Promjena pozadine u pdf-u

poruka: 6
|
čitano: 6.254
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

zanima me kako u pdf file-u izmjeniti, ili u potpunosti maknuti pozadinu u svrhu printanja. Naime radi se o prezentaciji koja je spremljena/ispisana u pdf-u, koja ima odvratno tamnoplavu boju i normalno prilikom printanja to pojede sav toner, a da i ne pričam kako se sve loše vidi u crno-bijelom. Do originalnog file-a prezentacije ne mogu doći, tako da to ne dolazi u obzir. 

Zahvaljujem unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Promjena pozadine u pdf-u
SonGoku83 kaže...

Pozdrav,

zanima me kako u pdf file-u izmjeniti, ili u potpunosti maknuti pozadinu u svrhu printanja. Naime radi se o prezentaciji koja je spremljena/ispisana u pdf-u, koja ima odvratno tamnoplavu boju i normalno prilikom printanja to pojede sav toner, a da i ne pričam kako se sve loše vidi u crno-bijelom. Do originalnog file-a prezentacije ne mogu doći, tako da to ne dolazi u obzir. 

Zahvaljujem unaprijed

prebaci pdf u word i onda makni pozadinu.

ne mozes unutar samog pdf-a nista uredivati.

16 godina
neaktivan

znam da ne mogu unutar pdf-a, a kako to prebaciš u word, mislim da to baš i ne ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SonGoku83 kaže...

znam da ne mogu unutar pdf-a, a kako to prebaciš u word, mislim da to baš i ne ide

Treba ti program da pretvoriš PDF u Word. Meni je odličan AnyBizSoft PDF to Word Converter. Idi na ove stranice. http://www.anypdftools.com/pdf-to-word-get-keycode.html  

Popuni sve što treba i dobit ćeš ključ na e-mail. U e-mail poruci ćeš imati i link za download proizvoda. Instaliraj, registriraj i pretvaraj pdf dokumente u word. Pozdrav.

17 godina
neaktivan
SonGoku83 kaže...

probaj sa abbyy finereader

16 godina
neaktivan

hvala, probat ću

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice