Uklanjanje sifre iz PDF-a zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 6.511
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Uklanjanje sifre iz PDF-a

Kako otvoriti Pdf zastićen šifrom?

Pokušavam brute force metodom ali traje beskonacno dugo (ok nije beskonacno nego oko 225 dana ;) Koristim Elcomsoft Distributed Password Recovery, 7 agenata i 1 glavno racunalo.

Potrebno je otvoriti dokument i profesoru poslati sadržaj kao dokaz da smo uspjeli.

Jel ima tko iskustva s ovim?

ili možda neki moćni PC koji bi ovo brzinski riješio?

Pdf mozete skinuti ovdje

Napominjem da ovo ne služi ni u kakve nelegalne već isključivo edukativne svrhe.

Anyone?{#}

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj upute..
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 17:36 (zoooomm).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Uklanjanje sifre iz PDF-a
zoooomm kaže...
Napominjem da ovo ne služi ni u kakve nelegalne već isključivo edukativne svrhe.

Koji je to kolegij, u kojoj školi?

15 godina
neaktivan

Informatika.

Prof je dao mogućnost da pokusamo probiti šifru i ako uspijemo oslobođeni smo ispita.

Netko je navodno uspio prosle godine....

17 godina
zoooomm kaže...

Informatika.

Prof je dao mogućnost da pokusamo probiti šifru i ako uspijemo oslobođeni smo ispita.

A da probaš sa nekim programom koji koristi CUDA tehnologiju? To bi dosta skratilo trajanje brute-forcea, ako imaš dobru grafičku sa dosta CUDA jezgara

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
moderator
zoooomm kaže...

Informatika.

Misliš, onda će netko od nas biti oslobođen ispita, s obzirom da je onda netko od nas probio šifru, a ne ti? Ili si se mislio "kititi tuđim perjem"? Jeste vi u osnovnoj školi učili bajke i basne? Znaš li što znači taj izraz?

Smiješno mi je i to kako si napisao da to ne služi u nikakve ilegalne nego edukativne svrhe - edukativne za koga? Za tebe sigurno ne.

zoooomm kaže...
Jel ima tko iskustva s ovim?

ili možda neki moćni PC koji bi ovo brzinski riješio?

Da, svi mi, za razliku od tebe, doma imamo superračunala, kojima treba 10 minuta za ono što tvom računalu treba 20 godina.

Radije se ti primi knjige. {#} Ako ništa drugo, onda barem neke hakerske knjige - možda se educiraš pa ćeš znati da brute force nije jedini način "razbijanja" lozinki. Pa će onda taj PDF zaista i imati neku edukativnu svrhu.

15 godina
neaktivan

Eeeeej, smiri se, ajde negdje drugo liječi svoje frustracije{#}

Stvarno ne vidim razloga za vrijeđanje, pitao sam za savjet, pametuj negdje drugo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 14:46 (zoooomm).
15 godina
neaktivan

Da, ali nemam moćnu graficku... uvezao sam 8 racunala (server i 7 agenata) al ide prilično sporo

17 godina
moderator
zoooomm kaže...

Eeeeej, smiri se, ajde negdje drugo liječi svoje frustracije{#}

Mali, nisam ja taj koji ima frustracije - očito je da ti imaš frustracije s probijanjem lozinke, kako bi uzeo nešto što ti ne pripada, da ne moraš sjesti i zagrijati stolicu. A obojica znamo da ćeš svejedno grijati stolicu. {#}

zoooomm kaže...

Stvarno ne vidim razloga za vrijeđanje, pitao sam za savjet, pametuj negdje drugo {#}

Vrijeđanje? Koje vrijeđanje? Opservacija da se želiš kititi tuđim perjem? Kako istinita opservacija može biti vrijeđanje? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 14:48 (mbaksa).
15 godina
neaktivan

veliki, ne samo da si frustriran, već se i praviš lud.... pročitaj svoje postove pa ćeš vidjeti bezrazložno omalovažavanje.

Očito svaka budala može biti moderator

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice