AMD djeli šakom i kapom!

poruka: 13
|
čitano: 2.467
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AMD djeli šakom i kapom!

S obzirom na predblagdansko raspoloženjel,Nevinašce i sve vezano oko toga treba malo smišljeno taktički tj marketinški podjelit nešto hardvera kaj drugo.Kad se sve zbroji i oduzme, ovo je marketinški odličan AMD-ov potez i okvirno ne košta previše to sigurno.

Večina je vjerojatno čula za Američki Show Late Nite With Jimmy Fallon, u sklopu te emisije AMD je svima u publici poklonio punu košaru tehnikalija.Preciznije svako u publici dobio je ovo, jednu AMD R9 270 grafičku karticu+primjerak Battlefield 4 pa zatim 15 Laptop i za kraj bon vrjednosti 500dolara i to je to Sretan Božič i Novu Godinu želi vam AMD.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Moj PC  
28 1 hvala 8
16 godina
odjavljen
AMD djeli šakom i kapom!

<unreal announcer>

HOLY SHIT!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD djeli šakom i kapom!

Jako pohvalno jer njima stvarno treba, pretencioznoj đubradi više srednje klase iz New Yorka.

Moj PC  
22 3 hvala 2
13 godina
Re: AMD djeli šakom i kapom!
OMFG !!

Bitno da u većini naših dućana never settle down, tj onih gold/silver reward-a od AMD-a za nove R grafe uopće ni nema.. Žalosno..
Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
14 godina
AMD djeli šakom i kapom!

đub... radosna pogotovo oti crnci dok njihovi rođaci trunu u africi,AMD je mogao darovat siromasnijima,kako bilo za njih dobra reklama!

Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina

kaj nije 290x {#}

13 godina
neaktivan
AMD djeli šakom i kapom!

Zasto im daju graficke?  Kladim se da 90 posto publike nezna ni sta je to... a najvjerojatnije svi imaju ili Laptop,Macbook ili neki prebuilt tako da nemaju to gdje ni ugraditi. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 17:51 (fade).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fade kaže...

Zasto im daju graficke?  Kladim se da 90 posto publike nezna ni sta je to... a najvjerojatnije svi imaju ili Laptop,Macbook ili neki prebuilt tako da nemaju to gdje ni ugraditi. 

Apple ti je glavna zvijerka u Americi, znači svi imaju Iphonove, Ipadove i macbookove i ta ostala sranja appleova

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
17 godina
AMD djeli šakom i kapom!

Odlican marketing i za BF4 i za AMD.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

2 0 hvala 0
17 godina

gle ove balvane na 1:07, tak ni na Oprah žene nisu "plesale"..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
AMD djeli šakom i kapom!

Neka dođu oni to na HRT dijelit...Odmah ću se prijavit za publiku.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD djeli šakom i kapom!

Opra djelila aute cijeloj publici u jednoj emisiji a što reči? Blago njima.

bug caruje, um klade valja

3 1 hvala 0
14 godina
Oldy kaže...

Opra djelila aute cijeloj publici u jednoj emisiji a što reči? Blago njima.

Tu emisiju nikad nebum zaboravil,a to je jedino moguće preko bare da se tak nekaj desi,a tu u našem Apsurdistanu možemo samo sanjati.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice