Softver za trgovinu molim POMOĆ

poruka: 6
|
čitano: 2.039
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

veliki problem. dogodilo mi se ono što uvijek mislite da se događa drugome. 

ukraden je laptop iz dobro zaključanog prostora i kompletna baza podataka,poslovanje cijene itd. 

što je tu je,nešto postoji backupa,sve je na papirima. predstoji kucanje danima i to je to. 

čuo sam da ima program za trgovinu na USB STICK-u ! to bi nam bilo idealno pa ako netko zna nešto o tome molim da pomogne. ili savjet za neki drugi program-koji vi preporučujete,radi se o trgovini-samo veleprodaja.

hvala puno svima.

Z

0 0 hvala 0
17 godina

ako ces opet raditi na laptopu onda lijepo kupi eksterno kuciste i jedan disk na svaki dan, na kraju radnog vremena, prebaci podatke sa lapa na disk, disk u torbu i doma.

i onda ako se i nesto dogodi lapu imas sve na disku.

a program? hm, na cemu si do sada radio? vodenje veleprodaje bez ikakve aplikacije?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Softver za trgovinu molim POMOĆ

ne,nego ta firma čiju smo aplikaciju imali-propala. takva bila i aplikacija. trebam nešto novo a čovjek mi rekao nabaviti program na stick-u. nevjerujem mu puno ali zato i pitam da si sam nabavim. ni on ne zna kako se zove program. tako je to kad si PRISILJEN poslovati sa hmhm

Z
16 godina
odjavljen

Ja stvarno nevidim u čemu je problem.Dosta takvog softwarea kojeg sam ja vidio je napravljeno na način da cijelu mapu gdje se program "nalazi" iskopiraš gdje hočeš i samo promijeniš putanje.A da se ovakve stvari spriječe, postoji BACKUP.I sam sa nedavno uvidio važnost istog, jer je izbjegnuta katastrofa.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ne znam kako je to sada komplicirano. nije u ničemu problem,nema što nema i idemo dalje. licencu sam imao,više nemam,firma je propala,nema podrške itd. kažem,ako može recite mi nekakav softver za trgovinu-znači ulazni ,izlazni računi,skladište,šifre,međuskladišnice ,otpremnica račun,da je stabilan i da je na hrvatskom. naravno trebam legalni program,znači ne trežim crack nego PREPORUKU !

Z
16 godina
odjavljen

Nisam imao dodirnih točaka sa puno takvih programa, no mogu ti preporučiti program tvrtke IN SERVIS iz ludbrega.P.S.Nemoj suditi po web stranicama ;-).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice