Isplativost prelaska na MS Office 2010

poruka: 7
|
čitano: 3.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Koristim office 2003, dali je isplatno preci na office 2010, koje su razlike u funkcijama 2003 i 2010 dali je to nesto jako drasticno i dali se isplati izvalit toliko novaca za Office 2010?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Isplativost prelaska na MS Office 2010
311008 kaže...

Koristim office 2003, dali je isplatno preci na office 2010, koje su razlike u funkcijama 2003 i 2010 dali je to nesto jako drasticno i dali se isplati izvalit toliko novaca za Office 2010?

Ako si običan korisnik odgovor je NE.

17 godina
neaktivan

Skini trial pa vidi...

Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Po meni se  ne isplati ako si obican korisnik.

opet ti znas za sto ti treba, najbolje skini trial pa vidi jel ti pase i vrijedi li.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 20:18 (mario1990).

2 0 hvala 1
17 godina

Ako je za kućnu upotrebu, Office Home and Student 2010 dođe 461 kunu i može se instalirati na do tri računala.

3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Crni bomarder kaže...

Isplati se to kupiti {#}

Od kad je to debilno platit nesto sto su drugi uradili?Znaci netko ispadne debil i noob zato jer cini pravu stvar a frajeri su oni koji nesto ukradu.Epa ako je to kvalifikacija onda zaista to dovoljno govori o onome ko uspostavlja tu kvalifikaciju.
Ironija ti nije potrebna zaista i ukoliko nisi nesto pametno htio reci o pitanju mozes da preskocis. 

Oprostite na off topicu.

Student ofice mogu da kupim preko faxa za nekih cca200 kn, (studentski popust).Ukoliko je rijec samo o ''kozmetickim promjenama'' mislim da cu preskocit ali u svakom slucaju cu skinem trial pa cemo vidjet.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
311008 kaže...
Crni bomarder kaže...

Isplati se to kupiti  {#}

Od kad je to debilno platit nesto sto su drugi uradili?Znaci netko ispadne debil i noob zato jer cini pravu stvar a frajeri su oni koji nesto ukradu.Epa ako je to kvalifikacija onda zaista to dovoljno govori o onome ko uspostavlja tu kvalifikaciju.
Ironija ti nije potrebna zaista i ukoliko nisi nesto pametno htio reci o pitanju mozes da preskocis.

Oprostite na off topicu.

Student ofice mogu da kupim preko faxa za nekih cca200 kn, (studentski popust).Ukoliko je rijec samo o ''kozmetickim promjenama'' mislim da cu preskocit ali u svakom slucaju cu skinem trial pa cemo vidjet.

proguglaj malo. ima jako puno izmjena ako uspoređuješ s aoffice 2003. ima i promjena u odnosu na 2007,a kamoli na 2003.

samo je pitanje da li ti to sve treba...

unaprijedili su ribbon, pojednostavili izradu add-inova, dodali neke funkcije, povečali broj redaka (ok i stupaca, ali to je manje bitno), imaš sparlines, imaš direktno "lovljenje" prt scr u excelu, ...

ugl, svašta nešto,.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice