cuspajz kaže...

Facebook se treba ugasit zbog idiota koji se sliku po wc-ima i imaju 500 prijatelja a od tog pola nepoznaju?!?

Pa sta bi onda trebalo rec za cjelokupni internet. Ljudi preko interneta mogu saznat kako napravit bombu, mogu nekom hakirat komp i ukrast tisuće i tisuće novaca, mogu se dogovarat za terorističke napade i šta ti ja znam (mogu i spammat po forumu). Jel to onda znači da bi zbog tih idiota trebalo ukinut internet???

Ali ljudi na internetu isto tako mogu nesto naucit (cak i spamajuci), ljudi na internet mogu saznat tonu korisnih informacija, mogu ucit kad zele i koliko zele, imaju pristup informacijama u svakom trenu sa mali milion online ljudi koji su uvjek spremni objasnit nesto itd itd

Kad sve to skupa zbrojis puno vise korisnih nego glupih stvari, a face, sta on ima korisno? dogovor za izlazak vanka? pricalje? ima mali milion drugih nacina da se komunicira, to je samo izgovor teskim ovisnicima da na faceu vise sta vise. (opet kazem, ovdje neulaze oni koji znaju koristit face)

16 godina
neaktivan
Orinem kaže...
cuspajz kaže...

Facebook se treba ugasit zbog idiota koji se sliku po wc-ima i imaju 500 prijatelja a od tog pola nepoznaju?!?

Pa sta bi onda trebalo rec za cjelokupni internet. Ljudi preko interneta mogu saznat kako napravit bombu, mogu nekom hakirat komp i ukrast tisuće i tisuće novaca, mogu se dogovarat za terorističke napade i šta ti ja znam (mogu i spammat po forumu). Jel to onda znači da bi zbog tih idiota trebalo ukinut internet???

Ali ljudi na internetu isto tako mogu nesto naucit (cak i spamajuci), ljudi na internet mogu saznat tonu korisnih informacija, mogu ucit kad zele i koliko zele, imaju pristup informacijama u svakom trenu sa mali milion online ljudi koji su uvjek spremni objasnit nesto itd itd

Kad sve to skupa zbrojis puno vise korisnih nego glupih stvari, a face, sta on ima korisno? dogovor za izlazak vanka? pricalje? ima mali milion drugih nacina da se komunicira, to je samo izgovor teskim ovisnicima da na faceu vise sta vise. (opet kazem, ovdje neulaze oni koji znaju koristit face)

gle svako nek zasebe odluci oce korstit internet i/ili facebook. Ja ga koristim jer s njima uštedim dosta novaca. Imam facebook na mobitelu tako da rjetko šaljem sms poruke. A i za školu je dosta koristan npr. profesor nam da neke skripte i kaže kopirajte si ili stavite na fejs. Nakon nekog vremena nikom se neda skupljat novac za kopiranje, nego ljepo stavi na facebook pa ko hoće nek si kopira i isprinta.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi
ajme majko debilne li rasprave.
1.Fb se nece definitivno ugasiti za vasih zivota,mjenjat vlasnike da,ali odbacit 45 mlrd dolara i masovno se gubit poslove nece(zasto?).
2.klinci koji se naslikavaju...ma zaboli te k***,ako nemaju pametnijeg posla rade ih zali nego pljuj.
3.Neka mi bar netko navede jednu stvar koju bi dobio gasenjem fba .
prof.dr.ing.sc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
joze kaže...
RuskeGTT kaže...
DamageHigh kaže...

Zašto?

bugonja je sve rekao...

fejs je nepotrebna stvar u ovom zivotu koju imaju svi - pa zasto bi ja bio kao svi ostali???

vec ionako dovoljno vremena "gubim" na netu, pa da jos visim i tamo...

a i ne vidim smisao imati 500 frendova na fejsu a znas njih 15 mozda...BZVZ

naprotiv to je itekako potrebna stvar. Jel ti bolje komunicirat s obitelji ili već s kime na kraju drugog svijeta preko facebooka ili emaila.. Naravno da je bolje preko fejsa. No to što je on zloupotrebljen i što se sve događa s njime to   je druga stvar

nitko u mojoj obitelji nema fejs...MOZDA samo brat (ne tice me se - niti zanima), stari plovi, javlja se telefonom sa broda (sugerirao sam mu skype, posto ima svoj PC u kabini), ali kao da pricam zidu...roditelji moji neznaju sta je fejs, a meni je fejs ogavan...tako da komuniciram sa ljudima preko icq, msn, skype - i to mi je vec previse "gubljenja" vremena, mogu misliti koliko bi vise gubio vremena da jos imam fejs...

sirka666 kaže...
RuskeGTT kaže...

bugonja je sve rekao...

fejs je nepotrebna stvar u ovom zivotu koju imaju svi - pa zasto bi ja bio kao svi ostali???

vec ionako dovoljno vremena "gubim" na netu, pa da jos visim i tamo...

a i ne vidim smisao imati 500 frendova na fejsu a znas njih 15 mozda...BZVZ

Pa ko tebe tira da imaš 500 prijatelja? Bezveze banaliziraš stvari. Ako si dovoljno pametan da ga pametno koristiš bit ćeš i zadovoljan sa njin.

ocito nisam toliko pametan kao svi vi korisnici toga...danas ako nemas fejs te svi cudno gledaju - a u biti ste svi vi cudaci koji misle da svatko mora imat fejs...

14 godina
protjeran
Facebook se ipak ne gasi
Evo moj jedan prijatelj je mojoj curi provalio u fejs,njoj je njezina sestrična ovo poslala:
Poštovani Članovi Facebook-aZbog prenatrpanosti članova primetili ste da je facebook veoma spor. Ova poruka će kružiti svuda da se vidi da li je neki član ... aktivan ili ne? Ako ste aktivni, morate poslati najmanje 15 poruka drugim korisnicima.Copy + Paste, da pokažete da ste aktivni, oni koji ne pošalju ovu poruku u roku od 2 nedelje, biće obrisani bez oklevanja kako bi se oslobodio prostor za nove članove.* Pošalji ovu poruku svim svojim prijateljima da dokažeš da je tvoj nalog još uvek aktivan i tako nećeš biti izbrisan. Osnivač Facebook-a @ Mark Zuckerberg
Mrzim slagati konfee...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Da, ugasit ce se Facebook, pogotovo nakon sto je Goldman Sachs investirao 450 milijuna $ u njega. Please..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Ja sve vise iman osjecaj da ce Facebook postati nesto kao osobna karta za čovjeka a ne društvena mreža. Daj boze da se on ugasi pa bi i ljudi malo vise vanka izlazili :DD

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hexler4 kaže...

Ja sve vise iman osjecaj da ce Facebook postati nesto kao osobna karta za čovjeka a ne društvena mreža. Daj boze da se on ugasi pa bi i ljudi malo vise vanka izlazili :DD

Kao naši roditelji zavrjeme 80-ih

Mrzim slagati konfee...
14 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Sve ima svoju dobru i lošu stranu...

Samo na faceu prevladava ona loša, ja osobno neidem na fejs jer je prepun budala i to su ljudi koji žive u drugom svijetu.

2 0 hvala 0
16 godina

Pa ko te tjera da takve dodaješ za "prijatelje"? -.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

ja sam cuo da ce google ugasit internet zbog toga sta je fejsbuk prevelik i imaju ogroman emp koji ce sprzit svu elektroniku na zemlji pa cemo svi moc se druzit bez fejsbuka okolo velike plemenske vatre.

mislim da na fb ne moze tolko glupa rasprava postojat ko na bug.hr

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bistri kaže...

ja sam cuo da ce google ugasit internet zbog toga sta je fejsbuk prevelik i imaju ogroman emp koji ce sprzit svu elektroniku na zemlji pa cemo svi moc se druzit bez fejsbuka okolo velike plemenske vatre.

mislim da na fb ne moze tolko glupa rasprava postojat ko na bug.hr

neda mi se smijat na ovu rečenicu, ali da se razjasni sve.Neće zemlju spržiti facebook nego predviđanje da će doći do solarne erupcije na suncu 2013. (ima topic koji je već zaboravljen), a ovo za google je još smješnije.Oni nemaju veze ni za facebookom ni sa internetom.Nemožeš net sam tak ugasiti.

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Facebook => WoW... Druge su riječi suvišne {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...

Facebook => WoW... Druge su riječi suvišne {#}

Ček, ti to uspoređuješ social network sa igrom?! WTF?!

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
15 godina
neaktivan
Facebook se ipak ne gasi

Ahem mislim na posljedice tih dvaju fenomena tj. potpuno zapostavljanje stvarnog drustvenog zivota. Bar ja znam dovoljno Facebook ovisnika a kladim se i da ih vecina ovde vidila dovoljno za dva zivota ;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice