Okviri u Wordu

poruka: 3
|
čitano: 16.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Okviri u Wordu

Kako napraviti okvir u Wordu?

Treba mi s lijeve strane 25mm, s ostalih 5mm i još gore zaglavlje visine 25mm s unutarnje strane i unutra s svake strane po 50mm za svaki "kvadrat" (ubijte me ako se mogu sjetiti kako se to zove :P )...

Probao sam sa Borders and shadings, ali ne dozvoljava mi više od 31 pt a 25mm=70,86 pt... i opet ne znam kako nacrtati ono s unutranje strane zaglavlje (ako se to tako zove, opet ne znam točno)...

Stavio sam sliku kako bi trebalo izgledati, može li mi tko objasniti kako se to napravi u Office 2007 ili 2003?

okvir okvir
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Okviri u Wordu

Probaj to napraviti sa tablicom. Nadji "insert table". A tih 25 mm sa lijeve strane je margina. Nadji "margins" i dotjeraj.

16 godina
neaktivan
Re: Okviri u Wordu
blagus kaže...

Kako napraviti okvir u Wordu?..............

Stavio sam sliku kako bi trebalo izgledati, može li mi tko objasniti kako se to napravi u Office 2007 ili 2003?

Nadrobi ti svega da se ni "vidoviti milan" ne bi snašao. Nisi specificirao za što ti treba tablica i hoće li se ispunjavati ručno. Možda je želiš samo printati kao tablicu na papir. Ako je tako tada koristi podešavanje margina u kombinaciji sa  Text box okvirom.

Pa bi po nekim tovjim zahtjevima to izgledalo ovako kao na slici ispod

[edit]:Evo i link za download http://www.filesonic.com/file/92851742/Doc1.zip

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 15:45 (IvanC).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice