Chrome broji 750 milijuna korisnika

poruka: 10
|
čitano: 1.795
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Google je na svojoj konferenciji za developere I/O objavio podatak da trenutno imaju 750 milijuna korisnika. Koristite li i vi Chrome? Meni je osobno to najbolji browser, brz, pregledan i nema previše bugova :)

izvor http://www.gadgeterija.net/2013/05/16/google-se-pohvalio-brojkom-od-750-milijuna-korisnika-chromea/#.UZdeaqL0Eue

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Firefox i open source zajednica evo već skoro desetak godina ,bilo je uspona i padova ali uvjek vjeran Mozilla firefoxu

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 13:04 (walterica).

3 0 hvala 0
14 godina

Bio sam na Firefoxu godinama i nakon što su mi već dopiz.... silni bugova, rušenja... prošle godine sam odlučio isprobati Chrome i od tada ga koristim. Puuno je stabilniji a i brži, kad ga nanovo instaliraš, ulogiraš se u gmail i sve ti extension-e i bookmarke ubaci i instalira sam. Za mene savršen preglednik.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Još kad zaradiš Ask.com ili slična sr..., pa jedini način kako istjerati gamad je unistal po ponovo instalacija ..... Nekako sam, kako bih rekao, naviknut na Firefox

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Chrome broji 750 milijuna korisnika
Badjo_5 kaže...

Još kad zaradiš Ask.com ili slična sr..., pa jedini način kako istjerati gamad je unistal po ponovo instalacija ..... Nekako sam, kako bih rekao, naviknut na Firefox

STa govoris za chrome IL? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan
Badjo_5 kaže...

Mozes obrisat i na chromeu.. Ali firefox majka, koristio sam chrome mjesec dana pa kad sam shvatio da kad ga upalim ono mi povuce 4 procesa po 280 000 k jer je uletio virus.. Papa chrome :)

Nemam antivirus vec ohoho, na firefoxu nikad nikakvih problema, nema virusa (bar ne onih koje mos opazit) i naravno nije spor niti komp niti firefox.. Savrsen browser za mene :)

15 godina
neaktivan

Na Firefoxu sam praktički otkako postoji (prije toga je bio IE).

Nikada se nisam osvrtao, nije bilo potrebe za time. Ja sam jedan od onih kojima Firefox radi točno kako treba, čak ni ukletu 2.0 nisam previše osjetio.

0xBADC0DE

1 1 hvala 0
16 godina

Ja sam na Chromeu od prvog dana. Prije sam bio na Firefoxu i bio sam oduševljen njime, a onda sam probao Chrome i u roku od 2 dana sam se totalno prebacio na njega. Čak i na iPadu koristim isključivo Chrome...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

iako sam i ja na firefoxu ne kuzim vas

kakva veze ima firefox i njegovi bugovi i ostale stvari sa ovom temom ?

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

kakva veze ima firefox i njegovi bugovi i ostale stvari sa ovom temom ?

"Google je na svojoj konferenciji za developere I/O objavio podatak da trenutno imaju 750 milijuna korisnika. Koristite li i vi Chrome?"

Ionako je tema duplić...

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 2:49 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice