Coca Cola i Boby Kotick

poruka: 5
|
čitano: 1.134
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Coca Cola i Boby Kotick

želimo DLC za coca cola proizvode!! i želimo posebno plaćati napitak, posebno bocu a posebno čep.. za pola kuna više dobiješ i etiketu na boci..

a prije konzumacije, obavezno se registrirati na njihov internetski servis jer konzumacija bez aktiviranja napitka online nije moguća

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 14:10 (nixass).
15 godina
neaktivan
Coca Cola i Boby Kotick

WTF? Čekaj malo. Pa nije 1. Travnja. Sad su mi i coca-Colu zgadili dammit! Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Coca Cola i Boby Kotick

Ocito se coca coli svijdjelo kako Activision mlati pare, ne znam samo sta ocekuju, jer i ovako imaju 10ak mlrd dolara profita.  {#}

17 godina
neaktivan
Coca Cola i Boby Kotick

Dakle ovako,

dođeš do automata, ubaciš 10kn u njega, odabereš Colu. Ok. Čekaš da ti izbaci bocu. Već kad misliš da će ti je izbaciti shvatiš da nešto curi iz automata. Pa zaboga, to curi moja kola!!

Onda pokušaš ponovo. Ubaciš ponovo 10kn, vrlo pažljivo odabereš "Coca Cola", da ne ispadne da je tvoja greška i taman dok se naginješ da vidiš tipku, primijetiš sitnim slovima napisano sa * asteriskom "Za piće potrebno je kupiti dodatnu plastičnu ambalažu - 10kn".

E tako Kottick funkcionira, na Coca Cola način.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice