Ovako zanima me da li postoji program koji može čitati Word i office dokumente 2007 na verziji 2003. Znači na notebooku je instaliran office 2003, a dokumenti su iz Worda 2007. Znam da u Wordu 2007 ima opcija da se ne sprema kao .docx nego kao .doc da ga onda stariji Word može pročitat. Ali da li postoji program koji može to čitati kada već dobijem .docx, a imam instaliran Word 2003? HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Compatibility pack bi trebao pomoći ili word wiever (Programom Word Viewer i paketom Compatibility Pack možete pregledavati, ispisati i kopirati sadržaj dokumenata u drugi program. Međutim, otvoreni dokument ne možete uređivati, spremiti ili izraditi novi dokument)
Compatibility pack bi trebao pomoći ili word wiever (Programom Word Viewer i paketom Compatibility Pack možete pregledavati, ispisati i kopirati sadržaj dokumenata u drugi program. Međutim, otvoreni dokument ne možete uređivati, spremiti ili izraditi novi dokument)
Hvala, evo sad ću probati to. To je za starog moje cure koji je naviknut na Office 2003. i ne želi 2007. Da je netko drugi već bi mu instalirao Office 2007. i mir
Instalirao sam i 1 i 2 i sve radi. Puno hvala
obavezno i SP3 (potrebni su i ostali updateovi npr za outlook).