Excel-pomoć molim..

poruka: 5
|
čitano: 3.717
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Excel-pomoć molim..

imam u excelu sve napisano velikim slovima..

a trebao bi prvo slovo veliko, a druga mala. to radi funkcija PROPER..

ali kad želim obrisati onaj stupac gdje su velika slova (koji mi više nije potreban), automatski se obriše i taj ispravljeni stupac sa malim slovima kad je on fukcija..

kako da obrišem stupac sa velikim slovima a da mi onaj ispravljeni ostane?

ambasada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Excel-pomoć molim..
ambasada2004 kaže...

imam u excelu sve napisano velikim slovima..

a trebao bi prvo slovo veliko, a druga mala. to radi funkcija PROPER..

ali kad želim obrisati onaj stupac gdje su velika slova (koji mi više nije potreban), automatski se obriše i taj ispravljeni stupac sa malim slovima kad je on fukcija..

kako da obrišem stupac sa velikim slovima a da mi onaj ispravljeni ostane?

Možda da copy/pejstaš sadržaj funkcije (edit / copy / paste special / values)?

Pazi, gledam te!
16 godina
neaktivan

je, to je to, hvala..

ambasada
16 godina
neaktivan
Excel-pomoć molim..

Pozdrav dragim forumašima. Ovako, imam tablicu u excelu u kojoj imam neke životinjice (njihovu spol, duljinu i težinu).  Sad meni treba graf na kojemu će na osi x biti duljina a na y broj životinjica koje imaju tu istu težinu.  Npr. na osi x duljina 12 cm dok bi na osi y onda trebalo biti 32 jer njih 32 su dugi oko 12 cm. Hvala puno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je meni excell poznat, grafikon ne može sam izvoditi matematičke ili neke druge operacije. On samo prikazuje, kako mu i ime kaže, grafički nacrt podataka koje mu ti daš.

Dakle, prvo ti moraš izvući, ručno ili nekom formulom, koliko imaš životinja sa određenom karakteristikom te onda reći grafikonu da ti to i prikaže...

Ako nije neka prevelika tajna, pošalji mi taj dokument na mail pa ti pokušam pomoći...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice