Evidencija domena

poruka: 8
|
čitano: 1.115
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Evidencija domena

Pozdrav svima.

Zanima me postoji li neki "programčić" ili excel-ov predložak za evidenciju domena.

Dakle, treba mi nešto gdje ja mogu upisati naziv domene, datum registracije/produženja iste, korisničko ime i password za pristup CPanel/FTP, email račune...

Znači sve podatke vezane za određenu domenu

Nadam se da ste shvatili o čemu se radi i da imate neki "as" iz rukava za mene. Isto tako ako netko ima volju da napravi ovakav programčić a da nije pretjerano skup neka se javi.

Pozz...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Evidencija domena

Nitko ništa?

17 godina
neaktivan
Evidencija domena

pa složi običnu tablicu u excelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa to mozes napraviti bilo gdje. Excell, word ...

16 godina
logic kaže...

Pa to mozes napraviti bilo gdje. Excell, word ...

Uvjek postoji mogućnost postavljanja clustera s dataserverima. ... osim ako?

-txt nije dovoljan? Osmijeh  (notepad++ podržava i linkove)

Stotine programa za takvu namjenu, jedan od njih je npr KeePass.. ako je cilj zaštita

(možda je samo meni tako djeluje ali - neobično pitanje,...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Trenutno to sve i radim u excellu ali je zbrka živa.... teško se snaći kad mi zatreba nešto,

pa sam mislio postoji li neka aplikacija za to sa nekim jednostavnijim izgledom, mogućnošću pretraživanja...

16 godina
ihush kaže...

Stotine programa za takvu namjenu, jedan od njih je npr KeePass.. ako je cilj zaštita

marko227 kaže...

Trenutno to sve i radim u excellu ali je zbrka živa.... teško se snaći kad mi zatreba nešto,

pa sam mislio postoji li neka aplikacija za to sa nekim jednostavnijim izgledom, mogućnošću pretraživanja...

-jesi li pogledao KeePass, ili neki 'adresarski tip' kao outlook..

kad spominješ mogućnost traženja, koliko podataka misliš držati, -bazu (više tisuća korisnika)?

- Onda napravi bazu ili izvlači pomoću excela iz baze.

Ako ti je u excelu zbrka i teško za pronači, onda nema spasa.. -moraš promijenjiti način rada, ne software. Namigiva

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 17:43 (ihush).
17 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Kako mislis tesko se snaci? Pa recimo u 5 sec postavis na vrhove kolona padajuce menije i filtriras preko njih kako ti volja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice