ACTA je živa

poruka: 8
|
čitano: 1.749
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ACTA je živa

Europski parlament i Odbor za međunnarodnu trgovinu su se usprotivili slanju ACTA-e Europskom sudu pravde, jer bi tako izgubili godinu-dvije. Umjesto toga Europski parlament će direktrno odlučiti hoće li ACTA proći ili ne. Zgodan manevar. Na dnevni red bi ovo moglo doći za 2-3 mjeseca. 

http://www.akascope.com/2012/04/02/acta-passed-10-weeks-action-late/

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ACTA je živa

ajme meni, ne! još jedna tema koja se bavi acta,sopa, piratstvo, ripanje temom... njake mi se više od ovoga! daj se svi strpajte u jednu temu i tamo rokajte do mile volje. Ovako svaki put kad pogledam vijesti by forumaši, vidim 100 tema sa novom porukom, od kojih je 101 na ovakvu temu... malo je iritantno.

BTW, ispričavam se hrvooju ako sam ga uvrijedio, al eto baš mi je na njegovoj temi dokipilo. Uvijek se ponadam da ću kliknut na vijesti i vidjet nesto novo i fora, kad ono proljev od acte i anonymusić fanbojeva....

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
17 godina
ACTA je živa

ma ne smeta, samo ti reci. nego, miro je onu temu zaključao, inače bi tamo. inače ovo su svježe vijesti. nešto novo, što do sada nije bilo poznato.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 10:09 (hrvooje).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Normalno da se protive kad žele odmah progurati taj svoj namet zakona.

13 godina
protjeran
ACTA je živa

ma acta, sopa, pipa i sve te gluposti, kad su anonymousi tak pametni nek sruše sharecash jer mi je već pun qurac surveya!

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Europske cijene DA.

Europske plaće NE.

Europski i svjetski zakoni koji nam štete DA.

Europski i svjetski zakoni koji su dobro napisani NE.

Hebeš takvu državu i pojedince s takvim stavovima...

Najbolji su mi oni koji se kao bore za autorska prava, a sami najviše krše iste i skidaju piratski sadržaj preko torrenta. Tko ti brani da skidaš ako to radiš na vlastitu odgovornost, ali nemoj srat i pravit se da si za ta autorska prava...

Zar ste stvarno toliko naivni da vjerujete sa su ACTA i CISPA smišljene da zaštite autorska prava, a ne samo da bi se pobrao novac onima koji ka najmanje imaju?

17 godina
ACTA je živa

evo npr. cijena struje ide gore. i sad kao oni kažu kod nas je još uvijek nešto jeftinije nego u EU, 0,14 naspram 0,17 eura, 17% jeftinije kod nas. a plaće kod nas manje od EU 250%.

presmiješni su mi naši političari kako se uspoređuju s EU kad im to odgovara.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma jadni li su. Ista stvar sa cijenom goriva, ipak moramo održati europske cijene, plaće neka ostanu iste, a možemo raditi i besplatno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice