ACTA je POBIJEDILA !? zaključana tema

poruka: 782
|
čitano: 174.213
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: ACTA je POBIJEDILA !?
Enkidu frende..pa di si nam nesto na par dana? :D

Mislim da sam u subotu slobodan pa se gledamo na trgu. (nadam se da ne u lisicama :)
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Šta nije riva zaleđena?

Jao di je ta peticija protiv keruma da se i ja potpišem.

Taj je gori i od bandića.

on i njegova seke će prvi biti za uvođenje tiranije na slobodu govora i ostalo {#}

So say We All
15 godina
neaktivan
Evo ja vec imam frendicu koja ce samnom, a ima i dobar fotic tak da moze bit i official fotograf :p
Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

ja nosim kameru snimam video za jubitubi, vidimo se tamo nemojte radit s**nja ponesite guy fawkes maske i transparente :) 

usput, znat ce on na koga se odnosi,pogledaj sad jesam li divljak koji oce revoluciju, ili samo anonimac koji poziva na prosvjede nadam se da si se informiro o acti i neces pricat glu**sti vise, i hvala za prijavu adminima =) 

Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 22:45 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Šta nije riva zaleđena?

Jao di je ta peticija protiv keruma da se i ja potpišem.

Taj je gori i od bandića.

Riva je zaleđena, ljudi se čak kližu po njoj (na klizaljkama mislim, ne samo na nogama :) ).

A peticija je odi, ja je upravo potpisa :

http://www.change.org/petitions/graani-splita-smjenjivanje-gradonaelnika-splita

A Bandić i on nisu baš idealne mete za usporedbu, jesu oba bogati pokvarenjaci, ali Kerum je jedinstveni oriđinal i redikul, njegove briljantne izjave su povijesne, kao i sekine !

Evo za ovu priliku o snijegu on reče da je kriva država što prevelik porez diže na čizme pa ih ljudi ne mogu kupiti, dok njegova seka kaže da su krivi ljudi što ne održavaju dobre odnose sa djecom, nećacima i susjedima, koji bi im trebali pomagati ! Tako umnih filozofa još od Platona i Sokrata ne bijaše !

A tek ona ideja o golemom kipu Isusa na Marjanu ! Rio de Kerumeiro !

P.S.

Ali da dodam da su građani Splita sami sebi krivi za sve što im je Kerum  uradia ! Oni su ga htjeli na vlasti pa su glasali za njega, bar većina, i sad su dobili šta su htjeli, pa šta se sad odjednom bune !? :)

Kad su bili ti izbori, moj stari je smatrao da nema šanse da Kerum prođe, takav primitivac u drugom najvećem gradu države, a ja njemu rekoh da ne virujem ni ja da je vjerovatno ali da nikad ne treba podcjenjivati ljudsku glupost (ko što je i Einstein reka !). I eto stvarno postade seljak(-čina da ne kažem) gradonačelnik, i onda još uša u Sabor kao predstavnik Građanske stranke, koja je to kozmička ironija !

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 5:30 (Enkidu).
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

ja nosim kameru snimam video za jubitubi, vidimo se tamo nemojte radit s**nja ponesite guy fawkes maske i transparente :) 

usput, znat ce on na koga se odnosi,pogledaj sad jesam li divljak koji oce revoluciju, ili samo anonimac koji poziva na prosvjede nadam se da si se informiro o acti i neces pricat glu**sti vise, i hvala za prijavu adminima =) 

Koliko god se trudio nikako da ovo shvatim.. {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
18 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Ma to je biće u vezi njega i onog drugog tipa šta su jedan drugog nazivali "poganim dupetom" i "zadrtom seljankom" ako se dobro sićam... Ma ništa bitno...

I inače prijavljivanje kršenja pravila moderatorima na ovom forumu ništa ne vridi, i ja san prijavia jednog tipa za nazivanje "najgorom vrstom svinje" pa nikom ništa...

Anyway vratimo ovaj thread na kurs - a to je SVI NA PROSVJED U SUBOTU ! A nakon toga na pivo i pijane orgije !

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Evo ja vec imam frendicu koja ce samnom, a ima i dobar fotic tak da moze bit i official fotograf :p

Da sam ja na mjestu tvoje frendice ja bi dobro pazio na taj "dobar fotic", u takvim kaotičnim i potencijalno nasilnim uvjetima lako može nastat šteta !

A ti kao pravi kavalir trebaš pazit na nju ! {#}{#}

16 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Ma to je biće u vezi njega i onog drugog tipa šta su jedan drugog nazivali "poganim dupetom" i "zadrtom seljankom" ako se dobro sićam... Ma ništa bitno...

I inače prijavljivanje kršenja pravila moderatorima na ovom forumu ništa ne vridi, i ja san prijavia jednog tipa za nazivanje "najgorom vrstom svinje" pa nikom ništa...

Anyway vratimo ovaj thread na kurs - a to je SVI NA PROSVJED U SUBOTU ! A nakon toga na pivo i pijane orgije !

vidise da pratis =)...

nego, subota 15:00 svatko u svom gradu izjasnit se, recimo NE Acti!

Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 23:56 (Ner0).
14 godina
protjeran
ACTA je POBIJEDILA !?

ja sam mislio da je politika na ovom forumu strogo zabranjena... ili se cini da je zabranjena samo kad ides govorit nesto protiv komunjara...

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
nikolla99 kaže...

Prosvjed se u subotu održava u Zagrebu, Rijeci i Osijeku u 15h:

- u Zagrebu ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova (RSVP)

- u Osijeku na Trgu Ante Starčevića (RSVP)

- u Rijeci na Jadranskom Trgu (RSVP)

- u Splitu na Peristilu (RSVP)

- u Puli (lokacija nepoznata - Forum?)

14 godina
neaktivan

kako žalosno ... uz sve probleme oni  guraju retardiranu actu **** im pas mater.

kako jadno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 12:59 (lipaaa).
15 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Tako je, treba se ugrijat nakon visesatnog stajanja na -10, a di ces bolje od toga {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Inaće ko ima twitter može live rešetat vladu sa pitanjim o ACTA-i.

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=152203&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=5a7879b07d

Super Secret Secret Squirrel

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

http://www.vecernji.hr/vijesti/josipovic-acta-u-hsp-dr-ante-starcevic-hrvatski-laburisti-protiv-clanak-375449

Ste vidjeli vi to?

On ni nezna šta je ACTA ali glavno da je on za, samo da bi se uvukao ovim mućkim đubradima iz Europske unije, bravo za laburiste!

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Evo i lege idu na prosvjed!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

ja cu doc u splitu na prosvjed, i dovest nesto ekipe :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Jel tko gleda live stream na stranicama vlade?

Jesu bila pitanja o ACTA-i možda?

Upravo je sada o tome. 18:45

http://www.vlada.hr/hr/dodatno/vladaup_live_stream

Remember, remember...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:48 (Exploder).

2 0 hvala 2
16 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Sada je bilo o ACTI-i. Stav inicijative @internetzasve je da Hrvatska ne treba prihvatiti taj sporazum. No to nije stav vlade RH koja se nije konkrento izjasnila.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.

0 0 hvala 0
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Postavljajte pitanja o ACTI, ja nemam twitter account.

Pitajte o prosvjedima u subotu.

HITNO

Remember, remember...

0 0 hvala 0
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Sada je bilo o ACTI-i. Stav inicijative @internetzasve je da Hrvatska ne treba prihvatiti taj sporazum. No to nije stav vlade RH koja se nije konkrento izjasnila.

Jasno samo po sebi. Izjasnit će se kad smisle što će im donijeti više novca... el clasico {#}

KaeR
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Pogleč

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 19:11 (kach).

4 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Pogleč

Ma bravo, PITAJ IH NEŠTO!!!

Zašto se IP kartice/obrasci ne mogu slati mailom nego retardiranim CD-ima i konstantnim prženjem i slanjem fizičke pošte??

Remember, remember...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 19:16 (Exploder).
17 godina
neaktivan

Vlada RH ti i se neće konkretno izjasniti dok ne prođu prosvjedi pa kad vide koliki je broj ljudi izašlo,ili ako čekaju da ih neko iz EU stisne pa če onda odlučiti kako dalje, vidim da je predsjednik naglo promjenio mišljenje o ACTA-a sporazumu,a i tako to inače biva unas :P

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 19:23 (skyreeper).
16 godina
Exploder kaže...

Zašto se IP kartice/obrasci ne mogu slati mailom nego retardiranim CD-ima i konstantnim prženjem i slanjem fizičke pošte??

Ja sam poslao par pitanja o ACTI i prosvjedima u subotu no sumnjam da će odgovoriti.

17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Vi koji ste tamo na presici pitajte za prosvjed o ACTA-i u subotu.

Remember, remember...

0 0 hvala 0
17 godina
Exploder kaže...

Ja sam poslao par pitanja o ACTI i prosvjedima u subotu no sumnjam da će odgovoriti.

Ma di ne vidim, koji ti je nick?

Svaka čast na pitanju o ACTA-i.

Remember, remember...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 19:34 (Exploder).
16 godina
Exploder kaže...

Ma di ne vidim, koji ti je nick?

Svaka čast na pitanju o ACTA-i.

Nisam pratio VladaUP no na twitteru vidim da je Milanka Opačić izjavila:

Vlada će se informirati o #ACTA i pozvati na raspravu sve zainteresirane prije ikakve odluke.

VI koji pratite malo nas uputite o tome.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:16 (captain_soap_McTawish).
16 godina
neaktivan

Nisam pratio sjednicu no na twitteru vidim da je Milanka Opačić izjavila:

Vlada će se informirati o #ACTA i pozvati na raspravu sve zainteresirane prije ikakve odluke.

VI koji pratite malo nas uputite o tome.

Pa ovako... ja sam pratio i stvar je u tome da se eto vlada nije informirala o ACTA-i jer imaju nekog drugog posla trenutno (naravno kažu da će se informatirati).

To nije bilo na sjednici nego na #VladaUP :)

Ja sam osobno dobio dojam da su protiv toga načelno... ne znam zašto, ali eto... moje mišljenje :)

Isto kao i to da mi je Josipović pao po poštovanju jako nakon zadnje izjave za ACTA-u

SDP ≠ HDZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:14 (xDinichx).
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Prosvjed protiv ACTA'e ce se odrzati u subotu u 15:00h na sljedecim lokacijama.

Zg - Ministarstvo vanjskih poslova

Os - Starcevicev trg

Ri - Jadranski trg

Iskoristimo svoje pravo na mirno okupljanje u znak protesta. Politicka i ina obiljezija nisu pozeljna ali ima nas svakakvih pa vas zato molim da se suzdrzite od eventualnih konflikata. Slobodno nosite anonymus maske makar ni one nisu obavezne.

Iskoristimo svoje pravo i recimo jednoglasno NE ACTA'i!

Ovim putem molim Soundset Plavi da objavi ovu informaciju i putem etera ukoliko je u mogucnosti. Hvala.

Objavili su... Napadajte medije :) 

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:35 (Sale_ds).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice