Apple je danas na WWDC-u predstavio novi Macbook Pro sa retina displayom, iOS6 koji donosi integraciju sa facebookom te siri na iPad. Uz to je Apple predstavio i novi Smart Cover koji sada štiti i zadnju stranu iPada, te novi Maps koji sada ne koristi google maps. Uz novi Macbook Pro predstavili su novi Mag Safe 2. Više o tome čitajte na: http://www.engadget.com/, pošto na Bug onlineu ne piše ništa o tome.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
macbook pro sa rezolucijom 2800 x 1800 na 15.4", 2.3 GHz Ivy Bridge, 256 GB SSD, 8 GB RAM, GeForce GT 650M za 2200 USD
http://gizmodo.com/5917438/apples-next-gen-macbook-pro-is-the-most-amazing-weve-ever-seen
dakle, vec videne funkcije postaju magicne od danas
moze td
Razocaran sam. Nisu predstavili jedino sto me zanima - iMac novi. U najboljem slucaju cekat cu par mjeseci, ali sam vec nekako skeptican.
Ocito je i dalje naglasenost na iOS i iOS uredjaje, tj. iGadgete. Lovu donose, istina... No opet sam razocaran :(
Air polako gubi jedinstvenost, utopiti će se u moru drugih najčešće jeftinijih konkurenata. Jedan od segmenata gdje konkurencija nije tapkala u mraku, gdje već imaju potvrđenu kvalitetu, te gdje je konkurentski OS ponekad i superiorniji. Vučem paralele Air vs Ultrebookovi i iOS vs Android.
Za ovo drugo nemam komentara, ispaliti tako nešto 2012. zvuči presmiješno.
Evo već drugu godinu zaredom sustižu Android i još nisu ni blizu... Nadam se da novi Android neće biti ovako bogat novim stvarima.
Novi macovi dobro izgledaju, ali će biti pakleno skupi.
RIP 17" MB Pro .. 
I zašto nisu 13" Pro i 15" Pro, ovaj bez retine, također dobili novi, tanji dizajn?
Sve u svemu ništa specijalno, jedino ovaj papreno skupi 15" Pro s retinom je
RIP 17" MB Pro .. 
I zašto nisu 13" Pro i 15" Pro, ovaj bez retine, također dobili novi, tanji dizajn?
Sve u svemu ništa specijalno, jedino ovaj papreno skupi 15" Pro s retinom je
15'' i 13'' su zadrzali opticki uredjaj.
USA cijena je korektna, zaobilaznim kanalima se moze nabavit po mrvicu visoj cijeni, treba ga vidit uzivo prvo.