Doma TV i RTL 2 uskoro

poruka: 437
|
čitano: 170.257
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Doma TV i RTL 2 uskoro
baš program...
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro
Ja nekontam što neki kažu da če HRT bit jedini pravi program, meni su oni totalno smeće, zastarijela tehnologija, nikakvih novih stvari, loši voditelji... :D
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Gamer6669 kaže...
a dal će taj rtl2 bit na rtl-u il će to bit baš program?

Joooj sad si me nasmijo do bola {#}

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

Od kad je Mila Horvat losa zbog njezinih nogu i minica i gledam Olimp,ajme sad sam se najezio brrrrrrrrrr

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne nece

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

@zvjerkan

kaj bi ti?imaš dokumentarnog,filmskog,sportskog i informativnog programa i uopće nisu zastarjeli,pogledaj malo kod susjeda rts 1 i 2,tv cg,bhtv,prema njima je htv bog

West Side
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:04 (al zagorec).

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Doma TV i RTL 2 uskoro

Evo ja ću reći pa ni vi nećete povjerovati:

Prije dvije godine ja i moj prijatelj osnovali smo neku tv jabuku,onako bezveze,imali smo neki programćić i puštali smo neke spotove.Ubrzo smo stavili neke videozapise na facebook,nakon dvije godine ostali smo šokirani kad smo shvatili da postoji tv jabuka,iskreno sramota,sve smo one emisije i spotove povukli s fejsa pa čak i izbrisali s računala i ukinuli našu televiziju.

Ja:Šta da uzmem za 200 kuna.Baba:Uzmi meni za kruh.Ja:Kakav kruh baba,to ti dođe 6 kuna.Baba:budalo za brašo,jaja,mlijeko,germu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

e na koje cete brojeve televizora stavit sve te programe?

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja mislim da neću previše gledati ta nova dva kanala, ionako ne gledam televiziju osim wd tv -live

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

ja sad imam hrt 1, 2, rtl 1, rtl 2 - uskoro, domu tv - uskoro, novu tv, i kapital. istok zagreba a ovi doma i rtl ce bit od 2 sijecnja.

0 0 hvala 0
15 godina
Gnjavator komunikacije kaže...

Prije dvije godine ja i moj prijatelj osnovali smo neku tv jabuku,onako bezveze,imali smo neki programćić i puštali smo neke spotove.Ubrzo smo stavili neke videozapise na facebook,nakon dvije godine ostali smo šokirani kad smo shvatili da postoji tv jabuka,iskreno sramota,sve smo one emisije i spotove povukli s fejsa pa čak i izbrisali s računala i ukinuli našu televiziju.

Ne kužim...što vas je to tak ojako šokiralo i što je sramota?

15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

@zvjerkan

kaj bi ti?imaš dokumentarnog,filmskog,sportskog i informativnog programa i uopće nisu zastarjeli,pogledaj malo kod susjeda rts 1 i 2,tv cg,bhtv,prema njima je htv bog

neznam kako tebi al hrt-ovci su mi bezveze, još uvjek imaju pralalelnu montažu, znači s kazete na kazetu i tako šta, slika je dosta lošija od rtl-a i nove, :D 

14 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Ne kužim...što vas je to tak ojako šokiralo i što je sramota?

Evo ovako:Sramota nas nije no moj je prijatelj ostao šokiran jer si je umislio da je neki direktor neke poznate firme i mislio je da su mu ukrali televiziju

Ja:Šta da uzmem za 200 kuna.Baba:Uzmi meni za kruh.Ja:Kakav kruh baba,to ti dođe 6 kuna.Baba:budalo za brašo,jaja,mlijeko,germu...
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro
E da može ko reč kolka je RTV pristojba sad?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

briem 79 al neznam tocno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gamer6669 kaže...

Tata tata dal će moje gaće bit još uvjek bokserice

5 Da
19 Da
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:50 (Gnjavator komunikacije).
15 godina
Gamer6669 kaže...

Tata tata dal će moje gaći bit još uvjek bokserice

Jedva sam se za da odlucio od tolikog izbora {#}

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro
ajde neko ko plača rtv pretplatu neka kaže kolka je točo.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
g12356 kaže...

Jedan veliki nuklearni facepalm svima onima koji se žale na dodavanje novih koncesija.

Čitao sam da analitičari(znači oni pravi profesionalci) procjenjuju da bi nam optimalno bilo 7 nacionalnih tv kanala a ne 5 koliko ih danas imamo(novat,rtl,htv1 i2 i kapitalnet),a ja još od kada znam za sebe gledam i njemački satelit i iskreno mogu reći da je kod nas kvaliteta programa jednaka kao u njemačkoj,ali ono šta oni imaju a mi nemamo je kvantiteta,jer oni svoje tv kanale broje u stotinama.A i nije li logičnije da je cilj onima iz tv kompanija da ne odbijaju od tv-a nego da nas pod scaku cijenu drže 24/7 za tv-om?

iako da se ne radi o tv-u ovaj post bi napisao više antikapitalistički....

nije važna kvantiteta nego kvaliteta

E pa u ovom slučaju je važna kvantiteta,jer nam to fali.

možeš imati najkvalitetniji tranzistor,ali nemožeš od samo jednog tranzistora napravit daljinski.

17 godina
Doma TV i RTL 2 uskoro

Doma TV će očito bit sapunjare cijeli dan, ko da ih na Novoj TV sad nema dosta - idu od jutra do mraka {#}

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Doma TV će očito bit sapunjare cijeli dan, ko da ih na Novoj TV sad nema dosta - idu od jutra do mraka {#}

To je istina!

16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

Jooj ovi retardirani B.net, neznaju oče li korisnici dobiti automatski te programe na proširenom paketu. Zar su toliko nesposobni? Pa prije ću ja doć do RTL-ove informacije (samo mi treba jedan mail) nego oni..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Doma TV i RTL 2 uskoro

Gledo sam tv program od doma tv i rtl 2,čovječe u utorak,srijedu i četvrtak same serije brate mili;jedini spas je što u petak ima jedan film,samo jedan film na rtl 2,u subotu iduću jedini rekord je što će biti neki filmovi BOŽE SAČUVAJ {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Doma TV i RTL 2 uskoro

A ja se ponadao da će bar sad bit normalnih filmova kad su rasteretili program. Sjetite se prije 5,6 godina kad si svaku večer mogao pogledat film i to zanimljivi film. A sad puštaju one turske sapunjare, kolko ih ima još ću i turcizme počet govorit.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Doma TV i RTL 2 uskoro

I za koji mjesec: 3. sezona neke serije na NovaTV, a na Doma će se u isto vrijeme prikazivati 1. sezona iste serije. Da ne popusti u prikazivanju hit serije RTL će prikazivati 2. sezonu iste serije. 

Nemam 14 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Vapor kaže...

A ja se ponadao da će bar sad bit normalnih filmova kad su rasteretili program. Sjetite se prije 5,6 godina kad si svaku večer mogao pogledat film i to zanimljivi film. A sad puštaju one turske sapunjare, kolko ih ima još ću i turcizme počet govorit.

Hm sječam se prije 5 godina kad su prvi put pokazivali mrak film 3,ah kako je to bilo divno,moja brača su obožavala gledat filmove,sad vise često kod mene i kartaju se igraju poker online pa čak i ovako,ponekad gledamo neku sapunjaru jer je moja šogorica ovisna o šeherzadi...ma je*ala je šeherzada 1001 put

16 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

ja sam isto istok zagreba imam sljedeće

HTV1

HTV2

RTL

NOVA

JABUKA TV

Z1

TV 4 RIJEKE

RTL 2

DOMA

HTV 3

HTV 4

NET

KAPITAL NET

NOVA HD

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Vapor kaže...

Aha, sad će slijedit indijska sapunica, pa kineska, turkmenistanska, južnoafrička i kao vrhunac neka iz somalijsko-etiopijske koprodukcije.

Je li se netko nadao da bi netko od njih mogao prikazivati jednu večer u tjednu dokumentarce? Naravno da nije, kad zemaljsku tv gledaju samo ljubitelji sapunica.

Nemam 14 godina
17 godina
neaktivan
Doma TV i RTL 2 uskoro

Najave za "zabavni" RTL2

http://www.rtl.hr/rtl2-zabavni-program-video-11291

http://www.rtl.hr/rtl2-dokumentarni-program-video-11292

Najave za "romantični" Doma TV

http://novatv.hr/multimedia/doma-tv-2.html

U svakom slučaju čini mi se da je Doma TV jedan od onih kanala koji neću pogledati niti 1 minutu... xD

A RTL 2 je za jedan FTA kanal čak i pristojan... Barem prvih par mjeseci, nakon toga će vjerojatno samo reprizirati... :P

Potpis ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 14:59 (Danijel).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice