Office 2007 - izgled officea 2003

poruka: 9
|
čitano: 2.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

muči me nešto otkako sam kupio i instalirao Office Home and student 2007-sučelje

jako sam navikao na UI officea 2003, a i prije njega na office 2000 tako da mi je ovo repradikalna promjena...nekakve šarene ikonice, sve je tako pjednostavljeno, nema više onih izbornika, sve je razvrstano u tabove i svemu je pridodana velika uočljiva ikona....to me muči

a sad pitanje:

Postoji li kakav program/plugin/patch/način/bilo šta da UI officea 2007 (barem približno)pretvorim u UI officea 2003...da nemam one tabove gore nego da imam normalno izbornike u alatnoj traci kroz koje dolazim do opcija i postavki??? molim vas, ovo mi je bitno, nemogu više radit u starom officeu, a u 2007 se nemogu snać...pomoć!!!

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 23:53 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Office classic menu. Program dodaje novi ribonon u kojem imaš "klasićne menue". Komercialan je.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Office 2007 - izgled officea 2003
Zale kaže...

Office classic menu. Program dodaje novi ribonon u kojem imaš "klasićne menue". Komercialan je.

PUUUNO HVALA....probat ću trial da prvo vidim kakav je al mislim da je to ono šta sam tražio....Smijeh

17 godina
neaktivan

Meni je trebalo manje od 20 minuta rada za navikavanje na novo sučelje i sad mogu reć da mi je puno bolje od onih drop down menija... Probaj!

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Meni je trebalo manje od 20 minuta rada za navikavanje na novo sučelje i sad mogu reć da mi je puno bolje od onih drop down menija... Probaj!

ma to je u redu, nekim ljudima se sviđa, ali ja sam bio dosta izvježban kroz one menije i nemogu se na ovo naviknut...lijepo da postoji rješenje

16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
D4RKL1NG kaže...

ma to je u redu, nekim ljudima se sviđa, ali ja sam bio dosta izvježban kroz one menije i nemogu se na ovo naviknut...lijepo da postoji rješenje

postoji više rješenja, a jedno od njih je i Classic Menu for Office 2007, ali s vremenom ćeš skužit da su bolj ribonni. tako sam i ja....

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

Fora kod ovih ribbona je u tome da ne trebaš vježbati i uvježbati navigaciju Namigiva

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

niti jedno rješenje nije službeno!

microsoft je uložio dosta vremena i sredstava i zaključeno je da za navikavanje na vrpcu treba max 72h.

čak i druge tvrtke sada koriste vrpcu kao user interface, pa čak i open office kopira vrpcu (kao i funkcionalnosti ms officea)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni je isto trebalo 2 sata mnavikavanja ali onda sam skuživ da je sve isto samo su izbornici bolji. I bar me ne peče za oči kao ofice 2003

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice