Jel istina da je film "V for Vendetta" zabranjen za prikazivanje na Hrvatskoj televiziji zbog sličnosti maske i Anonymous pokreta?
Prvi put čujem za to. Mislim film je prikazivan pod naslovom "O za Osvetu" možda čak i nedavno.
Jel istina da je film "V for Vendetta" zabranjen za prikazivanje na Hrvatskoj televiziji zbog sličnosti maske i Anonymous pokreta?
Prvi put čujem za to. Mislim film je prikazivan pod naslovom "O za Osvetu" možda čak i nedavno.
ako je istina, veću glupost u životu nisam čuo
A šta još neće izmislit.
Ma daj, pa gdje ima zabrana u Hrvatskoj
. Ako bi ga i prikazali to bi bilo negdje iza ponoći jer, zaboga, brinu za naše tanane živce jer se groze nasilja. A tek poruka filma o dizanju parlamenta u zrak. Što da netko doslovno shvati pa krene ...?
Ma daj, pa gdje ima zabrana u Hrvatskoj
. Ako bi ga i prikazali to bi bilo negdje iza ponoći jer, zaboga, brinu za naše tanane živce jer se groze nasilja. A tek poruka filma o dizanju parlamenta u zrak. Što da netko doslovno shvati pa krene ...?
300KG plastičnog exploziva - 150000kn; Detonatori i inverteri - 10000kn; Zvučnici i stereo player - 5000kn; Vatromet - 3000kn; Gledati Markov trg pod obiljem explozija uz pjesmu 1812. uvertira od P.I.Čajkovskog ---- NEPROCIJENJIVO!
Naravno, za sve ostalo, tu je MasterCardTM
Dobro je Provjereno napravilo istraživanje o ACTI ! Bježat od nje ko od crnog vraga.
Sad baš gledo u provjerenom o ACTA-i nasekirali su me previše,neka ostave kako je bilo i gotovo nik ose neče bunit,sad će samo prosvjede si za vrat navlačit.
Sad baš gledo u provjerenom o ACTA-i nasekirali su me previše,neka ostave kako je bilo i gotovo nik ose neče bunit,sad će samo prosvjede si za vrat navlačit.
Onda će ih i dobit.
Zbilja ova ACTA sve više me podsjeća na razne filmove tipa Equilibrium...pa dal je to naša budućnost...prestrašno.
Danas mi torrent skida 100kb/s a jučer je bez problema hvatao i megabajt?
Jeli to nešto do ove ACTE?
ACTA nije pobijedila!!!!
Dok je nas Anonymousa i neće!!
NEMA PREDAJE!!!!
300KG plastičnog exploziva - 150000kn; Detonatori i inverteri - 10000kn; Zvučnici i stereo player - 5000kn; Vatromet - 3000kn; Gledati Markov trg pod obiljem explozija uz pjesmu 1812. uvertira od P.I.Čajkovskog ---- NEPROCIJENJIVO!
Crveni karton i kaznena prijava za poticanje na dizanje u zrak legitimne vlade jedne suverene drzave? Procijenjivo, i te kako...
ako je istina, veću glupost u životu nisam čuo
Ako su nasi stvarno preveli " O za osvetu" ta glupost je mozda i veca.
Evo sad sam googlao.
Stvarno su tako preveli.
ACTA nije pobijedila!!!!
Dok je nas Anonymousa i neće!!
NEMA PREDAJE!!!!
NEMA PREDAJE DOK IMA IZDAJE!
Pobjeda protivnika ACTA-e: Europski sud pravde zabranio filtriranje sadržaja na internetu link od članka
To znači da neče biti acte?
To je prva velika bitka koja je dobivena. Rat nazalost nece tako brzo zavrsiti. Mozda nikad. Bolje da traje rat nego da popusimo :)
Pobjeda protivnika ACTA-e: Europski sud pravde zabranio filtriranje sadržaja na internetu link od članka
Vijest stara skoro 4 mjeseca, ali za naše novinare prepisivače je to posve nebitno.
Bio je na Novoj oko Božića...
Europski sud zabranio ACTU.
http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/europski-sud-pravde-zabranio-nadzor-i-filtriranje-piratskog-sadrzaja-na-drustvenim-mrezama.html
Bilo je nešto jako slično ili isto (isto belgijska muzička kompanije VS europski sud pravde) prije nekoliko mjeseci, ja sam postao link na članak o tome tu negdje...
Ako su ovi stvarno iskopali to pa postali kao udar na ACTA-u onda su ti "novinari" stvarno teški debili, jer to ne može nikako biti udar na ACTA-u kad ACTA tada nije još nije ni postojala što se tiče šire javnosti, jer je bila tajna. To u najboljem slučaju može biti prošli legalni presedan protiv ACTA-e.
A što se tiče rušenja ili "zabranjivanja" ACTA-e ka šta neki odi buncaju ACTA je međunarodni sporazum i nema veze sa sudovima, srušiti ga mogu jedino parlamenti zemalja čije su izvršne vlasti potpisale taj sporazum tako da ga ne ratificiraju (potpis predstavnika izvršne vlasti ne vrijedi za ovo bez ratifikacije parlamenta). Ako ACTA prođe ona nadjačava domaće zakone zemalja koje je potpišu tako da čak i stavke ilegalne po domaćim zakonima nijedan sud ne može oboriti (tj. ako Šime / Jozo / Pero potpiše neki ugovor s nekim drugim stavke ugovora su bitnije od njegovih osobnih pravila kao npr. da rublje uvijek pere petkom).
Osim toga ACTA-u moraju ratificirati barem 6 zemalja internacionalno da bi počela vrijediti, a u EU je moraju ratificirati sve zemlje (prvo EU parlament pa onda svi nacionalni parlamenti) ili neće vrijediti nigdje u EU.
Ovo je sve već rečeno ovdje da se ljudima da čitati...
Rasprava za qurac, ni jedni ni drugi nisu puknuli niti jedan argument vrijedan spomena. 
Da sam ja tam bil umjesto ovog pirata ostali bi pognute glave osli doma..
A šta misliš da su slučajno našli baš debelog antipatičnog ultrageeka da zastupa anti-ACTA stav ? Iz piratske stranke i sa retardiranom majicom koja kaže da on bolje od Googla zna di naći sav piratluk ?
I misliš da su slučajno protiv njega neki tobožnji "pravni stručnjaci" kad je svakom laiku a da ne govorim brucošu prava jasno da je ACTA protupravna, protuustavna, protudemokratska i proturazumna ? Kao i ZAMP, kojeg su ipak višekratno potvrdili naši sudovi ?
Moglo se očekivati od domaće televizije takav amaterizam i propaganda na takvu temu...
Sjećam se jednom kad sam gleda u nekom talkshowu Pupovac i protiv njega 3-4 žestoka zagrižena proustaška desničara i jedan umjereni desničar, a nigdje nikoga umjerenog ili ljevičarskog opredjeljenja (osim Pupovca), i onda je to izgledalo umjesto ravnopravne i civilizirane rasprave kao neki javni linč, njih nekoliko zajedno se pjene nad Pupovcem i vrijeđaju ga i svađaju se sa njim, dok on svaka mu čast hladnokrvno samo niže konkretni argument za argumentom inteligentno i učeno... Ja bi u takvoj situaciji brzo izgubia živce i izjuria vani ili se potuka sa tim debilima, nemam toliko strpljenja za mirno argumentima odgovarati kad te ljudi vrijeđaju u facu...
Anyway poanta je da su takvu situaciju namjerno složili i za ovo, nije poanta doći do nekog zaključka nakon argumentirane rasprave suprotstavljenih mišljenja, poanta je rulji servirati unaprijed donešene zaključke.
Uvijek ćemo naći port koji gušteri ne kontroliraju. :)
Naši dragi gušteri će uskoro imat punoooo punooooooo veće probleme, i vladanje cijelim planetom će im bit najmanje na pameti. Onaj tko čita i kuži najnovije "izleakane" stvari će znat šta govorim, oni koji ne znaju...i bolje da neznaju.
Gušteri se drže u terariju, a ne vladaju planetima (bar ne ovim, šta je evoluiralo daleko odavde ne mogu znati). Ovdje govorimo o kapitalistima vrste Homo Sapiens.
Ima na TPB Complete torrent u kojemu je cijeli TPB. Tako ako to skinete (ima 90 mb) imate sve torrente :)
http://facebook.com/k.krizic
ACTA je smeće, napravljena je samo da oni iz centra moći imaju još veću moć i kontrolu.
Jel imas garanciju? Ak ne onda moras spustit cijenu 
Jel imas garanciju? Ak ne onda moras spustit cijenu 
Nije ovo prodaja, explozive i pirotehničke opreme se ne smiju prodavati javno na forumima i bez licence!
Javi se na pm da dogovorimo cijenu i mjesto dogovora...