ACTA je POBIJEDILA !? zaključana tema

poruka: 782
|
čitano: 174.206
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

HTV 1, Otvoreno, pricaju o ACTA-i...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: ACTA je POBIJEDILA !?
Jbga, ja sam u vlaku..al sam zato dao svoj glas. Hvala kolegi na broju.

Do kad to traje?
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Sale_ds kaže...
Jbga, ja sam u vlaku..al sam zato dao svoj glas. Hvala kolegi na broju.

Do kad to traje?

23:11 po teletextu...

trebalo bi biti na webu kad zavrsi....

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=170&cHash=5ffa325f26

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 22:45 (Srednji).
15 godina
neaktivan
Kita...taman bum na odjavnu spicu doso lol
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Kita...taman bum na odjavnu spicu doso lol

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz

Imaš tu otvoreno :)

Kad završi emisija se uploada tu.

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
16 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Index ima odličan, znam - nevjerojatno zvuči, članak o ZAMP-u u Hrvata. Ne kažu ništa što već nije poznato godinama, ali možda ovaj znanstveni rad većem broju ljudi skrene pažnju na legalnu otimačinu kojoj smo izloženi već jako, jako dugo.

...samo da dodam drugu epizodu...

...kaos...
15 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

gadi mi se Hrvatska, retardirani Amerikanci i sugava europa... ma**r im j***m, smradovi u politici samo potpisuju da imaju koristi ni neznaju sta potpisuju.. 

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 23:04 (martanbj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

strašno mi smeta što amerika svoje zakone želi provoditi preko svojih granica. inače, ovo me sve pomalo podsjeća na scenarij iz equilibriuma. jezivo

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ACTA je POBIJEDILA !?

Svi ste čuli izraz parafiskalni nameti iliti narodski rečeno porez na budale ... e jedan od većih je i taj famozni ZAMP.

BTW onaj fikus iz Piratske stranke nije ni treba doć tamo, ako ne zna složit 3 smislene rečenice za redom. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
memulica kaže...

Svi ste čuli izraz parafiskalni nameti iliti narodski rečeno porez na budale ... e jedan od većih je i taj famozni ZAMP.

BTW onaj fikus iz Piratske stranke nije ni treba doć tamo, ako ne zna složit 3 smislene rečenice za redom.

Tko je tog mutavca doveo u studio, e svašta. Piratska stranka, ma daj, a on je za autorska prava. Bože sakloni. A onaj profesor u ZG studiju 'ko da je popio pamet cijelog svijeta. A sigurno je prepisao 80% svoje dizertacije, kao i većina njegovih pajdaša sa faksa. Bravo za doktora iz Dubrovnika.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Sažeto šta su rekli u Otvorenom, propustio sam ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radament kaže...

Sažeto šta su rekli u Otvorenom, propustio sam ?

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=170&cHash=5ffa325f26

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Thx gledam.

Ovaj Paolo je toliko ljigav da mi se sere. Ali ima pravo za ovo da je Sloboda na Internetu iluzija i da FBI iovak ionak i sad sve nadgleda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 0:04 (Radament).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Rasprava za qurac, ni jedni ni drugi nisu puknuli niti jedan argument vrijedan spomena. {#}

Da sam ja tam bil umjesto ovog pirata ostali bi pognute glave osli doma..

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Radament kaže...

Thx gledam.

Ovaj Paolo je toliko ljigav da mi se sere. Ali ima pravo za ovo da je Sloboda na Internetu iluzija i da FBI iovak ionak i sad sve nadgleda.

Onaj Obradović je bio dobar.

Ali onaj kao što je za ZAMP/ACTU-u fuj!
kao i onaj profesor u odijelu, pm.

Seronje stare.
Zašto uvijek sve kuju stari konji koji su pred grobom? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Po tome onda ja nebudem više smio koristiti 3dsmax ? Odakle svake godine 10 000 kuna za program !?!?!??!

Sad će svi koristiti HIDE IP.

To su trebali od početka interneta uvesti. Ne dati ti slobodu a onda ti je oduzeti.

Najgore je što že ljudi i dalje koristiti internet, tj kupovat će stvari. Umjesto da svi prestanu koristiti internet. Tj barem 70% stanovništva. Onda bi se vjerojato sve vratilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Hide IP ti neće pomoć, a iovak ionak imamo dinamične IPove u Hrvatskoj. Najbolje koristit TOR po meni, i sam Anonymous ga preporuča.

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Radament kaže...

Thx gledam.

vjerojatno al nitko od "malih" korisnika nije u zatvortu jer je skinuo neki film preko torenta ili nekoliko CD albuma sa rapida ili megauploada i sl...

ovo što bi sad moglo biti u HR je isključivanje neta i zatvor za SVAKOG tko skine neki CD ili film....

jebote, komotno se mogu vratit natrag na start paket od 1 GB mjesečno (za razlikuz od trenutnih 200-400GB - ne samo zbog skidanja ilegalnog sadržaja)...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
17 godina

0 0 hvala 0
18 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

jel tko skužio majicu lika iz piratske stranke u otvorenom na državnoj televiziji ?

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Ja sam za piratizaciju (u osobne svrhe) i piratiziram cijeli zivot, ali kad se pojavi netko ko se deklarira kao pirat u politici prebio bi ga ko macku. Malo je jedno parazitarenje nego treba i od politike vuci korist. Dao bi mu ja lopatom piratsku stranku.

Jel se moze osnovati stranka onih koji vole tuci pripadnike piratske stranke i mlade buntovnike koji se pojavljuju na izbornim listama?

0 0 hvala 0
15 godina
hrvooje kaže...

jel tko skužio majicu lika iz piratske stranke u otvorenom na državnoj televiziji ?

je,ja sam vidia xd show >.<, rasprava je bila ok, obradović je odličan a onaj stari zampovac mi se zgadia, nije složia 3 rečenice s argumentom i samo je kenja 15 minuta.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Saborski zastupnici : "ACTA nam ne treba,ukinimo i ZAMP!!!  link

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Mala anketa u vezi download-a nakon spoznaje o mogućim mjerama koje će biti poduzete protiv download-era koji ilegalno skidaju sadržaj.

0 Prestao sam
0 Namjeravam prestati
50 Ne namjeravam prestati

3 0 hvala 3
15 godina
razorst3 kaže...

Mala anketa u vezi download-a nakon spoznaje o mogućim mjerama koje će biti poduzete protiv download-era koji ilegalno skidaju sadržaj.

Ne dok mi netko ne pokuca na vrata i ne kaže: "Y U NO DOWNLOADING? Why? We are on Balkan!" 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

www.­mvep.­hr is down {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Jel istina da je film "V for Vendetta" zabranjen za prikazivanje na Hrvatskoj televiziji zbog sličnosti maske i Anonymous pokreta?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice